Jump to content

Miki8

Član foruma
  • Posts

    910
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miki8's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine
  • Very Popular
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

585

Reputation

  1. Broj 13 iz KK Goc je veoma zanimljiv igrac. Nominalno im igra peticu zbog visine a u stvari je bek. Opasan dribling i kontrolu lopte ima za pionirski uzrast. Podseca me malo na Duranta kada uzme loptu i sutne iz driblinga. Nadam se da ce ovi iz saveza obratiti paznju na njega i da ce dobijati reprezentativne pozive.
  2. Markovic igra standardno dobro otkako je iz Slobode presao u Megu. Imaju plan za njega. Mene brine samo njegova gradja, vestina i inteligencija su uvek bili tu. Mislim da nije visok 212 cm koliko ga vode na ABA sajtu. Izgleda mi da je tu negde do 210cm.
  3. ne znam mozda si i u parvu. Nisam pratio Miletca otkako ej otisao iz Djirone. Plavsic je ostavio veoma dobar utisak u ABA ligi. Neka budu i jedan i drugi na sirem spisku.
  4. Mnogo vise ga zasluzuje Plavsic od Miletica.
  5. Mega je ocekivano dobila dodatni poziv za Evroligin zavrsni turnir za juniore. Realno nisu ga zasluzili pre Partizana koji ih je dobio u Beogradu pre dva meseca. Misko je apsolutno preuzeo primat u mladjim kategorijama kod nas. Prije je CZ dobijala ove divljakuse, sada se vise Covic nista ne pita a i rezultati mladjih kategorija, kadeta i juniora su sve gori i gori svake sezone.
  6. Nisam siguran koliki je Misku prioritet Gacic. Nije se bas mnogo naigrao ove sezone a i u ovom U19 timu je iza Jovica,Markovica,Siby-a i Nikolica. To su igraci na pozicijama 4,5. Ja bi licno voleo da Dimitrijevic iz Partizana predje u Megu. Mislim da bi odmah sledece godine zavrsio u NBA ligi.
  7. Gacic nije potpisao profesionalni ugovor sa CZ. On je kod Miska. Odigrao je sezonu u OKK Beogradu, OKK je razvojni tim Mege u KLS-u. Igokei nisu igrali Makitan i Radosic.
  8. Vecu glupost odavno nisam procitao🙂 Nema to veze i da je propustio celu sezonu. Ako ima kvalitet i moze odmah da pomogne treba da ide.
  9. Eto neka im Kostic bude projekat. Neka dokazu da mogu da izbace vrhunskog igraca iz svoje skole 🙂
  10. Znaci da je Jovic mnogo korisniji reprezentativni igrac od Micica . Na dva prvenstva gde je Jovic bio startni plej mi smo igrali dva velika finala. Micic ne zna se podredi boljim igracima od sebe, plus mnogo brlja kao organizator igre. Biram Jovica sa jednom nogom pre bezveznjaka Micica🙂
  11. Stefan Jovic je u reprezentaciji daleko korisniji igrac od Micica. Meni je Micic reprezentativni bezveznjak koji nas uveke ukopa na takmicenjima. Stefan je starter na kecu, to se valjda podrazumeva. Ne mora Topic da igra velike minute ali treba da ide na OI, on nam je najveca perspektiva na kecu i treba da oseti veliko takmicenje.
  12. Ja se nadam da ce Topic ici umesto Micica i da ce se naci mesta za Djurisica. Micic i Guduric u istom timu je zagarantovana katastrofa.
  13. Mega je bez poraza ove sezone. Lako je dobijala CZ i Partizan nekoliko puta. Ne znam da li ima koja ekipa iz unutrasnjosti da moze da im parira. Uzece Mega sve tri titule ove sezone.
  14. Nisu je igrali ni Jokic ni Jovic pa sta im fali sada. Pecenjujete evroligu.
  15. Petar Bjelica je najbolji igrac u 2009-om godistu. Nisam toliko pratio pionirsku ligu. Mega je ubedljivo najbolja, CZ i Partizan imaju neke talentovane klince. Za unutrsnjost ne znam, videcemo kada pocnu turniri.
×
×
  • Create New...