Jump to content

Markoo

Član foruma
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Markoo

  1. Šteta za Feda. Ali ajde, valjda će Nole malo ranije na teren😁
  2. Ako neko igra kosarkase danas za F4, ima u mozzartu ponuda sa smanjenim i povecanim marginama za poene.
  3. Šta znam i meni se javlja to tankovanje nekako u podsvesti ali opet igra fantastično, juče je odradio oba meča više nego lagano, u oba meča drugi set je razbio. Još večeras igra poslednji meč, odmorniji je i još nema poraz od Del Potra na sljaci. Svakako meč dana Cicipas i Federer. A i na meču Verdasko i Nadal bi moglo da bude zanimljivo.
  4. Šteta za Portland, imali su svoju šansu i prava je prilika bila za brejk ali su ispustoli dobru prednost u trećoj četvrtini. Dobra partija Set Karija. Čini mi se da Voriorsi samo malo ubace u veću brzinu i bez problema razbiju protivnika. Mislim da ce ovo Voriorsi završiti u Portlandu bez poraza.
  5. Preporučite neku dobru online browser igricu. Verujem da ima neko da igra nešto 😂
  6. Da vidimo kasnije da li može Portland dobiti bar jednu utakmicu, ako ništa serija da bude zanimljivija. Voriorsi jesu veliki favoriti i za sam naslov prvaka ali ako Lilard poludi i Kanter zatvori bar malo reket mogao bi Portland i do brejka. Sigurno zanimljiv meč u najavi.
  7. Markoo

    InteR

    Deki Stanković, sve čestitke 👏
  8. Jedna od najboljih.
  9. Svakako kad god da stane kiša, Federer prvi izlazi na teren. 😂 A dosta dobrih mečeva danas, šteta.
  10. Realno i Zajonu je neverovatno da je upao u Nju Orleans, pored Njujorka gde ga je videla vecina ljudi pa i on sam. Sad će morati da se zeza po Orleansu, dok će verovatno Obrvu trejdovati. Ako su Pelikani pametni pa da iskoriste ovu situaciju pa da naprave dobar tim i bez Obrve, sa Zajanom.
  11. A prvi meč Federer. Prvo bile cene karata 60e, zatim su pojačali cenu na 120e. Pitanje je koliko će se mečeva sutra odigrati sa obzirom na vremenske prilike.
  12. Vrhunska serija. Sve preporouke
  13. Slovenci isto interesntan izbor garderobe 😂
  14. Ja koliko sam shvatio iz ovih epizoda do sada, Varis je hteo da otruje kraljicu Deneris a ubijen je jer je prenenosio istinu o Dzonu i njoj. I mislim da je razlog ovog totalnog ludovanja Deneris, njen gubitak Dzore i Misandei.
  15. Evo da se upišem po prvi put. Gsw 4:2 Milvoki 4:2
×
×
  • Create New...