Jump to content

Stiletto

Član foruma
  • Posts

    5,831
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stiletto

  1. Jovanović - Filipović, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Goh - Severina, Zahid, Kalulu - Baždar Sipaj nam po piće, Pa šta bude biće...
  2. Ako sajt ABA lige ne laže, prvi meč protiv Budućnosti u BG 30. aprila, revanš 7. maja. Eventualna treća u periodu od 13. do 16. maja. Jedna utakmica na nedelju dana. Razvučeno ko harmonika.
  3. Belingam i Mbape će, sačuvaj Bože povreda, biti Top 2 favorita za Zlatnu loptu sledećih deset-petnaest godina. Još će po svoj prilici od sledeće sezone igrati u istom timu. Uf.
  4. Moraće neko da radi sa njom jako kvalitetno da razvije muskulaturu za tu visinu. Eno Jelene Mitrović od 205 visine sa 23 godine, ne može više da se izbori sa konstantnim povredama kolena.
  5. Gušter. Kad doteraš do -10 sa astigmatizmom i to 44 godine and counting javi se.
  6. Naravno da će da igraju. I to jadno, kao i do sada. Samo se čeka da se Firer vrati iz Njujorka, pročita najnovija istraživanja javnog mnjenja i odluči šta mu je najbolje za rejting: dupla kruna Zvezde, jedan trofej Partizanu ili underdog uspeh jednog od preostala dva kluba.
  7. Stiletto

    La Liga

    Odličan El Classico večeras. Odličan.
  8. Ja, poslednji put negde 1985. Nagradne igre iz dnevne štampe su se uglavnom slale lepljenjem isečenih kupona iz novina na dopisnicu.
  9. Nova moda, da ne kažem mamipara u albumima od pre par godina su paralele, to jest različite verzije iste sličice. Jedna obična i ostale "retke" verzije. Ako ulovite koju kroz kesice ne lepite je u album, može lepa para na eBay i sličnim sajtovima da se uzme na nju, postoje dijabole koje žele da skupe sve takve. U ovom albumu imamo: Takođe i "Artist" sličice dolaze u dve verzije, jedna sa imenom napisanim štampanim slovima, druga sa potpisom igrača.
  10. Izgleda da album EURO 2024 kreće u prodaju u utorak. https://www.kurir.rs/zabava/4381065/poklon-fifa-euro-2024-album-za-slicice-utorak-23-april-uz-kurir
  11. Kruže priče, uz slike po netu da je Kepa šapnuo Lunjinu kako će Bernardo Silva da šutira, jer je isto tako šutirao Kepi pre par godina u Karabao kupu. A i da je Ridiger, koji je igrao sa Kovačićem u Čelziju, par sekundi pre šuta Kovačića pokazao Lunjinu u koju stranu da se baci.
  12. Luka je samo još jedna žrtva "Crucible curse". Odkad se turnir preselio u Crucible theatre 1977. niko ko je prvi put osvojio titulu nije odbranio titulu sledeće godine,
  13. Što bi ih policija legitimisala, ionako zna svakog ponaosob, sa platnog spiska.
  14. Krunić - Stojković, Marković, Kovačević, Antić - Kastiljo, Ovusu - Severina, Zahid, Goh - Baždar Bez prvog golmana i prvog strelca. Jež. Seks. Leđa.
  15. https://n1info.rs/posts/radar-brat-osumnjicenog-za-ubistvo-male-danke-umro-nasilnom-a-ne-prirodnom-smrcu A što te biju ovi dobri ljudi? Mamu li vam majčinu...
  16. Taman na krovu Naučno tehnološkog parka da Galija u nedelju postavi instrumente i zasvira "Mi letimo u nebo, mi znamo svoj put..." 😄
  17. Portali vrište da su u Nišu našli neku bombu zaostalu iz 1999. i da zbog nje moraju da evakuišu pola grada. Naravno da preteruju, pa molim ovdašnje Nišlije da nam preciziraju šta se to kod vas događa.
  18. Možda je ovo što sad pišem teorija zavere, pa ne zamerite, ali jedina poenta seljenja OFK Beograda u Zaječar in my humble opinion je jaka lokacija na kojoj se sada nalazi Omladinski stadion, a koji će "rekonstrukcijom" da postane "Beograd na Bogosloviji". Kad već imamo "Beograd na vodi":..
  19. Konačno kraj. Doduše, četiri sezone prekasno.
×
×
  • Create New...