Jump to content

Antibes

Član foruma
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Antibes's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

16

Reputation

  1. Pa klub ga želi i ponudi, ali dođe Zenit, kaže plaćam i nosi! Dakle, Zenit uvek donosi konačnu odluku. I vrv će se desiti da će svi naši talentovani igrači završiti u Zenitu.
  2. Poenta je što konačnu odluku gde će igrač nastaviti ne donosi Zvezda, već Zenit. Drugim klubovima je dakle pametnije da preskoče nas i direktno pregovaraju sa Zenitom tj Gazpromom. A igrač se tu ne pita ništa, kada mu se saopšti - biraj Zvezda do kraja ugovora za 80.000 koje si potpisao (a igraćeš kad trener proceni) ili ideš u Zenit za npr 600.000. Šta tu igrač može, da kaže neću?
  3. Jedini benefit kada mesta nisu numerisana ima Čović, jer može da proda neograničen broj karata. Budite ubeđeni, ako bude interesovanja, prodaće on 25.000 kom, svi stoje i to je to
  4. Evo jedan drugačiji ugao: Saopštenjem je Klub plasirao informaciju da Mirotić ič ne veruje Predsedniku!!! Uveravao ga ovaj, kleo mu se, nudio da ide na poligraf, da će Bata i Aca lično da ga čuvaju, ali jok. Mirota mu rekao, ništa ti ne verujem.... Treba videti u narednom periodu da li će ovo nepoverenje dobiti šire tazmere i ko stoji iza ove Ostojine akcije (strane službe, Marinika Tepić ili neko treći). Može se desiti da Mirotić, koji je javno izneo stav da ne veruje Predsedniku, uđe u politiku, kandiduje se za predsednika, i sa kolegom Šengelijom budućim liderom Gruzije, promeni svet!!!
  5. Nadam se da su Bentil i Hasan poslednji put igrali u Pioniru, makar za Zvezdu. Neka u četvrtak ne naprave previše štete, i nek im je srećan veliki put.
  6. Neko pošteno, a istovremeno i kompromisno rešenje bilo bi da se i ova kazna individualizuje. Npr, da se kazni potpisnik netačnog izveštaja, ili odgovorno lice u klubu, npr zabranom obavljanja funkcije 6 meseci. Da se Klub oslobodi, naravno. Izrečena kazna je neprimerena i ne daje Zvezdi mogućnost da se takmiči pod ravnopravni uslovima. Prelazni rok u toku sezone najviše i postoji zbog brojnih povreda i neophodnosti dovođenja novih igrača. Kao da su rekli - možete da se takmičite, ali do kraja februara možete imati samo 4 igrača na terenu...
×
×
  • Create New...