Jump to content

Novak Djokovic


wwww

Recommended Posts

Bio je na B92 neki intervju sa Vajdom, preuzet sa nekog sajta...

 

Quote

Otkrio je kako je izgledala njihova svakodnevna komunikacija.

 

“Čuli smo se svakodnevno. Svi smo ispred laptopa, kad krene ta video konferencija, tu je isto i fitnes trener. Analizirali smo tako prethodne mečeve, pravili taktiku za naredne protivnike, rešavali njegov zdravstveni problem. Posle meča sa Fricom, trebalo je srediti mnogo toga. Kapa dole Noletu, sve je uradio što je mogao”.

 

Vajda je priznao da se pomalo neobično osećao kada se finale završilo, a fizički nije bio prisutan sa Novakom i ostalim članovima tima da podeli radost.

 

“Odmah mi je bilo žao što nisam tamo. Nikada neću zaboraviti momente posle osvajanja te prve grend slem titule 2008. na Australijan openu i šta se desilo u svlačionici. Svakako da bih voleo da sam iovog puta bio tamo, ali svet prolazi kroz teške trenutke. Mnogo toga dugujem Goranu, koji se dugo pripremao za tu prvu titulu sa Novakom kada su bili sami. Bio je tamo pod velikim stresom, bio je tako srećan i normalno je da su se zagrlili posle pobede. On je veliki deo našeg tima i kreira odličnu atmosferu”, dodao je slovački stručnjak.

 

Quote

Novaku sada, kako je najavio i sam, sledi pauza kako bi zalečio povredu trbušnog mišića.

 

“Videćemo šta ćemo dalje sa kalendarom. Zabrinuli su me ti izveštaji o povredi kojoj treba vremena da zaceli. Definitivno ćemo smanjiti broj turnira ove godine. Njegovo zdravlje i porodica moraju da se uzmu u obzir. Mislim da ću, kako stvari stoje, putovati sa njim u Dubai, a siguran sam da ću biti uz njega u Parizu na Rolan Garosu”, zaključio je Vajda.

 

Ne znam o kakvom Dubaiu Vajda priča, al dobro :lol_2:

Link to comment
Share on other sites

Nije lestvica nego letvica. Izvini, morala sam, to stalno slušam i baš me nervira :frusty:

1 hour ago, Milica said:

Bio je ovde skoro jedan clanak o bulizmu, e ovo je upravo to! 

Razlog je jasan, Federer podigao "lestvicu" na najvisu mogucu poziciju i Nole preskocio :thumbup:

r6Kfn6H.gif

Idemooooo po RG :18:

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

bas zbog svih ovih belosvetskih skrabopisaca neopevanih i nekulturnih ( ne znam samo ko su im urednici pa ovakve i slicne budalastine pustaju da prodju) nadam se da ce novak naci strpljenje da se krlja po pariskom blatu a i inat treba da proradi i vecito povredjenog protivnika dobije.sta vecitog , od rodjenja do dana danasnjeg.

Edited by vanjabarsa
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...