Jump to content

Igor_

Član foruma
  • Posts

    3,733
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Igor_

  1. Fss im sredio Uefa licencu, nagodili se izgleda da igraju sutra.
  2. @Barkley#34 nek golman bude Kalulu.
  3. Sada ni ovaj sudija ne odgovara😂 Pa ovo ima samo u srpskom fudbalu, najbolje da se igra kao ispred skole bez sudija.
  4. Kanga stvara i zavidan broj velikih sansi po mecu. Trebalo bi da mu fali po gol i asist za doubledouble kosarkaskim recnikom.
  5. Igrace naravno. Jos jedna u nizu igranki... Jedino ako opet ne proradi nekome kamen u bubregu..
  6. Jebem li ga. Ali meni nista nije jasno. Vrati koji god mec koji god ofsajd uvek su paralelne. Ne kazem da nije ofsajd da se razumemo. Ali ne moze to tako, Albaniji su ponistili gol gde je linina bila slicno izvucena na centru, i posle se ispostavilo kao greska.
  7. Iskreno me zanima misljenne vezano za faul. Ne vidim lepo kontakt. Nekako je lose pozicioniran stoper vas i brzo pada.
  8. Stamenic jos igra. Lepo je Miloje davno zaradio nadimak.
  9. Ako startuje opet ndiaj posle 5+ ofsajda ovde, nek izgube titulu i kup i sve
  10. Kaze "ovaj put je presla Stamenicu preko noge", a kad mu ne predje majstore.
  11. Ako ga ne izbaci vec na poluveemenu nek se jebe. Kraso i da ne trci korisniji je.
  12. Stamenic-Ndiaj, vrvr najmanji iq ikada, ovaj mu jos pokazuje gde da ide a iz aviona se vidi da je ofsajd. Kakav slepac.
  13. Miloje je napravio alibi sebi, objasnio da ako partizan pobedi a mi osvojimo ne znaci da su bolji. Od njega dosta. Nastavljamo da masimo sjajno.
  14. Stamenicu je ovo bar 5 ista sansa u sezoni, da je makar jednom okvir pogodio.
  15. Nisi, pripadne mi lose skoro kao kad vidim Perkinsa ili Karagera da komentarisu.
  16. Kad Rokas pocinje sa igra? Zna li se sta?
  17. Ne zna on da motivise ekipu, nego da stvori zrtvu od ekipe i to prolazi kod navijaca partizana. On od prvog minuta bilo kog meca pokazuje sudiji na obraz... Navijaci partizana trenutno vole da su "zrtve" a nema boljeg coveka od Duljaja da ih u to ubedi. Da mu Srna nije nasao ova dva tri igraca, i da ga je Izraelac razmontirao u derbiju davno bi taj hleb zaradjivao po nekim egzoticnim zemljama.
  18. Bahar je samo jednu stvar napravio a to je da je zadrzao Duljaja do kraja sezone, u svakom drugom scenariju bi popio pedalu do polusezone.
  19. Kad vec po tviteru ide anketa. Mozemo i ovde da je probamo. Prva petorka: 1. James 2. Baldwin 3. NHD 4. Moneke 5. Nebo Mvp: James Najbolji defanzivac: Grant Zvezda u usponu: Biberovic Trener godine: Mateo Najvece razocarenje (ekipa): Zvezda Najvece razocarenje (igrac): Kemba
  20. Ilic je jos uvek relativno mlad, i verovatno ga vide kao potencijalnu dobru prodaju da se ograde neki dinar.. Meni se u Tsc bas svideo, e sad moze li u Zvezdi da bude faktor ostaje znak pitanja. Kad razmislim koga smo sve preziveli, i od koga smo ocekivali da bude nesto (Nikolic, Spiridonovic, Jevtic, Causic...) vredi i Ilicu dati sansu.
×
×
  • Create New...