Jump to content

Mljeveni Djetic

Član foruma
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mljeveni Djetic

  1. On 9/27/2019 at 10:51 AM, Darth Bane said:

    Mislim da je buducnost covecanstva zivot u podzemnim megapolisima koji ce se napajati energijom iz nuklearnih - nadam se fuzionih ekektrana, i gde ce se hrana proizvoditi sinteticki i uz pomoc hidroponske tehnologije. 

    Zivot i priroda na povrsini ce se oporaviti i ostati netaknuta usprkos tehnoloskom razvitku. 

    Ljudi ionako vec sve vise zive u tzv "tehnosferi" - a jeli ona podzemna ili povrsinska manje je bitno. Izlazice tokom vikenda na povrsinu da osete malo zivot u cistoj i netaknutoj prirodi - a zatim nazad u svojim podzemnim nastambama.

    To je svet kakvom bi trebali da tezimo. 

     

    Želiš da ti potomci žive kao crvi i krtice?

    • Like 2
  2. 21 hours ago, srbija do tokija said:

     

    Ne, ti si krivac, kao i ja, istina, to smo posmatrali sa strane ali smo ista generacija kao i ti Ameri, nema razlike. Hipici, masovno odupiranje regrutaciji, flower power jedva su čekali da osvoje besplatno karanje i abortuse po volji. Političari su to prepoznali.

     

    Tvrdiš da žene uživaju u abortusu? 

  3. Ovo su approval ratings pojedinačnih političara, teorijski zbir može da bude i 800 (kad bi sabiranje uopšte imalo smisla).

  4. 1 minute ago, Darth Bane said:

    Ne samo radi uklanjanja sumnje vec i iz zdravstvenih razloga.

     

    E dobro je ako nije samo radi uklanjanja sumnje sa silovane žene 

  5. 48 minutes ago, ironside said:

     

    Dopusti, meni se to više čini kao u onoj "vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu".

    U onom ludilu rušenja kipova (od Roberta E Lee-ja, do Kristofora Kolumba), ovi sirotani u Massachusettsu nisu imali ništa nego zastavu i pečat.

    Teško mi je zamisliti četničku zastavu i to još na Kaptolu :classic_laugh:, pa još od 1876, ali vjerojatno bi ju dotad skinuli sami građani (Zagreba, ne Kaptola), a ne neki postavljeni gradonačelnik tipa McGovern.

     

    Zanimljivo kako se uvek zaboravi da su ti spomenici podizani čitav vek posle Građanskog rata, i to, baš čudno, nekako u vreme kada su potomci robova odlučili da postanu punopravni građani sopstvene zemlje. 

  6. 20 minutes ago, Darth Bane said:

    Nisi razumeo ili sam ja bijo nejasan: mislio sam na odgovornost sto se tice zaceca i abortusa. Silovanje je druga problematika i tu zena nije odgovorna, ali odgovorna je za ono sta se desava nakon toga - mislim da ne kaze u poodmaklom stadijumu trudnoce da je pre 6-7 meseci bila silovana!? 

    Vidimo da neke zene u Americi daju izjave kako ih je Trump seksualno uznemiravao i silovao pre 20- ak i vise godina!??!!!? Jer, ko ce to da dokazuje?

     

    Dakle, tvrdiš sledeće: silovane žene su dužne da odmah uklone sumnju sa sebe.

     

    Neću te dalje zadržavati, bilo bi zaista gubljenje vremena da produžavamo ovaj razgovor.

    • Like 1
  7. 3 hours ago, Darth Bane said:

    Sustina ove problematike jeste u sukobu prava i odgovornosti! Svaka individua ima odredjena prava ali ima i odredjenu odgovornost! 

    Recimo ako je zena silovana, treba da  slucaj odmah prijavi policiji i ode na ginekoloski pregled! 

     

    koje još odgovornosti i obaveze, po tvom mišljenju, ima žrtva nasilja? treba i da skuva kafu silovatelju i očisti mu cipele?

    • Like 4
×
×
  • Create New...