Jump to content

Gilmour

Član foruma
  • Posts

    368
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,726 profile views

Gilmour's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular

Recent Badges

1.2k

Reputation

  1. Prastajte drugari, slabo sam ulazio na forum od kada je donesena odluka da ce polemisanja o pojacanjima KK Crvena Zvezda na temi KK Crvena Zvezda biti zavrsena banovanjem, pa moram da pitam - da li je to odluka promenjena? Vidim licitira se i sastavlja sve u 16.
  2. Drugi do Sferopulosa, rozikasta košulja - da li je to Djole, zaboravih mu prezime, što je par godina u Kini radio sa mladjim kategorijama?
  3. Kornetovi postovi zasluzuju opciju "Summary".
  4. Druže moj, ja sam dobio 10 dana konstantno bezuspešno provocirajuci odgovor, a ne otuznu limunadicu bez ikakvog argumenta u koju ni neki od moderatora ne veruju. To što nisam došao i tražio odgovor nakon isteka bana je moje razumevanje da vi ne razumete da ubijate forum poprilično ubrzanim postupkom. Ako vam je to namena, svaka vam se dala. Rasterali ste raju itekako uspešno.
  5. Zabolelo me oko zbog relacije levo-desno pokusavajuci da shvatim sta si ti nama ovde rekao.
  6. Sta i kome cete da moderisete ako nastavite da delite banove kao dobar dan?
  7. Rezimiracu - možemo da pišemo o potencijalnim pojačanjima sve dok su ista obrazložena. Opet kontradiktorno. Šta je kriterijum? Prvi da nije one liner? Drugi da je interesantan i treći da se dovoljno napiše o karakteristikama igrača? Šta ako dobijem informaciju i ne znam ništa o tom igraču? Da guglam player profile i kacim uz novi upis? Nadam se da i vi razumete da secete u korenu razgovore koji su dominantni na svim sportskim forumima. Nejasno mi je da ne vidite da možete mnogo više izgubiti nego dobiti.
  8. Na kojoj temi mogu da započnem diskusiju o određenom igraču (koji je realan i ponuđen Zvezdi)? Ako dolazi iz ABA lige na toj temi ili na Zvezdinoj? Šifra: zbunjeni forumas.
  9. Gde prodiskutovati smisleno "Hej ljudi, ko mislite da bi ojačao nas tim i zašto"?! Npr - Ljudi sa NBA teme da pišu o Topiću i razglabaju draft pozicije na Zvezdinoj i zar pisac time nije još više promašio temu svog pismenog zadatka? Ako ne, kako se to stiče reputacija insajdera ako isti nisam bio do sada, a od večeras postajem recimo? Po trenutnoj priči, banovali biste odmah. Kontradiktorno. Iskreno, svojim pristupom i logikom mi izazivate nelagodan osećaj. Gresite u koracima iznova i iznova, a forum koji je u ovo vreme ni izbliza aktivan kao u stara B92 vremena (drugovi Ganac, Abraham, Dravot, mladjani Zumbul..) još više razvodnjavate. Imam 35 godina, na forumima sam od kraja osnovne škole, bio sam dugo i moderator na muzičkom forumu i vrlo verovatno prvi put imam čisto pitanje za sebe šta koji moj više tražim ovde. Ili se organizujte i dajte forumasima šta je potrebno za rad foruma ili odstupite. Vi ste moderatori da biste napravili ovo naše mesto boljim, i iza drveta vam vrišti šuma.
  10. Je l' zaista verujes da bi "neki od Sorosa" trosio svoje vreme, a jos plus u kombinaciji sa Covicem, na dva'es'-cetr'es' hiljada Evra? Ajde da pricamo o igracu koji igra za duplo trocifreno mesecno, ali rec je o jebenom Gilespiju koji ce nakon kosarkaske karijere da trazi regularan posao ne bi li preziveo u Amerikama?
  11. Treca cetvrtina, ako se ne varam. Da, tu je na klipu.
  12. Jos jednom se ne slazem. Kada nemas mozga onda nastavis da sutiras jer si ocigledno malo previse gledao "Amerike" i njihovog majndseta. Zasto Marko Simonovic ne moze da rezonuje na taj nacin? Zato sto je go kurac na biciklu gledajuci kosarkaske kvalitete. Samopouzdanje i poverenje saigraca takvi igraci mogu da steknu skokom, blokovima i borbom. Aj se samo stavi u kozu nekoga iz ekipe koji gleda kako Marko ulazi sa klupe, pripaljuje neobavezno par suteva, izgubi poziciju kod svakog skoka, iz bloka bezi kao zec, a ti treba da juris pobedu u skoro svakom mecu?
  13. Ne slazem se. Simonovic je u tolikom kanalu, a bez problema uzima u minut i po dve trojke iz kornera. Vristi iz njega da zeli da ocarini loptu u svakom napadu. Kad si bez samopouzdanja radis druge stvari, blokovi, skok, borba. Pogotovo u ekipi koja na bekovskim pozicijama ima iskusne igrace. Ovaj od toga nema nista. Juce mu otimaju loptu na defanzivnom skoku kao da je malo dete iz kraja koje je usput uletelo na teren jer nam fali jedan. Posle mu kupis koka kolu i on srecan mesec dana.
  14. Pre mesec-dva neko rece da bi se samo lud pozdravio sa Simonovicem. Simonovic je od tada uspeo da izgubi i ono malo kosarkaskog znanja koje je imao, a uz to su mu i cojonesi ostali na letnjem raspustu. Covek je potpuno razocaranje, kako po kosarkaskom znanju, ali jos vise i po stavu dok "igra". Marko Tejic iz 2014-2015 je hibrid Novickog i Olajdzuvona za njega. Grozan igrac, apsolutno gadjenje izaziva dok je na terenu, koliko god izgledao kao dobra dusa kojoj je krivo sto je tako.
×
×
  • Create New...