Jump to content

Cooper

Član foruma
  • Posts

    8,237
  • Joined

  • Days Won

    53

Everything posted by Cooper

  1. Pitam se da li će direktor ABA ikada reagovati na saopštenja i zbog cega neće.
  2. Samo da ga ubacim u folder. Bila mi je potrebna potvrda. Zanimljivo je prokomenatarisao neke situacije.
  3. Jel ovaj komentator sa snimka sinoc prenosio?
  4. Pa trenutno ne postoji veci uzorak. Svakako mnogo veci nego kad je u pitanju 1 navijacka grupa od 30ak, koliko ih imamo u ABA i EL.
  5. Čitam malo forum navijača Monaka i Virtusa pred evroligaške duele, zanimljivi kommentari. Uglavnom postovi tipa...
  6. Legendo, jel to onda kad mu je pukla arkada?
  7. A sta mu to pa preostaje? Sta o kosarci i zna? Cime se bavio ovih svih 10+ godina nego li Partizanom i mucenjem sto veceg blata? Nije se sigurno bavio Evroligom... Inace, nekako ispod radara je prosla ona banana na zapisnickom stolu. Da nije bila mozda upucena onoj sto pusta sat? Ili npr. Ledeju kad je istrcavao na centar. Pa gadjanje telefonom kad je napustao utakmicu. Lik je sinoc adekvatno kaznjen i izbacen za 2 poteza, od kojih su oba bila bas ono sta je svirano. Nista manje i nista vise. Lik je imao 2 nesportska poteza i dobio 2 nesportske. Nikome nije zafalila dlaka sa glave. Sad sto neko to predstavlja kako predstavlja, njima na cast. A moze slobodno da mi objasni po cemu je to udarac Ledeja opasniji od onog uletanja u Pantera. Ne pise se ni o gadjanju Zeljka, nego o njegovoj kzs, gde je cestitao protivniku, kao uvek do sada i nije rekao nista sto se ne cuje na stotine utakmica ovog vikenda. O vredjanju Zeljka, Trifunovica, Ledeja, Pantera da ne pisem, uzasna praksa obe navijacke grupe. Ili ce neko reci da se nije culo. Nego, sta je bilo sa prekidanjem utakmica kod uvreda sa tribina? Ali dosta o njima, imamo mi preca posla. Ne bi me iznenadilo da Frenk dobije nagradu u Monaku... Napad na pocetku utakmice mora bolje, to nam je bio plus citave prosle godine, a odbrana ionako prima 16- 19 poena do prvog TV tajmauta. Isto tako, Naneli ulazi posle 5-7 minuta i ne izlazi do kraja. Uvek kada udje, nas napad prodise. Ove godine, osim sto opet nemamo zamenu za Ledeja, sad nemamo ni alternativu za Nanelija. Trifa se nikako ne snalazi u napadu, niti skoka, niti ubacene otvorene trojke.
  8. Ako me sećanje služi dobro, sinoć smo imali ono jedno otresanje Ledeja Nedovića, opasno guranje nogu Nedovića kod trojke mislim Nanelija za 3 bacanja, šaka u glavu Smarta Panteru, puknuta arkada Kaminskog, udaranje u stomak Ledeja i reakcija Gidraitisa, bacanje Pantera od strane Lazića na šutu za 3 u poslednjem minutu... Pa me interesuje oko čega ko nije objektivan, ko je licemeran, i ko šta nije ili jeste podržao...
  9. Prošle godine Matijas, ove Ledej. Patern je očigledan. Inače, šta reći o Željku. Čovek se pominje više nego li bilo koji drugi trener na ovom pdf. Kriv je i za loše brisan parket i za gužvu u 88-ici. Fenomen, od cele Evrope, samo za jednu malu grupu navijača.
  10. Kakva će šteta biti ako Ben Džonson ode u mrtvi Vašington
  11. Za 5 godina se niko više neće sećati Patriota. Nerealno kako su za mesec dana, od onog jada protiv Rejdersa, otišli u Bafalo i prc i u Baltimor prc. Kapa dole svima, pogotovo Spagnolu. A lika već 4 godine niko ni ne intervjuiše za poziciju HC.
  12. ““Omašio sam sve otvorene, a pogodio najteže. Žao mi je zbog toga. Ali to je to… Naneli je pogodio teške šuteve, Kaminsy je odigrao fenomenalnu utakmicu, a LeDay se borio. Jedini igrač koji se borio u prvom poluvremenu je Zach. On se žrtvovao za tim. Napravio je tu tehničku, posle nije dao na sebe i isto je kažnjen. Izbacio je sebe iz utakmice, ali mi smo ponosni na njega. Zalaganjem je pokušao da nas podigne i uspeo je. Hvala mu na tome. Idemo dalje, imamo dve velike utakmice u Monacu i Bologni. Prošle godine smo ih pobedili i nema razloga da to i ne ponovimo”
  13. Poklanjaju Rejvensi, ali poklanjaju i Čifsi.
  14. Neverovatno da Rid nema bolju akciju za 4th& inches. Ajde što je odustao od snika Mahomsa kad je izvrnuo čašicu, ali može bolje od ovog uručenja 5 jardi iza linije skrimidža. Ogromna odbrana Rejvensa.
  15. Čifsi imaju i prvi napad u drugom delu, sad mogu iz dva udarca da stave Rejvense u mat poziciju.
  16. Cigani arhivirani do druge polovine juna, do tada nek im bridi ovih 25:38 iz drugog poluvremena i neka im u glavama stoji da ni jedna prednost nije dovoljna. Sad dilema, da li sutra raditi trening ili dati momcima slobodno da se izduvaju. Prebitna nedelja pred nama, jao, ajde bar jedna, po mogućstvu i u Monaku i u Bolonji.
  17. Realno, kapa dole za drugo poluvreme. Šampionski gen. A sad raditi na prvih 5 minuta utakmice
  18. Ovo je za crveni karton na Panteru
  19. Dajte ime i prezime ovog sa Arene
  20. Au, kakav je udarac dobio Avram
  21. Ko je ovaj kreten što komentariše sa Srđanom?
×
×
  • Create New...