Jump to content

nunilo

Član foruma
  • Posts

    505
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nunilo's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

743

Reputation

  1. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/analize/zvezda-igra-globalno-radi-i-misli-lokalno/ edit: samo da dodam da je Doktor Robotike tip coveka nalik jos nekima u ovoj drzavi sa kojima dijalog nije moguc i mislim da nisu ni trebali da ga dovode.
  2. Pregledao snimke iz Arene, da se zna koje to vikao uprava napolje.
  3. Opaaaa, publika malobrojna ali za pohvalu.
  4. Kako god da zavrsi sezona zrelo je ovo za jednu ozbiljnu cistku od grka pa nadalje.
  5. Sprdaju se studenti lagano sa nama.
  6. Mogu da ti pustim B92 od mene, pisi na pp ako ne mozes da se snadjes.
  7. M'jok, menadzeri mozda bacili udicu, nije bilo nista konkretno. Suplje Coviceve Tecine price da se zamagli situacija i skine odgovornost sa samog sebe a prebaci na Duska.
  8. Do kraja koje sezone ce se videti na kraju tekuce.
  9. Pustim i vidim TeTejac daje kos, dal' sam se probudio ili jos uvek spavam?
  10. Drag mi je lik sto uopste nije ni bitno, da li zasluzuje da ostane po pokazanim igrama? ... hm ... tu je negde ali znajuci koga bi preCednik mogao sve da dovede na njegovo mesto nemam nikakvu sumnju da treba da ostane, manja ce biti steta ... verovatno. Moguce da je u psiholoskom padu poslednje vreme jer nije resio status a opet ni to nije neko opravdanje. Sveropulos mu nije nasao adekvatnu ulogu. Covek je igrac tranzicije, trkac, gde se bas i ne uklapa preterano u viziju Sveropulosa, tako to meni deluje. Rokas je sasvim dobro krpio gde je curilo i cak i na poziciji pf-a, ne mogu da se slozim sa ovim. Sut mu jeste bio varljiv i negde je na proslogodisnjem nivou gde sam se nadao da bi mogao mozda nesto vise iznad toga, tu mozda nije opravdao ocekivanja. Ja bih ga ipak produzio.
  11. Ima ti dosta istine, ni bord EL nas bas ne mirise, iskreno sam se bas iznenadio kad su nam uputili pozivnicu i ove sezone, valjda ni oni nisu imali bog zna kakvih alternativa. Doktor Robitike ne moze sa njima da mulja kao sto to moze u regionu ali najveci je krivac (ako ne i jedini) za takav status. 10 godina je imao priliku i nije nista uspeo. Inam osecaj da cemo igrati i sledece sezone ali to je rang koji je iznad njegovog dometa i mogao bi biti last chance/dance naseg obitavanja tamo.
  12. Koliko je ustvari Real jak. bez matoraca na pg-u, Kampaco se pojavio tek u 3/4, Tavares bez veceg diprinosa, Musa sa manjom ulogom ... a rutiniraju.
  13. Jaooo Strajnic, sva sreca pa imam Arenu!
×
×
  • Create New...