Jump to content

freethrow

Član foruma
  • Posts

    6,170
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by freethrow

  1. ZatvoriĆu serije koje počinju večeras sutra, a vama koji čekate da vidite rezultate prvih 5 utakmica pre stavljanja prognoze neka služi na čast, ja nisam policajac da jurim ko su, prepoznaće se sami, pametnom dosta, ne znam ni ko me tera da uopšte upozoravam, nema veuze
  2. Jeste, tako su sedeli jednom i pričali Del Kari, Mičel Vigins, Mikal Tompson, Geri Pejton i Majk Danlivi, šta ćemo sa ovom našom decom, da ih damo na košarku? Šalu na stranu, da, u pravu si. @delgado two time and reigning NBA Freethrow Champion of the World, ispravljena ti je prognoza.
  3. Unete su sve serije, ispravite me ukoliko ima neka greška. @Magia dobio si 2.5 poena za Lakerse koje si pogodio a nisi prognozira, nisam uneo prognozu samo bodove. Kada budem imao vremena uneću ti i prognozu. @svi zatvaram serije veče pre nego što se igra, pre nego što odem na spavanje - dakle ako se igra po našem 20. aprila u 05:00 AM, biće zatvorena serija 19. aprila oko 22h, pa čisto planirajte prognoziranje.
  4. Nastaće haos, ostaviću neaktivne naloge, koristite samo naloge koje imate. Posle par kola, one koji imaju nula ću samo poskidati.
  5. Auuu. Nije mi palo na pamet da to treba da napominjem. Da, naravno, sve je obrisano. Ja se još čudim zašto kako.
  6. promenio sam ti, proveri. kako se zove stari nalog, da brishem?
  7. https://freethrow.pythonanywhere.com/ proverite da li sam dobro uneo serije proverite da li radi, trebalo bi, ovo je isto već nekoliko godina zapišite sebi pasword i username
  8. nuskngws neču stiči (ponovo) da napravim lepu aplikaciju, biče opet ona ružna
  9. nemam ništa više informacija od tebe. Klej je dobio kintu kada je bio povređen i nije igrao i neki narativ je da će pristati na osetno manje para kako bi završio karijeru u GSW, što bi meni bilo sjajno, makar bili loteri pik ekipa.
  10. Idemo samo da povredimo nekoga, ali ne za ovaj plejof-plejin, ove sezone gađamo career ending faulove. Mada se pominje i da Lejkob i Kerr eksperimentišu sa novičokom.
  11. Svratio sam samo na kratko da sve pozdravim i da kažem da se nadam da ćemo se videti na prvim sledećim izborima u opstrukciji, ometanju ili kao kontrolori i agitatori. Odavno smo prešli sve moguće linije i jedino bitno u ovom trenutku su školske i opštinske sale te neke nedelje ujutru, pa ovako ili onako. Oni kojima ovakvo iživljavanje nije dovoljno, su saučesnici u svemu što se dešava i najiskrenije se nadam da će se u budućnosti na neki perfidan, politički korektan i skriven način omogućiti da se više nikada u životu ne pitaju ni za upravnika zgrade u kojoj žive.
  12. Hoćemo opet prognoze da radim?
  13. Drugosrbijanci treba da budu vlast, a prvosrbijanci većina. Marinika & Kardinali ftw. Mada je meni još bliži satanizam, ovaj moderni.
  14. Opis je kao da tražiš srodnu dušu.
  15. Čestitke @delgado, kralj se opasno šiba.
  16. Odgledah utakmicu, nekoliko baš skandaloznih odluka sudija u korist Feniksa. Dobar smo ekipica.
×
×
  • Create New...