Jump to content
Vox92.net Forum

Knipex 4 Laki

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Knipex 4 Laki last won the day on October 17 2019

Knipex 4 Laki had the most liked content!

Community Reputation

1,981 Excellent

About Knipex 4 Laki

 • Birthday 02/07/1977

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Očekivano. Kopernikus je imao ugovor do 01. januara. Na benchu pišu da od 03. februara ostaju i bez discovery, animal planet, discovery showcase, discovery science, food network, fln, eurosport 1 i 2. Rado bih raskinuo ugovor sa njima ali nemam alternativu za ono što meni treba... http://rs.n1info.com/Vesti/a561674/Supernova-od-danas-ne-emituje-kanale-N1-Sportklub-Vavoom-Cinemania-i-Grand.html
 2. Ne bi me iznenadilo da Efes osvoji evroligu ove sezone nakon ovakvih upisa
 3. Jovanovića na 4 i teraj. Ima sasvim dobar šut za 3 samo ga treba ohrabriti da šutne kad ostane sam. Može i leđima da odigra sa posta. Jeste da će trpeti odbrana, ali šta sve trpimo možemo i njega 🙂
 4. Ala nagrdi Milojević Simonovića na tajmautu Fina razlika, taman da Zo odmori zglob još koji dan 🙂
 5. Sranje...Davidovac taman krenuo da diže formu.
 6. Štimac u 1/4 zabeležio blokadu u statistiku
 7. Knipex 4 Laki

  KK FMP

  Đorđevića nema u sastavu ni večeras. Pretpostavljam da je neka povreda u pitanju ali nigde nisam našao nikakvu informaciju. Zna li neko?
 8. Nisam mislio da ću za života ovo napisati: Bravo za Vladimira Štimca, svaka čast! Mislim da ni on ne veruje da je na jednoj evroligaškoj utakmici lupio dve blokade i dao trojku, odnosno trojku u ključnim momentima utakmice da ne pominjem sve ostalo što je uradio. Mišljenja sam da je znao da će Žoc tako da utiče na njega da bi mu sam uplatio trening-ugovor aranžman pre 5-6 godina.
 9. Ako pod BB misliš na Berona on je igrao za USA reprezentaciju. Gordić se tretira kao stranac. Gleda se košarkaško državljanstvo a on je igrao za BiH.
 10. Neiskustvo uzelo danak 😄 ja uvek parkiram kod zgrada preko puta Vera. 10min pešaka do arene ali zato odmah izlaziš na put kući bez gužve.
 11. Napisao je pre nekih mesec dana da se googl-u ne sviđa "Pejina tema" i da će je sakriti dok ne vidi kako da odobrovolji google. Ispratio sam ja detaljno google je cava!
 12. Niko konkretno ali kada Zo nije bio na parketu najviše je loptu u rukama imao Davidovac. Kreirali su i Punter i Baron.
×
×
 • Create New...