Jump to content

Novak Djokovic


wwww

Recommended Posts

ovde ima jedan tekst u kom Ubaldo pise o Musetiju:

https://www.msn.com/it-it/sport/tennis/berrettini-bravo-ma-non-basta-sarà-semifinale-djokovic-nadal-crivelli-mastroluca-semeraro-dalla-maturità-a-wimbledon-sullaereo-di-nole-scanagatta-furia-sakkari-cuore-krejcikova-sorprese-infinite-crivelli/ar-AAKTBx5?ocid=st

 

koliko sam ja shvatila (pomocu google prevoda) Museti ima "ispit"/test iz jezika, koji je trebalo da bude naredne sedmice, ali su ga odlozili za sedmicu kasnije, tako da Museti nece moci da igra ni jedan pripremni turnir na travi (nije se ni prijavio za Kvins ili Hale jer je prvobitni plan za test bio te sedmice, a ova naredna dva mora da otkaze, za koji god da se prijavio). Elem, tek par dana pred Wimbldon ce moci da ide tamo. Problem je da je UK vlada resila da posalje u karantin sve iz jednog aviona ako se pojavi neki poitivan. Ako se to desi na avionu kojim budu leteli Museti i njegov treber - nece moci da ucestvuju na Wimbldonu.

 

E sad dolazi vest koja ime veze s temom :classic_biggrin:  Ubaldo kaze da je Novak ponudio da ih poveze svojim privatnim avionom (koji ce valjda iznajmiti) s Majorke do Londona.

( @Milica i @alcesta nek isprve ako me je google zeznuo u prevodu :classic_biggrin: )

 

Eto, taj "grozni" Novak, koga treba strpati u zatvor zbog njegovi izliva besa i koji ne treba nikome da bude primer :classic_dry: ponudio ovo.

Link to comment
Share on other sites

Suze su OK, plakao je i Novak posle poraza na OI, više puta.

@wwwwsve je tačno :thumbsup: jao, pa Muzeti jadničak polaže maturu, nisam znala da još ide u školu.

Sad kad ne može da igra na travi te turnire napravili su mu u komšiluku teren od fudbalskog igrališta :classic_biggrin:

 

Inače baš ima superlativa za Novaka u nekim od ovih članaka.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam se dobro izrazila evo ponovo cu : uvek cu vise voleti da se moj omiljeni igrac izdere posle pobede nego rasplace posle poraza :classic_sleep: :classic_smile:

 

Lepo sto ce Museti da maturira mislim da mozemo na prste da izbrojimo tenisere iz top 100 sa maturom, a Novaku svaka cast. Znaci on krene sa Majorke pokupi ih u Italiji i lete svi do Londona, lepo !

Link to comment
Share on other sites

Pretpostavljam da se podrazumeva da ce se oni testirati tog dana pre ulaska u avion, nece valjda postati pozitivni u avionu tokom leta :classic_sad:

36 minutes ago, Milica said:

Ne znam samo sta ce ovo Novaku. Rizikuje bez potrebe da u njegovom avionu bude neko zarazene koronom :smiley26:

 

Link to comment
Share on other sites

Nesto mi to sumnjivo : iscitah tekst,

 "Djokovic si è offerto di portare con il suo jet privato, ma in partenza da Maiorca dove si troverà, Musetti e il suo coach Simone Tartarini."

Sta ce Novak na Maiorki a i kako ce i odakle Musetti i trener da dodju na Maiorku? 

 

Ko zna, mozda Novak trenira sa Rafom na njegovoj akademiji na Maiorki ?  pre mi lici da je neko tu pomesao loncice, mozda pomesao Marbelju sa Maiorkom naprimer a mozda i Monako, sve pocinje na M :reading:

Edited by ciao
Link to comment
Share on other sites

Tema je zanimljiva, ali samo donekle.
Zanimaju me rasprave o mecevima, udarcima itd. a smaraju one o karakterima i familijama.
 
Ne pisem za vreme meca. TV nemam i necu - jer i TV mogu da pratim na kompu ako mi bas dodje, a streamova ima na pretek. Sporo kucam, pa mi je naporno da preskacem sa jednog prozora na drugi i komentaricem, a jos bih izgubio neki detalj u prenosu...
 
Zato ovde i sada necu nista o prognozama i sansama ili mentalnom stanju profesionalaca - ko sam ja da sudim.
 
Samo bih hteo da kazem jedno:
 
Na GS-ovima, jedina stvar zanimljivija od Nadal-Djokovic polufinala moze da da bude Nadal-Djokovic FINALE!
 
edit: slovca
 
Jbg, mi ovde na Balkanu volimo da brinemo tudje brige [emoji1]. Zato i ima dosta informacija nevezanih za.meceve.

Ja sutra nisam optimista, nije me Djokovic odusevio nesto igrama na sljaci, mislim da Nadal dobija ovo lagano na zalost. Ja da sam na mestu Djokovica max bi skracivao poene i rizikovao, nema sta da trazi u ovim dugim razmenama, po svaku cenu bih gadjao bekend Nadala, i nadam se ds nece pokusavati sa skracenim loptama, ako me nesto nervira to je kada proba to sa Nadalom, a retko kada uspeva, ako ces da skrstis poen, rokni je u suprotnu stranu ili paralelom pa ako prodje prodje.


Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Verovati u pobedu na RG protiv Nadal, u ovom trenutku, nije bas realno. Nadal je u seriji od 5 pobeda na sljaci, mogu se tu naci razna opravdanja za svaki poraz, ali slaba je to uteha. U Rimu je Novak bio vrlo blizu, medjutim kada se lomilo izgubio je desetak poena u nizu. Prosle godine u finalu je potucen do nogu, nije uspeo u 2 sata da nadje resenje za Nadalovu igru, uspeo je i da napravi duplu u zavrsnici 3. seta za brejk. Velika je mentalna prednost na strani Nadala na ovom terenu, tu ce se voditi najveca borba ako Novak zeli do pobede. Igracki moze da mu parira, fizicki mi izgleda spreman, ali treba naceti ili skinuti tu auru sa Nadala koja ga cupa kad god je gusto, koja mu daje 6. ili koju vec brzinu kada zatreba, i koja skrati ruku njegovom rivalu kada dodju bitni trenuci. Onaj izliv negativnih emocija u zavrsnici meca sa Beretinijem pokazuje da je ta mentalna borba izuzetno teska. Ako uspe da se izbori sa tim, imace sansu da na terenu pokusa da bude bolji. Nadal je favorit, na Novku je da iznenadi kao u Madridu 2011. ili Monte Karlu 2013.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...