Jump to content

Miki28 Teoljub

Član foruma
  • Posts

    26,284
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    40

Everything posted by Miki28 Teoljub

  1. Pa imao je razloga, tako se radilo godinama unazad.
  2. Nisu Lakersi isli na ustrb dobre defanzive nista. Hamu je trebalo 50tak utakmica da skonta da je najbolja petorka ona iz prosle sezone i ta petorka je isporucila. Ali nije problem cak ni petorke nego rotacija gdje je 3 od bitnih clanova prosle sezone sklonio u stranu u vidu Reabesa, Ruija i DLoa. DLo vjerujem da ce igrati bolje a Jamal losije takida vidjecemo. Jokic, AD i Lebron ce iznijeti svoje mada mialim da ce i AD odigrati bolje u napadu.
  3. Neka neka, potcenjuju Lakerse na sva zvona. Sve to cemo ostaviti za sutra, danas je petak. Divan dan.
  4. Obozavam ovakve komentare kao da je DLo cuvao Jamala a ne da je Brown kaznjavao DLoa. Iako ne ocekujem nista od DLo u ovoj seriji ipak su tu Dinwiddie i Vincent.
  5. Pobjeda u finalu se ne dovodi u pitanje ako oni uopste i dodju do tamo
  6. Jokic ce dati sto ce dati, fenomenalni igraci to rade i zivis od toga ali Jamal nas ubija. Covjek nas je pokopao prosle godine. Imao jednu od najboljih serija koju sam vidio. 32.5 PTS 6.3 REB 5.3 AST 2.8 STL 52.7 FG% 40.5 3P% Ovo su sulude brojke
  7. Ne pratim doticnog, na ignore je odavno. Jesu bejzbol advanced statsi? 33.9/9.2/9.8 na 48.7 FG% i 50-32 sa Mavsima. Nema potrebe komplikovati jednostavnu igru kakva je kosarka. A sto se tice rusenja sneska i svega. Jamal Murray je ubica Lakersa.
  8. Miki28 Teoljub

    Bundesliga

    Dobro je, pokazao je da nije beskicmenjak. Mislim da ce Bayern uzeti prelazno resenje a onda po Kloppa sada kada je Xabi no1 opcija Reala inace sam ranije mislio da ce Klopp uzeti njih. Mozda Zidane jedino...
  9. Vjerujem, eto mu MVP bejzbol lige. 33.9/9.2/9.8 na 48.7% i 6 najbolji skor lige sa timom koji ima Irvinga i polovnjake. Da dobije Shai onda ok. Covjek je doveo ekipu do no1 seeda na Zapadu, najmladja ekipa na Zapadu uz sjajne statse.
  10. Petak, divan dan. Treba ga iskoristiti na najbolji moguci nacin pa i sutrasnji a onda sutra uvece krece ludilo. Nugetlije zelim vam zdravlja, da se niko ne povrijedi i da pobijedi bolji tj. Lakersi.
  11. Luka 33.9/9.2/9.8 na 48.7% suta. Najbolji strijelac lige. Prva 33/9/9 sezona u istoriji lige 16 utakmica sa 30+ poena i TD najvise utakmica sa 35+ poena najvise utakmica sa 40+ poena 73 poena na utakmici Top 3 u poenima, asistencijama i trojkama Najvise P+S+A u istoriji lige od spajanja U 4/4 ima 6.5/2/2.1 naspram Jokicevih 5.7/2.1/1.4. Mozda grijesim ali cini mi se da su na startu sezone Nuggetsima stavili granicu 53.5 pobjede a Mavsima 43.5 pobjede. Nuggetsi 56, Mavsi 50. Prvi imaju 3 najbolji skor lige, Mavsi 6 a razlika u talentu ostatka ekipe je ogromna.
  12. Koliko imate prostora u salary capu? Lebron+Bronny u Kingsima, lijepa sporCka prica mada ako vec ide, vraca se ovaj na istok. Vidi i on kako prolazi na zapadu evo vec 6 godina
  13. Sve ok ali kao sto vec napisah onda odmah napises Luka a ne prvo domaci igraci pa onda navodis primer Luke a upravo u toj utakmici u preokretu su se DeDa i Neda najvise istakli na obje strane parketa koji jesu domaci igraci. Sada su bili oni, sledeci mec ce mozda biti Rokas ili Yago ili Bolomboy.
  14. @Chaos Is Me Alfa i omega 2008 je bio Kobe a onda Lebron i DWade kao no2 i no3. Ipak su ta dvojica ucestvovali u ocajnim rezultatima na 2 takmicenja prije tih OI 2008 kada su uzeli bronze na OI 2004 i SP 2006. Kobe je bio neko ko ke postavio jasan ton, da nisu dosli da se zajebavaju nego da povrate ugled. To se najbolje moze vidjeti u dokumentarcu gdje su svi bili zaprepasceni sta je Kobe uradio prilikom 1 meca sa Spancima, kada je raznio Pau Gasola ( saigraca ) koji je postavljao blok. A sto se tice ovog sastava, jasno je da je Lebron alfa i omega ali da ako zele uspjeh on mora da bude lider a da KD i Steph budu glavni napadaci. Mislim da u tome nece biti problema jer je preveliki respect medju tom 3 a i kod vecine ostalih igraca ( Embiid ?? ) prema toj 3 i upravo je kljuc to sto je KD saigrac sa Bookerom, AD sa Lebronom a Tatum i Ant ce tu priliku istkoristiti da napreduju jos vise i da uce od ove 3. Jedini wildcard tu mi je Embiid imajuci u vidi njegov karakter te da je vrvt da ce traziti da bude no1 opcija u napadu i da svaki napad ide kroz njega kada je na terenu. Jrue, Bam su likovi koji ne prave probleme i da igraju par minuta ili 20+ minuta.
  15. A onda ti se omaklo ono oko bajki o nepobedivosti domacih igraca, tu se pasos ne gleda. Sve ok👍 A to ih cini stranim igracima ili su i dalje domaci?
  16. Jesu Nedovic, Lazic. Teodosic iz Obale Slonovace ili domaci igraci?
  17. Posto neces da odgovoris. Nedovic i DeDa u igru, 61-71 rezultat. Konacni rezultat 83-81. Nedovic 9 poena DeDa 6 poena Teo 3 poena Hanga 3 poena Luka 1 poen. 4 od 5 domaci igraci. Dakle napises odmah u startu za Luku a ne da koristis svaku priliku da popljujes domace igrace a onda kao mislio si samo na Luku.
  18. Jesu Nedovic i DeDa domaci igraci? Koji je rezultat bio kad su usli u 4/4? Teo trojka DeDa trojka Neda trojka Neda trojka Neda 2+1 DeDa bacanja u finisu Jesu to domaci igraci?
  19. A kakva je serija bila kad su usli Neda i DeDa u toj 4/4?
×
×
  • Create New...