Jump to content

Vukota

Član foruma
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vukota's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputation

  1. I to je relativizacija kao nacrtana, ali ti si moderator... a što može biti još gore ovim upisom daješ goriva jednoj grupaciji i pospešuješ svađu umesto da je suzbijaš.
  2. I šta za tebe predstavlja reč Gedža, Gedžovan?
  3. Nekako se uvek iznenadim i začudiim oštrinom postova kada su u pitanju nekada suprotstavljene strane, bez imalo pijeteta, skrupula, bez osećaja za trenutak. Samo se istovare govna koja je neko čuvao baš za ovu temu i kreće spirala i opet smo u rovovima i opet, posle X godina ništa nismo naučili.
  4. Meni je ovo poražavajuće, ne znam kako bih se poneo da mi neko dođe na vrata i da me pokuša prisiliti, ne da glasam za nekoga, već da izađem na izbore.
  5. Od skora sam na forumu, nisam pisao na zaključanoj temi (nisam stigao a ne da li sam ili nisam želeo) ali mislio sam da je potrebno kod reagovanja moderatora (zaključavanje teme) da se da neko suvislo objašnjenje kao propratni akt uz zaključavanje, kako bi učesnicima u diskusiji bilo jasno da su na granici sa svojim upisima. Ako se ne želi na forumu imati šakljive teme možda ih je najbolje poslati u arhivu. Što se tiče Dravotovog upisa, iz njega sam izvukao smo jednu premisu: Nismo svi isti, a priča o novom početku je šarena laža.
  6. Jeftinije bi im bilo da samo dodaju (kao zvezdice na dresu) znak eurolige i voila.
  7. Nekada davno (once upon a time ) u socijalističkoj Bugarskoj je za pljuvanje na ulici pozornik naplaćivao kaznu, jedino se kaznom i može doterati nesavenost pojedinaca, grupa...
  8. Rol je osetljiv na datume isplate tako da će i on nas i mi njega zaobilaziti u prilično širokom luku.
  9. Manhajm (pročitah) je lepo rešio problem, u BG bi to bilo rešenje dela problema. Kaznena politika za bacanje opušaka, papira, žvaka, za pljuvanje na ulici a cifre su 100 evra i više, takođe kada bi taj problem rešili ostao bi još jedan, bitan a to je održavanje tih (da ih nazovem) sifona kako bi mogli da prime kišnicu. Za to bi trebalo kažnjavati one koji su zaduženi za održavanje kanalizacije. Problem neplanske gradnje je velik, ogleda se i u rešenjima u hodu...po tome smo izgleda najpoznatiji u Evropi. Podignu zgradu, sve završe i onda se neko seti da recimo (ili tek tada dobiju dozvolu za toplovod) i onda razbijaj asfalt, pravi gužvu a zatim kada se taj deo ulice zakrpi imaš prepreke kao za stipl trke.
  10. Ja sam nov ali ću ipak napisati: ako nije državna tajna (razlog zaključavanja) i ne moramo da čekamo 60 50 godina možete napisati i za radoznale objašnjenje.
  11. Vukota

    ABA liga

    Ne verujem da će Đenka igrati u bilo kom drugom klubu (ABA liga) osim u Zvezdi.
  12. Znam sta si mislio, ali posto si napisao 'bek'... ;) Nisam uzeo snikers pa nisam sav svoj, ipak svi su oni bekovi samo je Fića plej.
  13. Feldin 1.93, Enis 1.88, Laza 1.95, Dobric 2.00, Radanov 2.02 itd. Jedino je Enis bio "plej" a onda su krenuli do 180cm plejevi. @Carl Johnson: mislim da Filip nema više od 174/5 cm ali mu visinu natežu do 180cm
  14. 188 mu je visina a u Uniksu (hvala Guduri za ispravku) je igrao odlično, dobar u odbrani a čini mi se da zna da zavrti pik i ima ulaz, verujem da pošto mi se čini da je slobodan (posle sezone u Turskoj) ne bi bio skup a ipak posle par sezona bi imali beka iznad 184 cm.
  15. Gordić nije slobodan, Gordić je u Partizanu. Negho šta mislite o Kvino Kolomu kao opciji na jedinici?
×
×
  • Create New...