Jump to content

Novak Djokovic


wwww

Recommended Posts

Evo ja izguglala:

Pokondiriti se znači pretvarati se da si nešto što nisi.

Recimo to moze da bide neko ko zavrsi filozofski fakultet, pa nastavi "specijalizaciju" na internetu i onda misli da se razume u sve zivo.

Ili recimo zavrsi medicinu, specijalizira ginekologiju i onda se pretvata da je strucnjak iz svih oblasti medicine.

Edited by Milica
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bas je porastao i promenio se, nema vise one bebaste face, sad je decak :classic_smile: djak prvak 🥰

Svidja mi se sto ih ne vodi sa sobom kao čergu. Deci je lepse da rastu igrajuci se sa svojim vrsnjacima nego da vreme provode po aerodromima, hotelskim sobama i uklapaju se u tatin raspored meceva i treninga. 

Edited by Milica
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nesto su odjednom potpuno prestali napadi na Novaka od kad su Medvedev, Zverev i Cicipas dali takoreci identicne izjave kao on povodom vakcine u smislu da nece da otkrivaju da li su se vakcinisali. Niko vise ne pominje ovde ni AO ni tenisere u bilo kakvoj vezi sa vakcinama. Vrlo neobicno posle onolike hajke u poslednje vreme.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, alcesta said:

Mogla bi @ciao da nas apdejtuje kako stoji sa nošenjem maski u Francuskoj, posebno u zatvorenom. Je  li uopšte više obavezno? Kako se poštuje, evo vidimo.

Kod nas sada treba covid propusnica takoreci svuda gde je zatvoren prostor i to za 12 godina pa na vise, covid propusnica je ok ako je neko vakcinisan uredno, ili ima ok test pcr ili antigen (to vazi valjda tri dana) ili je prelezao covid u poslednjih izmedju 11 dana i 6 meseci. Sad je malo nejasno sto se tice maski, zvanicno cim je trazena covid propusnica onda maska ne mora, s druge strane na otvorenom prostoru tj na ulici naprimer ne trazi se maska (a ne moras ni covid propusnicu da bi se setao ulicom :classic_sleep: ) tako da izgleda sada maska ne mora nigde samo je preporucena. Ljudi nose onako rekla bih pola pola

Edited by ciao
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...