Jump to content

K.Dot

Član foruma
  • Posts

    4,644
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by K.Dot

  1. Nema potrebe više da se pišu hvalospevi na račun domaćih igrača, oni svi već imaju višegodišnje ugovore potpisane sa klubom,jedino ako pojedini odavde nisu u službi poboljšanja postojećih ugovora. Jeste, domaća osnova je junački pobedila protiv strašnog SC lol, da im se da blanko ugovor da oni sami napišu cifru.
  2. Ako tako lako rešavaju ABA ligu, zašto bi se bilo ko normalan odrekao takvih igrača? Valjda se moramo boriti da ih zadržimo što duže u klubu.
  3. Nije odradio nijedan trening sa ekipom ali ovde neki očekuju da krene da kida već sad protiv SC.
  4. Moraće Davidovac i Rokas da preuzmu Hangine minute. Čim sam pročitao prelom znao sam da je završio ovu sezonu. Eh kada bi mogla nekim čudom i za nas da se završi ABA sezona odmah sada protiv SC.
  5. Kakav genijalan potez doktora robotike, ovim gostovanjem je preusmeri sav fokus na sebe, uopšte se o utakmici više ne priča. A opet za sve je okrivio trenere. Chess not checkers.
  6. Šta je on sve izlupao a ova dvojica ćute i klimaju glavom.
  7. Čočo rekao ti Čović da si mediokritet i da ga ne dotiču tvoja skandiranja. 😄
  8. Molim lepo. Ko misli da može bolje neka dodje i prijavi se.
  9. Kako god da završi sezonu, Sferopulos je bivši. Svakog igrača je trener birao, nijedan nije nametnut. Alimpiju je načinjene velika nepravda od strane Lesora.
  10. Hahah, sad je i Radonjić pogrešio, samo je on bezgrešan. Evo i setite se gde smo bili 2011.
  11. Kakva jebena sramota, da ne može da se pobedi SC bez pomoći sudija. Nemamo uopšte pravo sa spominjemo sudjenje u nijednoj utakmici više.
  12. Sramota jbna. Da nam SC skrati muke pa da krenemo u čistku.
  13. Ove sezone sam više utakmica propustio nego što sam odgledao. Ulazak Gurovića bi me i definitvno ubedio da odmorim malo od KKCZ.
  14. Ovo je od 15. Februara. Tačno 2 meseca kasnije on još nije odradio trening 5 na 5. Ne verujem da Miško uopšte da rizikuje sa njim pre drafta.
  15. Najverovatnije neće, po Sferopulosu još nije ni blizu timskog treninga, tj. trenira individualno i sa doktorima. Pretpostavljam da Miško neće ništa da rizikuje pre drafta. U ostalim vestima, skidam kapu Kornetu na istrajnosti. Velika je hrabrost ali ujedno i odgovornost gurati jedan te isti narativ kada je jasno da je sve otišlo u majčinu.
  16. Ove godine bi nam bilo lakše, nemamo iz kog ritma da izadjemo. Zli jezici bi rekli da uopšte nismo ni ulazili u taj ritam ove sezone 😄
  17. Ja sam razumeo da je doživotna u pitanju. Ako može @Firga da pojasni o čemu se tačno radi. Ovo sa jednim upisom nije zanimljivo. Ako je tako onda možeš da racunaš da bacamo opkladu nakon finala ABA.
  18. Valjda smem da steknem neki utisak na osnovu tvojih upisa? Možda sa ljudima koji te poznaju ne raspravljaš non stop o KKCZ i KKP. Onda neka bude da te zdraviji odnos prema sportu navodi na crno belu stranu 😄
  19. Za vas duplo zlo ako Kornet dobije opkladu, ima da upadne na forum kao vins mekmehon.
  20. Cekaj da vidimo prvo tvoju sudbinu nakon finala ABA. Išao si all in, igra još nije gotova a ti bi da ulaziš u nove opklade. Da ne bude posle ne kune majka sina što se kocka nego što se vadi.
  21. Da se ne lažemo, za ovo oko neutralnosti je Miki u pravu, mislim da je svima jasno za koga navijaš, mada meni je čak i zanimljiv taj pokušaj da budeš 50:50. Za ostalo ne želim da komentarišem.
  22. U ovom periodu sezone bismo trebali da vidimo neke obrise igre, neku ideju Sferopulosa kako bi ova ekipa mogla da igra a ja imam utisak kao da su juče krenule pripreme pa dok se igrači okupe i upoznaju medjusobno.
  23. Kakva je ovo raspuštena banda. Da su barem iskorstili ovu utakmicu za trening. Baš jedan aprijatan osećaj.
×
×
  • Create New...