Jump to content

Igor_

Član foruma
  • Posts

    3,745
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Igor_

  1. Dakle sta imamo. Prosli derbi traze faul za Markovica, kukaju, zapomazu.. A kao razlog "gurnuo ga sa ledja, nije to remplovanje, defanzivac ima pretnost kad je prvi na lopti" Danas ista situacija, Serif ima dva puta bolju poziciju nego Markovic na proslom mecu, Filipovic ga obara sa ledja a komsije u fazonu "remplovanje cisto". Pametnom dosta.
  2. Ako ne postignu gol brzo, ocekujem da kapiten dobije i drugi zuti, cisto da ima zbog cega da se kuka posle.
  3. Sad krece sou, jos ako Natho udje bice bar jedna tuca.
  4. Pricam ja to. Sad se vidi jasna razlika kad nema ko da iznese loptu.
  5. Bez Kange. Ubacice ga Miloje vec u 60om kad ukapira da se ostali nece otvarati za loptu kao on.
  6. Tesko sa ce Miloje da rizikuje, i da ubaci igraca koji mu do sad nije igrao. Realnije je da gledamo Djigu levo i Micka desno, 4 stopera πŸ˜‚ Izglednije je da ubaci i Nikolica pre ovih mladjih.
  7. Suska se da su neka dva igraca iz jedne PL ekipe uhapsena zbog silovanja. Niko ne zna imena jos uvek..
  8. Jako neverovatno ako se desi, ali nije prvi put da autsajder uzme kup. Desavalo se da u godinama dominacije vecitih uleti neki autsajder, i to uglavnom kad se steluju karte za evropu. Videce se krajnji ishod, pobednik kupa ide direktno u LK?
  9. Tesko, kako kruze price, planirano je renoviranje stadiona i ulaganja.. Tako da ce brzo i ovo sa licencom da rese, a ne bi me cudilo da uzmu i kup.
  10. Fss im sredio Uefa licencu, nagodili se izgleda da igraju sutra.
  11. @Barkley#34 nek golman bude Kalulu.
  12. Sada ni ovaj sudija ne odgovaraπŸ˜‚ Pa ovo ima samo u srpskom fudbalu, najbolje da se igra kao ispred skole bez sudija.
  13. Kanga stvara i zavidan broj velikih sansi po mecu. Trebalo bi da mu fali po gol i asist za doubledouble kosarkaskim recnikom.
  14. Igrace naravno. Jos jedna u nizu igranki... Jedino ako opet ne proradi nekome kamen u bubregu..
  15. Jebem li ga. Ali meni nista nije jasno. Vrati koji god mec koji god ofsajd uvek su paralelne. Ne kazem da nije ofsajd da se razumemo. Ali ne moze to tako, Albaniji su ponistili gol gde je linina bila slicno izvucena na centru, i posle se ispostavilo kao greska.
  16. Iskreno me zanima misljenne vezano za faul. Ne vidim lepo kontakt. Nekako je lose pozicioniran stoper vas i brzo pada.
  17. Ako startuje opet ndiaj posle 5+ ofsajda ovde, nek izgube titulu i kup i sve
  18. Kaze "ovaj put je presla Stamenicu preko noge", a kad mu ne predje majstore.
×
×
  • Create New...