Jump to content

Davidović

Član foruma
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Davidović's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

148

Reputation

  1. Makabi krenuo jako , ali Efes je isuvise dobra ekipa da bi se slomila lako na pocetku utakmice. Evo i vode. Efes ove godine ako ne uzme titulu to ce biti prvorazredno iznenadjenje
  2. Mi smo za jednog centra dobrog , ne all star , ali dobrog daleko od nekog ozbiljnog rezultata. Nadam se da je i Ainge toga svjesan.
  3. Sad se ocekuje da Boston krene po nekog centra. Woj je ubedjen da ce Ainge reagovati , ostaje samo da vidimo na koga se nameracio i sta je spreman dati.
  4. Ako je neko napisao vec , izvinjavam se. Legendarni kineski kosarkas Yao Ming je posmatrao vecerasnju utakmicu
  5. Kobe , kao veliki protivnik na terenu , kao navijac ljutog rivala tvog kluba moram da izrazim svoje zaljenje zbog gubitka takvog velikana.Svi mi navijaci Celticsa kojima si snove rusio svojim sutevima. Redovno si nas zatrpavao i cesto dovodio do ludila. Tesko nam je bilo gledati te na tronu 5 puta i uvek bismo pomislili kako bi dali sve da te sledece godine skinemo s njega. Da , uspeli smo to 2008.godine , ali i tad si odigrao fantasticnu sezonu i poneo titulu najkorisnijeg igraca. Toliko si veliki , da svi brojevi , sve titule ne mogu stati na jedan obican papir. Ti si nesto vise , ti si mit , ti si legenda , ti si uzor , ti si idol , ti si vlasnik brojnih epiteta i to sve u superlativima. Zbogom najljući rivalu , zbogom legendo košarke , zapravo zbogom gospodine Košarka. Sa Havličekom , gore negde nastavi epsko rivalstvo. Iskreno saučešće porodici i svim navijačima Los Andjeles Lejkersa od najvećeg rivala. Giana , mozda nemam o tebi sta da kazem , a to je zapravo i najtuznije , sto nisi zivela dovoljno dugo da bi o tebi moglo da se prica kao o tvom ocu. Jos jednom , najiskrenijie saucesce , legendo pocivaj u miru.
  6. Ne smem da zamislim kakav bi Simons bio igrac da sut dovede na barem zadovoljavajuci nivo.
  7. Previse su kelti velika fransiza , najveca u NBA. Inace prekinuli smo negativan niz protiv najveceg rivala i to na kakav nacin. Inspirisani svi , sjajna partija na obe strane terena i na kraju plus 32. Osramotili smo Lejkerse , ako nas ovo ne trgne ne znam sta ce.
  8. Hahahahaha sunce ti jebem. Ne vredi komentarisati vise ovog antikosarkasa
  9. Veci je smrad u svakom smislu i svakom pogledu branko lazic nego FC3. Znate onaj osecaj kada se u nekoga duboko , ali duboko razocarate? E ovo je taj osecaj , igrac koga sam obozavao zbog spartanskog duha i zbog toga sto je krv na terenu davao za Zvezdu , sada ga smislit ne mogu. Licemer i ološ odvratni , porasla mu muda kada je gazdin sin u pitanju , ali kada treba braniti Alena Omića koji je takodje u to vreme bio njegov saigrač ćutao je kao pičkica , nije ga se ticalo , a i tad je bio kapiten čisto da podsetim. Smradu jedan ljigavi , za mene si mrtav.
  10. Koji si ti licemer Lazicu Branko, sram te i stid bilo!
  11. Sad mi , navijaci Zvezde , one narodne Crvene zvezde, ne neke privatne u sta se sad pretvorila treba da budemo ujedinjeniji nego ikad i da vratimo Zvezdu nama. Ovo sto provodi ćoravo govedo je udar na zdrav razum , sem njegovih botova i sendvičara niko ga normalan ne može podržati u ovoj bolesnoj nameri da nas satre da kraja.
  12. Ja sam se protivio sektoru kad je vredjao Filipa iako sam se slagao da je los kosarkas. Sad bi izrekao gore uvrede nego sto je on tada , ali cu se ipak suzdrzati. Necu moci da dodjem na Mornar , ali apsolutno vas podrzavam momci. Oterajte gamad.
×
×
  • Create New...