Jump to content

Vredni mrav

Član foruma
  • Posts

    1,522
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vredni mrav's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

534

Reputation

  1. Ne misliš li da je "gde ćeš kad sve ovo prođe" način delovanja opozicije jako kontraproduktivan, jer homogenizuje vladajuću stranku. Ako svakodnevno pretiš čak i najobičnijim članovima listracijom i tom čuvenom gore pomenutom rečenicom, tako teraš i najobičnijeg aktivistu SNS da se još više bori da mu stranka ostane na vlasti. Iako ja shvatam da je cilj suprotan, očigledno je ta taktika etiketiranja glasača od starta loša i očigledno zbija redove vlasti.
  2. Tako i ja tebi mogu da kazem. Na svaku diskvalifikaciju SzS uleteo je neko sa odgovorom "pa sta i ovi "tvoji" rade..." Na sportskim topicima je dobro poznat moj stav o navijačkim bandama.
  3. Ne sećam se da mu je smetalo kada su išli Vesiću pred kuću. Ali zato što smatra da Vesiću i treba da se ide pred kuću, zato se sada samo blamira još više. Vesića sam uzeo kao primer, a primera je mnogo, kao i ovde na forumu. Jedan da pricaju o razvlačenju po ulicama i kenjanju po grobovima, sledeći dan plaču jer ih je neko isprozivao sa razglasa.
  4. Nadam se da ce se fudbal igrati sa publikom. Poseta je toliko bedna da je moguce ispostovati distancu od 10 metara.
  5. E do mojega sad... nismo ni mi ozbiljan klub. Zapravo je Gobeljic mnogo bolji bek nego sto smo mi klub.
  6. A sta cemo da radimo od 1 jula do septembra, ako je tacno da tada pocinje Evropa? Ili mi pocinjemo ligu kao i obicno, ali sa kojim timom onda ako prelazni rok nece poceti tada? Gobelja i Gajic su legit opcije za desnog beka. Pitanje da l uopste ima boljih domacih. Levi bek je moranje, ali klasican levi bek, ne to kao malo stoper, malo bek, a ustvari podjednako ne zna nista na obe pozicije.
  7. Do kraja 2013. gradonačelnik, predsednik kss do kraja 2016. dok je bio predsednik DS pricao kako je BGH2O razvojna šansa Beograda i kako AV ima licne korisne kontakte da Arapima, te kako Briselski sporazum nije toliko los. Predsednik DS je bio na izborima 2014... 2016. je imao dogovor da bude potpredsednik Vlade, gde je puklo, znaju on i av, ali njegove firme i danas rade i prave novu vrednost. Mislim da u tom njihovom bolesnom odnosu koji traje od 2007. trenutno stanje odgovara obojici.
  8. Treba sad da kopamo po arhivi komentare za Jovića i Kalinića? Verujem da ne bi bilo prijatno.
  9. Bio je običan panj, uz to je imao 23-24 god kada je došao. Pokazao je više od juniora.
  10. Hiljadu odsto tačno! Mi pogledamo igraca 2-3 puta, kazemo ne zna nista i cao. Šta je Jović pre Zvezde pokazivao da bi zaslužio da ga mi dovedemo?
  11. Ko je sve igrao pleja... Nije normalno i sto je Lazic poslednje 2 sezone uzeo 600k evra, ali i tu temu smo vec apsolvirali. Zato sad niti imamo tim niti imamo koga da prodamo. 3 sezone potrošene uludo bez ikakvog sistema i ideje kako klub treba da funkcioniše.
  12. Mislim da nije uopste normalno to sto Uskokovic i Radanov nisu ove sezone bili u 12. To govori da nam je politika kluba otisla u skroz losem pravcu. A niko ne moze da zna da li ce neki mlad igrac prokinuti dok ne dodje na veliku scenu.
  13. Uskokovic je ove sezone i trebao da ima 10 minuta. Ali u Zvezdi.
×
×
  • Create New...