Jump to content

Novak Djokovic


wwww

Recommended Posts

15 minutes ago, Perkos2 said:

Da je Srbija uređena država i da predsednik Srbije poštuje Ustav  bez preuzimanja ingerencija od Vlade i Skupštine ne bi poseta bilo kog sportiste pa ni Đokovića bila neko svetsko čudo. Međutim AV sve što radi je samo sa jednim ciljnem a to je povećanje sopstvenog rejtinga pa će tako i ovaj susret biti prezentovan preko pinka i kurira kao Novakova podrška režimu. Predsednik Srbije ne bi trebalo da bude vođa bilo koje političke grupacije i tu je glavni problem.

Manje-vise se slazem sa napisanim.

Medjutim,ovo,po meni,nije ni predmet sporenja ovde. Da li je neko trebao da (u)kaze Novaku u sta ulazi,da ga savetuje da to ipak ne cini..kad je cec ocito "na vi" sa rasudjivanjem.

Link to comment
Share on other sites

Napadali su svojevremeno nase teniserke zbog slike sa zlocincem Klintonom, napadali su novinarku Zorić zbog one nagrade. Branio sam tada njih, kao sto cu da branim i Novaka. 

Vucic je konstantno u propagandi, ko god se vidi sa njim je valjda njegov promoter. Novak nije otisao na SNS skup. Hajmo sada pljuvacinu po Vujosevicu i Dudi.

Zasto se nije oglasiozbog Srebrenice, zasto se nije izvinjavao, zasto govori na mitingu za Kosovo, zasto se krsti, zasto se pricescuje, zasto ne placa porez.... 

Nije bezgresan, ali aman više.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, stray_cat said:

Ono što me mnogo više interesuje, šta će da kaže posle AOa, to je opet odloženo.

Javice se posle druge doze i saopstiti JA SE VAKCINISAO :classic_biggrin: 

Majko mila koju bi to pometnju izazvalo :lol_2:

A skoro da sam sigurna da ce tako biti :thumbsup:

Sta rade modovi? 

Ova tema je rezervisana za cobane i Nolo svedoke, tako da molicu lepo da se o politici raspavlja na pdf namenjenom za to. 

U ovom obracanju nije bilo politike uopste, Novak se zahvalio predsedniku i narodu na podrsci u najtezim trenutcima njegovog zivota, nije hvalio lik i delo predsednika niti je pomenuo bilo koju partiju. 

To sto neki u svemu vide podrsku omrazenom Vucicu je njihov problem. 

Spoiler

Podseti me na onaj vic kad psihijatar crta trougao, krug i kvadrat seksualnom manijaku i pita ga sta je to, a on odgovara zenski polni organ i na kraju mu ovaj kaze: Pa ti si stvarno opsednut seksom! A ovaj odgovara: Ne znam ja ko je ovde opsednut, ti non stop crtas polne organe! 

Tako i neki ovde u svemu vide podrsku Vucicu... 

 

 

Na pricu da je on na izborima dobio samo 25% od punoletnog birackog tela odgovoricu onom Djokinom 

Krivi smo mi

O, nisu krivci primitivci što su pokupili mast.
Korov nikne gdi god stigne. Ma, svaka njima čast.
Krivi smo mi. Otkud svi ti paraziti što su nam zagustili?
Nemoj stari moj, krivi smo mi što smo ih pustili.

 

Znaci krivi su oni sto cine 75% punoletnog birackog tela za to sto se Novak danas rukovao sa  Lignjoslavom umesto sa nekim vecinski izabranim, pozeljnim i lepim, predsednikom. 

Edited by Milica
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nerealno kolike je komplekse Novak nabio nekima tokom svih ovih godina, sportskim rezultatima i svojim ponosom što je iz Srbije, da su jedva dočekali ovakav događaj da ga najprizemnije vređaju.

