Jump to content

Knipex

Član foruma
  • Posts

    5,345
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Knipex

  1. Ološ iz ABA lige opet briljira. Javor i Hordov
  2. Trebao je da dobije i dodatno bacanje jer ga je faulirao Laprovitola.
  3. Ovo je za karton Stojiljkoviću. Namerno gaženje. Još širi ruke i gestikulira ka Olajinki. Sramno.
  4. Brate mili, kakav šut Ndiaja, srećom je bio ofsajd...
  5. Dobar centaršut Mijailovića i majstorski potez Olajinke.
  6. Piše se zajedno dabogda a Rođa Raičević fura odvojeno Da Bog da
  7. Jbg, ovo mu je treća utakmica. Za nepunih 14 minuta je dao 11 poena, dakle malo više od tih 6 koje si zapamtio i imao 5 skokova. 1/1 za 2, 3/5 za 3. Index 14. Sasvim dobro rekao bih.
  8. Mnogo ti se tresu ruke brate U paintu imaš opcije da izvučeš ravne linije. Mislim da je najpoštenija varijanta to što je premijer liga odlučila da uvede od sledeće sezone da računar sam određuje ofsajd pa makar on bio od milimetar. Tako se isključuje mogućnost ljudske greške, zlonamernost i nameštanje.
  9. Nisam hteo da ispravljam ono što sam prvobitno napisao, zato sam dodao pod edit. I mislim da kontakt nije za faul. Ti misliš da jeste. Jbg verovatno smo subjektivni obojica i nećemo se nikada dogovoriti.
  10. Navodno je to faul koji je prethodio akciji pre drugog penala. I ja sam se upecao na prvu. Posle sa pogledao malo bolje i shvatio da je izvučeno iz konteksta. Veze nema sa faulom. Zahid je predao loptu u noge saigraču nakon čega je usledio minimalan kontakt. Rekli su da je oboren, ali to nije tačno. Nakon oduzimanja lopte pao je taj saigrač. Klasična manipulacija isečenim detaljem.
  11. Na 15:50 je sporna situacija pre akcije nakon koje je dosuđen drugi penal. Zahid uopšte nije oboren niti je kontakt bio za faul.
  12. U pravu je @Barkley#34 ovde je trebao biti dosuđen faul nad Zahidom i onda ne bi ni bilo akcije iz koje je došlo do penala. Ovde je VAR trebao da reaguje. Takođe mi nije jasno zašto nije prekinuta igra pre vašeg drugog gola kada dimna bomba kulja u terenu na 7-8 metara od gola. Ubačena je minut-dva pre gola... Za drugi gol Zvezde svi koji analiziraju suđenje rekoše da je Marković prelako pao. Nedovoljan kontakt. Bilo je greški, možete da optužujute sudiju da je tendenciozan. Meni deluje da je samo bio pomalo nesiguran zbog ogromnog pritiska. Edit Na konto faula pre drugog penala. Veze sa faulom nema. Tek sad sam pogledao taj deo kako treba jer na isečcima nema taj deo kompletan. Zahid uopšte nije oboren i predao je loptu drugom igraču, ne videh kom, kome lopta oduzeta i taj igrač je pao. Ovo je sramota kluba i oficijelnog naloga.
  13. Dve bakljade, svaka po 5 minuta i povreda Kastilja još 5 minuta. Pa 2 puta čekanje na VAR. Plus izmene... Ne vidim šta je poluregularno stvarno. Inače utakmica je produžena zvanično 15 minuta a igralo se 20 minuta nakon devedesetog.
  14. Milojević je nahvalio Stamenića i rekao da je ovo njegova najbolja utakmica do sada... Teško da će on van ekipe u sredu iako nema ograničenja sa bonusom.
  15. I još jednom da apostrofiram, veliki gospodin Albert Nađ.
  16. Albert Nađ gospodin. Odmerena i kulturna izjava. Tokom utakmice kad je bila ona situacija sa Olajinkom odmah smirio sve i nije dozvolio da se zakuva.
  17. Gledaš na streamu? Jedino mi je to objašnjenje da ne vidiš da kontakta uopšte nema pre ulaska u 16. Jeste počeo klizeći pre 16, ali kontakt je tek metar unutar 16.
  18. Pa vi mislite da nije, mi mislimo da jeste a oni što su relevantni, VAR, pomoćni i glavni sudija misle da je OK. Na stranu da li je OK ili ne, stavi se na mesto glavnog sudije i reci da li bi išao da gledaš ako ti VAR kaže da je sve čisto?
  19. Čekaj, ako sudija pita VAR da li je situacija OK i oni mu kažu OK je možeš pogledati ako hoćeš, šta ima da gleda onda ako je i njegov prvi utisak bio da je OK?
  20. Kako da gleda ako mu VAR kaže da je sve OK? Uostalom Marković se bacio čim je osetio kontakt.
  21. Nema ovo veze sa faulom. Marković pao čim je osetio kontakt.
×
×
  • Create New...