Jump to content

Leonard

Član foruma
  • Posts

    2,115
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Leonard

  1. To su popaljeni bilmezi koji su otisli da za majku Rusiju uberu dolare. Nego, sta cekaju sipkasi sa severne tribine, razne dveri, zadtitnici zivotinja. Greju udobno svoje guze u Beogradu dok velicaju Rusiju. Klasicni PODRUMASI!
  2. Pitanje je koliki je realan broj glasaca u odnosu na upisanih 6.5 miliona
  3. Tacno je, ogromna je razlika. Covic je od drzave dobio neuporedivo veci budzet nego sto je Zvezda u periodu pre njega imala. Razloga za protest protiv Covica ima mnogo, a najogavniji razlog je Filip Covic! Jos tada je trebalo isterati ih obojicu u paketu.
  4. Pola ljudi nije kupilo sezonske vec su ih dobili. Znam licno cetvoricu koji su dobili sezonske od stranke. Prethodnih godina su guzve na Kalisu za sezonske bile mnogo vece iako smo igrali u Pioniru.
  5. Sta kazu, ubili nacisti Srbina koji je dosao u Ukrajinu da u ruskoj uniformi ubija ljude u njihovoj zemlji.
  6. Svake sezone isto sranje, ulupa ugromne pare u domace penzionere da bi mogao daa krade. I posle 5-6. kola ti je jasno da od EL nema nista.
  7. Kakve smo sve penzionere potpisivali, lazne egende, a da nije bilo mesta za jednog Jaku Blazica. Mnogo smo se kao klub ogresili prema Jaki.
  8. Ne verujem da ce Ukrajina i NATO pristati na takvu odluku. Koliko trenutno u procentima Rusi drze pod okupacijom teritorje u Ukrajini?
  9. Oni i hoce da predstave da je svaki zvizduk upucen kosarkasima, a ne Covicu i upravi. Odavno oni nemaju veze sa navijackom pricom. Samo interes, samo belo, samo kes!
  10. Angazovao se Covke Simon na jutarnjem, Lazic. Na forumu nicu novi nikovi kaao podrska, standardno. Ultra kop poziva na jedinstvo, sve slucajno
  11. https://insajder.net/arhiva/tema/firma-iza-koje-stoji-voda-navijaca-zvezde-zajedno-s-gradskom-firmom-dobila-posao-od-eps-a I da, vecina ne zvizdi Olimpijakosu zbog Olimpijakosa, vec zbog Vuciceve mafijaske organizacije!
  12. Nicija nije do zore gorela. Moze vam se jer vas sef stiti jer mu trebate za specijalne operacije. Pozivate na jedinstvo jer ste pozvani da to uradite.
  13. Ajde, ajde, mozes ti to mnogo bolje. Nego sumnjam da ti ista vidis od tih para... Ultra cop izdaje saopstenje.... SNS brigada
  14. Sta kazu iz Ultra kopa? Koliki su im prihodi ove godine?
  15. Jbg, crveno beli kranovi rade punom parom po Beogradu. Milioni se vrte. Nije Vucic blesav, upumpava pare u svaku mafijasku organizaciju. SNS delije odavno veze nemaju sa interesom Zvezde.
  16. Oni rade ono sto im gazda kaze, a gazda je zadovoljan kako Covic vodi klub
  17. Mora da grmi Arena " Covivu odlazi " i da se nadjacaju SNS navijaci
  18. Prijovicka ni bacanje ne moze da pogodi kada se lomi mec
  19. Posle svinjarije sa sinom u ekipi jasno je da se Covic igra kosarke u CZ. Radi sta pozeli jer je kupio mesto predsednika gostovanjima po emisijama hvaleci svevisnjeg.
  20. Podguznih muva prepuna Srbija. Prodali bi rodjenu majku za sacicu interesa. Odakle nicu vise?! Otvaraju nam oci kako posle Covica sledi potop. Najgori soj ljud, kanceri ovog drustvai. Fuj!
×
×
  • Create New...