 

Prvo je na tapetu bilo to što se usuđivao da diže tri prsta nakon pobede, pa "preterano radovanje" nakon dobrih poteza, pa izmislili neko neplaćanje poreza u zemlji u kojoj ne živi, pa što se nije posipao pepelom kada ga je degenerik od novinara na sportskoj konferenciji pitao oko hapšenja Mladića, pa sve ovo oko korone i razne druge stvari koje bi mu svakako bile zamerane i da nije ovog sastanka sa Vučićem.

 

Samo napred Nole u nove pobede, a ovakvi mogu da ti...pljunu pod prozor.

Edited by Stiletto87
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ovaj deli po 100€ i kupuje glasove, a taj vecinski izabrani i lep onomad delio pakete sa uljem, praskom i sapunima :classic_huh:

3 minutes ago, alcesta said:

Eto bio već jedan većinski izabran, poželjan i lep, koji je poprilično doprineo da danas bude tu ovaj koji jeste. Mi bismo i kamen pokvarili, očigledno.

 

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Milica said:

U ovom obracanju nije bilo politike uopste, Novak se zahvalio predsedniku i narodu na podrsci u najtezim trenutcima njegovog zivota, nije hvalio lik i delo predsednika niti je pomenuo bilo koju partiju. 

 

jeste

Quote

Kao predsednik Srbije niste imali obavezu da pružite podršku, ali osećam veliku zahvalnost što ste se zauzeli za mene i verovatno sebe stavili u kompromitovanu političku poziciju na međunarodnom planu.

ovo je vuciceva retorika 1/1

verovatno mu je sugerisano "evo samo ovoliko je dovoljno da kazes, ne mora dalje nista a mi cemo da ti zavrsimo ono"

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Stiletto87 said:

pa sve ovo oko korone i razne druge stvari koje bi mu svakako bile zamerane i da nije ovog sastanka sa Vučićem.

Pa kad već ima toliko stvari koje će ionako da mu zameraju ovi koji ga svakako ne trpe, mora li još da pridodaje gomilu stvari koje će mu zameriti i njegovi najveći navijači? Razume se, neka živi svoj život kako hoće, ali realno se zaglibljuje sve dublje od početka pandemije, a samo on zna vredi li toga. Ako on misli da vredi... eto, ne znam šta da kažem.

 

22 minutes ago, Drug Crni said:

Da li je neko trebao da (u)kaze Novaku u sta ulazi,da ga savetuje da to ipak ne cini..kad je cec ocito "na vi" sa rasudjivanjem.

A ko da mu kaže? Pa porodica Đoković je ovo jedva čekala po svemu sudeći, ako ga nisu na ovo nagovorili sigurno ga nisu ni odvraćali. Ima još dosta biznisa da se odradi, što da se protraći prilika.

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, Milica said:

Bar kaze sta misli, a Kostunica se sakrio u Svajcarske Alpe i ceka da ga Mirka pusti napolje i kaze mu s kim sme da se igra i sta kome da kaze :innocent:

 

 

Sta ces, ne mogu svi biti apoliticni kao Noksa :classic_sad:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bojkot filmova Ralfa Fajnsa jer je bio kod diktatora, najstrašnija kazna za Rodmana jer je bio kod Vuckovog brata u Koreji.

Stvarno se preteruje.

Pazi, nece neko da navija za njega jer je bio kod nekog mamlaza. Daj onda da pogasimo sport jer navijanjem za bgd blizance navijamo za ovaj rezim stopostotno. Sve pare koje se slivaju u te rupe bez dna su iz Vuckovog parovoda direktno. On tu postavlja svoje ljude, svoje navijace...

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, ciao said:

E jos da procitam ovde posle izbora da je AV pobedio zahvaljujuci Novaku inace bi sigurno izgubio izbore i onda ste sve napisali - kako vas ne mrzi da pljujete

 

Zamena teze, nece Vucic ni da dobije ni da izgubi izbore zbog ove posete, ali ljudi smatraju da Djokovic nema potrebe da ulazi u blato srpske politike i da nicim izazvan ide kod njega.

A mozda ipak mora/treba da ide iz razloga koju su nama nepoznati...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...