Jump to content

thelosttribe

Član foruma
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

438 profile views

thelosttribe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

281

Reputation

  1. Vrlo duga i besmislena priča, a ima veze sa mojim bendom iz klinačkih dana, jednom devojkom, filmom i košarkom. Go figure.
  2. thelosttribe

    Tata

    Uhh x2 Ne dajte se braćo prekoputaši, takva tura došla. Udariše na vas sa svih strana.
  3. Vidi, obrni okreni, taj dečak je bio član rotacije prošle sezone i samo to se piše. On je iz Zvezdinog juniorskog programa bio prekomandovan u FMP. Prema tome, to je najbolje domaće što imamo, ne računajući Miškove pulene jer su oni nedodirljivi. Kopati, kopati i samo kopati. U nekom Priboju ili Mladenovcu nas opet čekaju Gudura i Dobrić, ali ne ide i to i dovođenje trubadura od 25+ godina.
  4. FMP je do prošle godine radio skroz okej posao. Evo forumaš iznad je bacio par imena. Dodao bih Rita, Uskoka i Radanova, mada ovaj treći je jedini produžio u totalno pogrešnom smeru. Počeli su da dovode polovnjake i starije igrače, a to je loša politika i tim radom se neće iznedriti novi Gudura, Dobrić.. Koji će q tamo Radonjić (28), Nerandžić (25) pa čak i onaj plej iz Borca Jones (26)? Nit su mladi, niti ima nešto u njima pa da kažeš da ga gurneš sa većom minutažom da se vidi šta i kako. Treba svake godine, ako nema već naših igrača, dovesti nekog Handsa iz prošle sezone. Može da se ubode neki vrh igrač, kao što je uostalom bio Bolden.
  5. thelosttribe

    Tata

    Odbio ove fuš Seltikse iz Bostina da bi se priključio pravim Seltiksima. #obraeffect
  6. Pripreme kreću tek u subotu. Nadam se da su pojačanja blizu i da će biti ozvaničena ove nedelje, u suprotnom vrlo neozbiljno odrađen rok bez obzira na finansije. Šta ćeš ti da pripremaš bez prvog centra baš me interesuje.
  7. Zar nije kum slikom vina white & black najavio 2 igrača? Verovatno nam je centar taj crnac pošto je vanilica već došao. Jedino ako nije mislio došo mrtvi belac na poziciji crnca..
  8. Ma da priupitamo mi Miličića za zdravlje
  9. Tačno i niko ne umanjuje njegov učinak, pričamo o toj famoznoj 1. opciji. Trčanje kontra napada nije nikakvo merilo za tu kategoriju, istrčaće i poentiraće najbrži.. @Takeshi_Kovacs Pa i ovo što je Simon radio spada u kategoriju napad licem ka košu. Druga stvar je što su mu kretnje uvek pravolinijske. Zato je i dolazilo do tragi-komičnih scena kada baci air ball ili pogodi sam vrh table kad se zakuca u zid igrača.
  10. @Guru Moram da priznam da sam zaboravio da je išao češće na ovaj prodor licem. Gledajući klipove, prisetio sam se kako sam se hvatao za glavu svaki put kad ode na tu varijantu. Ali ok, argument ti stoji. Međutim, što se rogova tiče, verujem da znaš da je to postavka čiju realizaciju diktira odbrana, a ne napad. U 1. primeru se Dixon povlači u reket da zaustavi pas prema Kuzmiću, Jović to vidi i ide dobar pas za Simona na 45 i trica. U 2. ne znam ko je ovo, mislim Lojeski, je loše čitao i za sekund krenuo da pomaže na Kuzmiću. Kasni taman dovoljno da Simon ima prostora za prodor, nakon opet, dobrog Jovićevog čitanja odbrane. Šta hoću da kažem, akcije iz rogova ne bih uopšte uzimao kao neki validan reper u određivanju ko je bio prva opcija, a ko ne. Čak bih pre u ovom primeru dao prednost kod određivanja "1. opcije" Kuzmiću jer je evidentno fokus na njemu što je posledica dobrog skautinga naših pozicionih napada.
  11. Po tome što se non stop vrteo pik sa Kuzmićem i rekao bih da nam je upravo on bio 1. opcija. Naravno, to može da prođe u početku, a onda svi skapiraju na čemu nam se bazira cela igra, pa ti zatvore vezu Jović-Kuzmić. Zbog toga je i dolazilo do dosta otvorenih šuteva, eto pogodilo se da je Simon često ostajao sam pa je i ubacivao.
×
×
  • Create New...