Jump to content

Mljeveni Djetic

Član foruma
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,014 profile views

Mljeveni Djetic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

 1. Vi ovde diskutujete o tome kako je Kina neuspešna zemlja? 😃 Vidim da se kognitivni balončić samo preselio sa jednog na drugi forum.
 2. Kako stojimo sa izrazom trumptard? Vređa li' te kad to neko napiše, recimo, za tebe?
 3. Tvrdiš da žene uživaju u abortusu?
 4. Ovo su approval ratings pojedinačnih političara, teorijski zbir može da bude i 800 (kad bi sabiranje uopšte imalo smisla).
 5. E dobro je ako nije samo radi uklanjanja sumnje sa silovane žene
 6. Zanimljivo kako se uvek zaboravi da su ti spomenici podizani čitav vek posle Građanskog rata, i to, baš čudno, nekako u vreme kada su potomci robova odlučili da postanu punopravni građani sopstvene zemlje.
 7. Dakle, tvrdiš sledeće: silovane žene su dužne da odmah uklone sumnju sa sebe. Neću te dalje zadržavati, bilo bi zaista gubljenje vremena da produžavamo ovaj razgovor.
 8. koje još odgovornosti i obaveze, po tvom mišljenju, ima žrtva nasilja? treba i da skuva kafu silovatelju i očisti mu cipele?
 9. Počeo si nastup na temi predlogom da opoziciju povede osoba koja je trabant vladajuće garniture. Neko bi i to mogao nazvati provokacijom.
 10. Povratak u "vesele osamdesete", zajednička akcija ekstremne desnice i paradržavnih formacija. http://rs.n1info.com/Vesti/a479548/Protest-u-Borci.html
 11. Grad lepo miriše posle današnjih kiša. I veliki LOVE za brz početak rada novog foruma.
 12. Ništa posebno trenutno, osim najavljene prvomajske kiše.
×
×
 • Create New...