Jump to content

Laki21

Član foruma
 • Posts

  6,292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Everything posted by Laki21

 1. Od pozitivnih stvari treba istaći da nije slomio nogu ovom prilikom.
 2. Mislim da je prilično očigledno da je Raduljica došao umesto njega. Neki problem s njim očito postoji od samog dolaska.
 3. @Šarac Imaš li neko smisleno objašnjenje za Raduljicu? Pretpostavljam da ipak postoji neki iole razuman razlog za potpis.
 4. Meni se čini da su nam podvalili nekog drugog Kulibalija, gledao sam klipove iz Nanta, onaj je umeo da hoda pa čak i da potrči. Ovaj je njegov brat ili neki ortak iz istog plemena.
 5. Za meseca dana tačno bi preostala ekipica.
 6. U par reči - Dileje su sve ono čega se normalan čovek grozi. Što se navijanja tiče, navijaju isključivo za sebe, imaju repertoar tugovanki koje ni na koji način ne utiču kao pomoć timu, ne prate meč te stoga njihovo lelekanje jedino šteti ušima, a polovina posle utakmice ne zna ni rezultat ni ko je pobedio. (Empirijski dokazano).
 7. Ovde je sve detaljno objašnjeno, samo se koncentrišite.
 8. Možda je čovek mislio da ga angažuju kao korner zastavicu? Ipak je francuski u pitanju.
 9. Jednostavno je. Neće igrati sve dok ne pristane na tal.
 10. Upravo to, fala k. i Petru Dobrnjcu, napokon igramo ono što se izlizalo kao fraza "moderan fudbal". Meni je neverovatno zadovoljstvo bilo posmatrati sinoć naš visoki presing, činjenicu da se igrači čitavo vreme meča otvaraju za prijem lopte, da se razmenjuju pasovi, ali najmanje u nazad, da se igra na jedan ili dva dodira 95% vremena i da je trasformacija kada se lopta osvoji (a ostavaja se zbog dobrog presinga na polovini protivnika) munjevita. Ne znam kako je Piksi uspeo da utuvi našima u glavu da ne mora svaka lopta da se opepeli, da može da se trči i bez lopte i da nakon gola ne mora čitav tim da stane glomanu u šesnaesterac. No nije ni važno, bitno je da funkcioniše. Samo da tako ostane.
 11. Samo da se podsetimo, za sve one koji misle da gore ne može. Uvek može. Dno ne postoji.
 12. - koja budala je ovo uradila - pa ja Bato
 13. Tokom priprema i na početku ABA izgledalo je da ne ume da hoda.
 14. Postoji krajnje jednostavno objašnje; - kvalitet igrača je dobar - SVI trče - igra se visoki preseing čitav meč - osnova igre je 1 do max 2 dodira i pas/kretanje/promena mesta - NE TRČI SAMO ONAJ SA LOPTOM DOK OSTALI STOJE I GLEDAJU ŠTA RADI
 15. Ne, toliko su sposobni da se zanoktica leči po tri meseca. Naši povređeni igrači verovatno postavljaju neke rekorde po vremenu potrebnom za oporavak.
 16. Naravno da sva propast našeg fudbala kreće od debila po klupama i stručnim štabovima.
 17. Najslađe od svega mi je svest o tome koliko razne terziće, sličan šljam, gnjide, bašibozluk i ološ u domaćoj tkz "struci" oličene u batođorizovanim debilima jebe ovaj Piksijev uspeh i sve bolja igra reprezentacije. Koliko svekolika govna pate, a moraju da se smeše i "podržavaju" uspehe državnog tima, dok im žuč kipti i izlazi na uši. Divno osećanje 🙂
 18. Ne smem da napišem dijalog jer ću biti banovan na pola godine.
 19. U toj zamišljenoj situaciji ne bi išao on već Crnogorac. Adams bi išao na Šilba.
 20. https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2022&mm=09&dd=26&nav_id=2218967 Stručnjak nije zabrinut❤️
 21. Čovek kad šutne na gol za razlik od ove dvojice ne polomi korner zastavicu ili semafor.
×
×
 • Create New...