Jump to content

Shunsuke Nakamura

Član foruma
  • Posts

    6,898
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Shunsuke Nakamura last won the day on August 7 2022

Shunsuke Nakamura had the most liked content!

About Shunsuke Nakamura

Recent Profile Visitors

6,577 profile views

Shunsuke Nakamura's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

12k

Reputation

  1. Jovanović je dobar golman, ali je operisan od izlazaka. Kod one šanse Stamenića se toliko uvukao u gol da sam pomislio da je izašao sa terena i da nemate golmana. Meni je Antić iskreno najgori vaš igrač u prvih 11. Filipović i Stojković su isto loši, i mora se priznati da tu nemate nekih rešenja i da se bira manje zlo. Marković je tu najpismeniji igrač. Kovačević je tempirana bomba. Ostaje mi nejasan učinak Zahida. U ova tri proljećna derbija je pokazao baš malo. Da li on uupšte igra na pravoj poziciji? Od pozitivnih stvari izdvajam: Goha, Severinu i Baždara. Uz golmana i Saldanju ti igrači imaju kvalitet za prvih 11. Severina mi je najprijantije iznenađenje. Dao je jedan fin gol i generalno je izdominirao protiv Rodića u oba derbija.
  2. Na ova tri proljećna derbija je moglo da se vidi da smo za klasu ili dvije bolja ekipa od Partizana. Isto je tako moglo da se vidi da imamo ozbiljne probleme u završnici i da nam za Evropu fali 5-6 igrača. Glazer je ozbiljan golman. To je dokazao i večeras kad je odbranio šut Nikoliću, a prije toga nije imao nikakvog posla. Te situacije su baš nezgodne za golmana i tu pokazuješ kakva ti je koncentracija i fokus. Dragović je danas imao nekih čudnih reakcija(nekoliko puta promašio loptu) ali on treba na ljeto ako mislimo da napravimo nešto u Evropi. Spajić igra dobro na proljeće i kupio je kartu za prvi tim. Điga treba da se produži, imao je dobrih momenata ove sezone i mlad je igrač, može da napreduje. Trenutno su nam bekovi veći problem. Rodić ispada kao iz voza, Severina ga je prolazio kad god bi primio loptu. Mijailović je danas bio korektan, ali znamo svi kakve je kikseve pravio ove sezone. Moramo da dovedemo da oba beka na ljeto. Stamenić izgleda da mora svaki derbi da se izblamira sa nekim promašenim zicerom. Ja sam ga ljetos baš hajpovao, ali pao je dosta. Hvang je fenomenalan igrač za naše uslove, ali baš fenomenalan. Ima dugu loptu, loptu po zemlji u prostor, centaršut, lažnjak, i još je disciplinovan igrač, trči odlično u oba pravca. Ivanić je tu posle njega najpotkovaniji igrač. Sredina terena nam je generalno najjači dio tima. Zato je napad baš problematičan. O Endiaju može da se snimi jedan film. Čovjek doslovno ne umije da uštopuje loptu, ne umije da vodi loptu, promašuje zicere. Danas je imao barem 5 wtf poteza. Možda je najjači bio onaj centaršut na kraju ili prijem lopte kad se lopta odbila 10 metara od njega. Olajinka danas dao dva gola, ali ima i on svakakvih gafova i generalno je posvađan sa loptom. Bukari pravi razliku brzinom i driblingom, ali je glup i sebičan lik. Milojević na kraju pravi neke bezvezne izmjene. Uvodi Đigu umjesto Olajinke. Klasično ziheraški u njegovom stilu. I naravno da nijedan mladi igrač neće dobiti šansu. Takav je trener i sigurno se neće promijeniti.
  3. Tobi je u Valensiji igrao 3-4 sezone i dijelio minutažu sa Dubljevićem na poziciji centra. Nastupao je i za Sloveniju na dva velika takmičenja. Konstantno je isporučivao solidne ili odlične partije. Ne znam što se sad svi prave ludi i zanemaraju to, nije to bilo prije deceniju nego prije 2 godine. I lik puni 30 godina tek u oktobru. Ko je mogao da očekuje da će da bude ovakav leš?
  4. Điga danas lijevi bek. Kakav je Milojević ziheraš, ne smije da pruži šansu Radojeviću kao da su Rodić i Điga Roberto Karlos i Marselo. Điga čak ni nije lijevi bek.
  5. Ma nije tačno da je Panter procijenjen kao nedovoljno dobar. Igrač od 16 poena u EL je nedovoljno dobar? Za koga, vijeće forumskih mudraca? Smart jednostavno baš nije ni blizu tog nivoa. Može da ostane što se mene tiče i da bude u rotaciji, ali nije to neki kvalitet. Jedan Nedović koji se ođe pljuje i razvlači je prilično bolji igrač od Smarta. Šta Partizan dobro radi? Doveli ljudi bukvalno suve klase iz EL košarke i neke respektibalne igrače iz NBA. Kaminski i Doužir uopšte nijesu bili nepoznati likovi u NBA, a da ne pričamo o igračima iz EL.
  6. Poređenje Smarta i Pantera je niđe veze. Panter je odigrao top kod nas. I naravno da ni to nije valjalo nekima na forumu, jer eto on stopira napad i ISO je igrač. To što zna da zabija i da rešava utakmice nije briga na koju treba da se obaziremo. Nije ih uvjerila ni sledeća sezona kad je bio prvi strijelac Milana. Zapravo sve do prošle sezone je bio meh igrač, e onda su se otrijeznili kad su počeli da ga gledaju sa suprotne strane kako zatrpava naš koš. Smart nije ni blizu tog nivoa, a neće ni biti. Što ne znači da ne može da bude neki solidan za rotaciju ako dovede šut na neki pristojan nivo.
  7. Nema šta da čekamo. Već imamo gole činjenice, Roma je trenutno peta na tabeli što je bolje nego deseto mjesto sa Murinjom. Ali je zato osporavati Gvardiolu super namjera, vrhunac humanizma.
  8. Mijailović je užasan igrač. Imali smo priliku u to da se uvjerimo cijele sezone. Da je ovo ozbiljan klub, kao što nije, davno bi on letio nazad u neki Čukarički.
×
×
  • Create New...