Jump to content

Shunsuke Nakamura

Član foruma
  • Posts

    6,859
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Shunsuke Nakamura

  1. Znao je Gudurić često da klačuje i odigra dobro kad se lomi u onom prvom mandatu u Zvezdi. Pamte se dva derbija - onaj derbi kad je pogodio trojku o tablu je legendaran. Tada je Gudurić ušao u igru u 29-om minutu igre i donio preokret. Drugi derbi u finalu KRK kad je bio igrač utakmice. Od evropskih mečeva Bajern i Real mi prvo padaju na pamet. Ja volim i Nedovića i Gudurića. I baš je ružno da se pljuvaju i potcjenjuju dva od nekoliko najboljih izdanaka naše škole. Koliko mi to imamo EL igrača poniklih u Zvezdi?
  2. Iz U19 treba uzeti Đekića i Bukinca. Pogotovo zato smo u deficitu sa bekovima. Simić, Stanković i Mladenović bi bili super, ali trenutno nijesu realni.
  3. Mislio sam da Ranković i Đorđević nijesu naši. Šljivić dao dva gola za omladince.
  4. U17 selekcija pobijedila Tursku 3:0 i plasira se na EP. U prvih 11 je bilo 7 naših igrača, a sva tri gola su postigli naši igrači - Milosavljević, Maksimović i Damjanović koji je ušao sa klupe.
  5. Odakle Plavšiću meka ruka? Na koledžu šutirao bacanja ispod 50%, u ABA ove sezone 60%. On muku muči i sa bacanjima, trojke i šutevi van reketa su za njega nepoznat pojam. Plavšić je imao baš skromnu koledž karijeru. U prve dvije sezone skoro nije ni imao minutažu, a poslednje dvije je bio drugi centar, igrao otprilike 15-ak minuta sa prosjekom 4+4. Zato i jeste veliko iznenađenje kako je odigrao u Megi ovu sezonu. Ne mislim da je centar za EL, ali ne treba baš zanemariti njegove ovogodišnje igre. Đurišić je mnogo veći talenat od Šaranovića. Zašto se oni uopšte porede?
  6. Lideri ove Zvezde moraju da budu Hvang i Ivanić. Ne mogu Kangi da se daju ključevi ekipe u ruke. Može on i dalje da igra fudbal na solidnom nivou, ali je njegov fudbalski zenit prošao, a i u najboljim danima je bio anahron igrač sa izraženim limitima. Hvang i Ivanić su ubjedljivo dva najbolja i najmodernija igrača. Treba dovesti na ljeto jednog zadnjeg veznog koji bi im čuvao leđa. Samo da Milojević ne posegne za svojim univerzalcem Mijailovićem.
  7. U19 na papiru izgleda dosta talentovanije od u21. Simić, Stanković i Mladenović kao inostrani igrači, i od domaćih Luković, Šljivić, Sremčević, pa i Bukinac.
  8. Forumaši sa KKCZ topika su doslovno pisali prošle sezone da je Hezonja cirkuzant i nikakav igrač. Sigurno najgori poznavaoci košarke i najneobjektivniji ljudi na svijetu.
  9. Okrećemo se obavezama u praćenju Semija Odželeja.
  10. Može li neko da izvuče brojke Haliburtona prije i poslije povrede? Imam osjećaj da su mu brojke drastično pale poslije povratka na teren. Nije bila neka teška povreda, propustio je oko mjesec dana, ali utisak je da igra za nivo ispod.
  11. Rokas je legitiman EL igrač i odradio je ono što je do njega. On nam svakako nije nikakav problem. Odželej je još kvalitetniji igrač i bio bi upgrade ukoliko bi došao mjesto Rokasa. Samo se treba paziti ovakvih priča. Tražili smo mi Mirotiča i Toka, pa na kraju Davidovac i Mitrović provedoše cijelu sezonu kao četvorke.
  12. Dovedimo Ćirkovića ili Pantovića iz TSC-a na ljeto. Kladio bih se na to.
  13. Nijesu pojačanja loša nego ne znamo da ih iskoristimo. Kraso je dosta dobar igrač, ali ne može da igra devetku. On je pravi igrač kad igraš u formaciji sa dva napadača. Olajinka je isto imao drugačiju ulogu u Slaviji. Glazer je dobar golman. Skroman je kod prekida i visokih lopti, ali zato ima vrhunske reflekse i tehniku. Svakako je upgrade u odnosu na poznog Borjana. Šerif je stvarno kršina. Još ga platili 4 miliona. Najgori igrač u prvih 11 posle Mijailovića i Rodića. Rekao sam jednom da je Mijailović još gori igrač od Srnića i Gobeljića. Tada je moja izjava naišla na oštre reakcije, ali kako vrijeme protiče Mijailović izgleda sve gore i uspio je da nakupi više kikseva od dva legendarna univerzalca. Epohalno i istorijski loš igrač. Krš u rangu onih anonimusa iz ere Lukića i Adžića.
  14. Kad vidim ovaj sastav Barselone moram da probam na Napoli. Na jedan tiket odigrao gost2+(3.00), na drugi gost 1+1(4.5).
  15. Ovaj derbi izuzetno podsjeća na našu utakmicu sa Jang Bojsima. Tada sam bio jedan od rijetkih koji su stali na stranu Bahara, pa je pošteno da i sad stanem na stranu Milojevića. Razmontirali smo Partizan večeras. U prvom poluvremenu smo bili izuzetno agresivni. Igrali smo dosta visoko, dobijali duele i pravili višak i stvarali šanse. Po lijevoj strani smo lagano pravili višak, trougao Rodić, Hvang i Ivanić je odlično kombinovao. Rodić je bio loš u odbrani, ali barem se pojavljivao u napadu i učestvovao u igri. U drugom dijelu smo ponovo promašili dosta prilika. Najopasniji smo bili iz prekida, svaki drugi prekid je bila prilika za nas. Meni su iskreno šanse iz prvog dijela bile još bolje i "čistije", a drugom dijelu je bilo nekako više na guranje, i to su mahom bile prilike iz neke velike gužve. Na kraju je ovo tragičan remi za nas posle svega što smo videli. Mislim da je realan rezultat bio 5:1 ili 6:2.
  16. Ovo je sramota na šta Katai liči, ali baš velika sramota.
  17. Kakva dva prekida Hvanga, šta je ovo? Mi ćemo sami sebe pobijediti.
×
×
  • Create New...