Jump to content

mirko_pet

Član foruma
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mirko_pet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

140

Reputation

  1. I niko nista ne komentarise? Ocito se i ne gleda narocito 😜. Izgleda da ce i druga sezona imati isti problem kao i prva: satima se ne desava nista bitno i onda nesto smandrljaju u zadnjoj epizodi kao veliko finale 🤣.
  2. Novica je u Realu poceo sezonu na 4 i bio odlican na svakoj utakmici. Onda ga je Mesina prebacio na 3 i tu se njegova karijera zavrsila. Poslije su ga poslali i na pozajmicu, cini mi se.
  3. A jeli isto kada napises "coravi JE autoimuna bolest itd" i kada napises "coravi IMA autoimunu bolest i ja uzivam u tome"? Meni ne zvuci isto, i ima sasvim drugo znacenje, ali sta pa ja znam ☹️.
  4. Otkako sam na ovom (i onom starom) forumu, nisam procitao ni 10 (slovima deset) kuperovih postova. I te sto sam procitao bili su na ovoj temi. Zato vas nekolicina smoriste sa kuperom za sve pare. Nemojte citati tatu i garantujem da vam nece smetati. E sad, ako je tata najvaznija tema na forumu, mozda je vrijeme za promjenu foruma?
  5. Zar Fender ne pise partizan iskljucivo malim slovima? Izvinjavam se unaprijed ako grijesim, ali zaista ne mogu sad listati postove. Mozda je to sa starog foruma...
  6. mirko_pet

    Crna Gora

    Ma ovo je nastavak "Tri karte za Holivud". Sad ce da pisu Bajdenu licno 😄. Nemojte generalizovati, budala imaa svugdje, a posebno "u nas".
  7. Pratim situaciju samo na ovoj temi pa mozda i grijesim. Ali izgleda mi da Rusi ne mogu osvojiti nista u Ukrajini bez masovnog unistenja, a za to nisu spremni. Ako je tako, onda ovakva situacija odgovara apsolutno svima osim Rusima i Ukrajincima. Produzenje ovog rata ce samo unistiti Rusiju (i Ukrajinu naravno, ali nesto ne vjerujem da ce se Amerika i Engleska narocito potresti). Zasto bi onda Amerikanci uopste pokusavali da prekinu/skrate ovaj konflikt?
  8. mirko_pet

    Crna Gora

    Evo mogu ja da probam 😁? Sve ovo sto si napisao je i prema mojim saznanjima - tacno. Krivikapic i Abazovic (i Becic, ali on je korozivan 😁) nisu imali drugog izbora od onog koji su napravili. Da je inauguracija otkazana (ili preseljna) dali bi sa jedne strane argumente DF-u da pojaca pritisak u borbi sa fotelje, a sa druge strane DPS bi ovu vrstu pritiska kasnije koristio za bilo koju odluku vlade koja im nije po volji. Pa Milo je prakticno i helikopter proglasio pobjedom, sta bi tek bilo da je inauguracija otkazana 😄?
  9. Druze Kupere, ne postoje na planeti aktivni igraci koji su stariji od pojedinih "nas" (pri cemu ne mislim prvenstveno na sebe 😁).
  10. E hajde napisi jos da nikad nisi cula da je prvi predsjednik JSD-a Tudjman i pomislicu da ti je djevojacko prezime Kostunica 😄.
×
×
  • Create New...