Jump to content

Vlada_79

Član foruma
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vlada_79's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

387

Reputation

  1. Dobar tekst Plavšića. Dugo nisam pročitao ovoliko kritike na račun upravljanja klubom. Oseća se i njegova rezigniranost vođenjem kluba. Mislim da se ovde previše sere po Plavšiću i izvlače neke stvari iz konteksta. Treba biti u njegovoj koži i srati po domaćoj osnovi kao što mi seremo ovde. Ipak su tu i bivši i sadašnji reprezentativci, koje gledaju i njihove porodice i prijatelji. Dosta bi tu bilo povređenih i uvredjenih. Plus ko zna koji moćnici sa mačom iznad glave. Po meni sasvim korektan tekst i baš se bez potrebe trebi svako slovo.
  2. Kakva mesarska partija Armanija. Baš su nas prebili i zbog toga me je pobeda mnogo draga. Znači skoro nijedno izlaženje iz blokova nije bilo a da te ne vuku. Bukvalno po tri sekunde kasni nam izlaženje iz svakog bloka. Prednjačio je mesar Tonut. Čak su nam dva puta u drugom poluvremenu i Teodosić i Gidra dobili ozbiljne batine prilikom izlaska iz bloka o dotičnog. Teo je čak bio i pao a Gidra završio ćopajući par sekundi. A tek u skoku, stalno neko skakanje na ledja kad je već bilo jasno da ne mogu do lopte. Jasno je da nemaju ovako oslabljeni kvaliteta ali ozbiljna mesarska partija, pa ako prodje. Mi smo sa druge strane baš bili spremni na tuču. I svaka čast Gidri, Bolomboju, Hangi, Teu, Laziću pa i Giletu koji su čvrstinom imali odgovor.
  3. Svi kukamo za Nedovića a niko ni suzu za Tobiškom da pusti.
  4. Dobro bre Dozete🙂, kaži da ti je Čočo pokazao rezonancu i da ti je Nebojša rekao da ne tražimo keca🙂. Znao sam, čim ti znaš tako samouvereno šta mi ne tražimo da si na vezi sa gazdom.🙂
  5. Jel imas snimak magnentne rezonance ako ovo znaš ili opet samo ono radiš što sam ti malo pre napisao?
  6. Dobro, to je tvoja proekcija. A ne možemo znati šta je Čoviću na pamati. Napisao si odgovor čoveku kao da si Dozet lično. A ustvari samo laprdaš.
  7. Pa na to je baš Čović i računao da će se navijači upecati. Jer uskoro je pretio pad interesovanja publike. Tako da upecan si Kavani.
  8. Skroz je jasno da si ti dečko ozbiljan visokoletač.
  9. Ali kako je zalizani Miško izjebo Čovketa za malog Simonovića, da se Čovke zbog sopstvene sujete još teši da će ovaj biti novi Petrušev. A mali je ozbiljno deblo i kad je garbage time.
  10. I nek se dogovore više Fenerbahče i Zvezda čiji je Bjelica košarkaš. Jer ja ništa više ne razumem. Čovek čeka kao zapeta puška da istrči na teren ali ne zna na čiji. Čović prvo kaže da je njihov i da smo ugovor raskinuli sa njim a posle u nastavku teksta da je naš trener obavio razgovor sa njim. Pa šta ima da priča sa njim ako smo već raskinuli ugovor. Čovek je počeo da se gubi u svojim obmanama i lažima.
  11. Daj nezajebavaj! U ovoj zemlji pored ovakvog naroda, prolaze neverovatne lazi. Svakakve su se lazi primile a nece Coviceve lepe price u koje svi zelimo da verujemo. I gde je bilo potvrdjeno za Sengeliju? Pusti me insajdera sa foruma. Sam Sengelija je demantovao pricu Covica da planira da se bavi politikom posle kosarke pa da zbog toga ne dolazi u Zvezdu. Jos jedna laz Covica. Toko je rekao da je bilo samo interesovanje od strane Panate. Tako da me pusti tih prica portala i forumskih insajdera. Nego malo bolje prati tok dogadjaja.
  12. Sto jasno govori da je sve Coviceva velika obmana i laz, samo da bi prodao sto vise sezonkih. Takodje zbog vece prodaje sezonskih je povredjenog i otpisanog Bjelicu nagovorio da glumi pojacanje i siguran sam da je znao da nema nista od njega. Kao, vracaju ga u Fener ako ne moze da pomogne. Pa sto ga nije vratio, nego kroz pitanje nesretnog Rajka prema Itudisu spontano dobijamo odgovor na ovu zavrzlamu. Plus namerno stalno prosipa price o napadu na f4 a ni on sam u to ne veruje. Samo da bi drzao lozenje i da Arena bude sto punija da bi se po tome bar pariralo Partizanu. Ali ce zbog takvog sibicarenja i da ostanemo bez top 10 i Arena cemu od Nove godine biti poluprazna. Sam je letos pricao tj. lagao i palio naivne da se traze jos igraci na pozicijama 2 i 4 i tako do prodaje sezonskih. A onda kada je prosao glavni udar za prodaju sezonskih, pred pocetak sezone rekao da smo dobro popunjeni i da je to to. Cuj, na trzistu smo. Pa mi smo svake godine do Januara na trzistu. Znaci nista od pojacanja do Nove godine i to ako sezona krene da puca, pa malo da nas razgali, da nam zamaze oci.
  13. Stigao je nesto cak u jednom momentu i obruc da proziva posle pogodjenog zicera.
×
×
  • Create New...