Jump to content

drako

Član foruma
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drako

  1. Meni je Smart vec sad korisniji od Nemanje, iako ovog drugog zaista volim da gledam, ali iskreno, ne u zvezdi.
  2. Dakle, mene je sramota ovog baljezganja... ni veceg trenera ni losijeg coveka...
  3. Mene je Smart veceras kupio odbranom, bekovi valensije nisu mogli da disu od njega, a dobar je bio i na preuzimanjima.
  4. Ja sam u cetvrtak, negde oko ponoci, citajuci forum u jednom momentu shvatio da se ne radujem pobedi protiv partizana onako kako sam se pre radovao. U startu mi nije bilo jasno sta je u pitanju, a onda sam skapirao "pa mi, jbt, idemo na asvel, najgoru ekipu u EL, taman da onako, kao i svake godine, izgubimo to lagano" a kroz glavu su mi prolazile slike onog raspada protiv panatenaikosa. To je to, to kk crvena zvezda, onda kad bas mora, usracemo se do grla, i to svaki put. Tako da sam sa filozofskim mirom gledao vecerasnji mec. P.S. Nema to mnogo veze ni sa igracima, pa nama je prosle godine i Kampaco izgledao protiv panate kao da je zalutao na teren.
  5. Nama ocajnicki treba da Toby konacno ubode neku trojku u EL, cini mi se da bi nam napad prodisao. Aj, nek konacno uspe u cetvrtak...
  6. Bogami, uzesmo mi dva lepa skalpa na strani, jer, obzirom da se ostali nisu bas proslavili i trijumf protiv makabija je legitimno u gostima. Raduje sto su pobedjene dobre ekipe, i dok se za makabi moze reci da smo ih izresetali dobrim sutom, protiv fenera je pobeda izvojevana odgovornom i dobrom odbranom, strpljivim i pametnim napadom, bez jurnjave i jurisa na zidine. Ja odavno tvrdim da je lazić ta tacka oslonca u kkcz, i da sve pocinje od njegove odbrane. Jos l kad uspe da doprinos u napadu kao danas, onda je pobeda uvek blize. Na zalost, davidovac se sad vec bruka svojom igrom, i postaje opste bolno mesto cele ekipe. Nisam siguran da imamo cime da se suprotstavimo Partizanu, ali iskreno, to sam mislio i za veceras pa eto sta bi... Dakle, nase je da probamo, pa kako bude.
  7. E, da, i da ovo kazem pa makar me razapeli... U partizanu su udarne igle igraci koji su skupo placeni i shodno tome i isporucuju. Naravno da im povremeno neko prokliza, ali tada obavezno istupi neks druga skupo placena akvizicija. Prasinari su kod njih bas to, prasinari, i igraju tacno onoliko koliko i vrede, pa mozda pojedini i manje od toga. Kod nas, skupo placeni igraci izgledaju kao da su pali s marsa. Ne znas da li je gori bio sabaz, tobi, gidraitis ('ebo ja sutera koji u svakoj 5-oj utakmici ima 40% za tri, a u ostalim 0-20%), hanga se povredio i sad i on lici ni na sta, nedovic je vec par utakmica u slobodnom padu... Od tih jacih imena, ostade samo teo i prijatno iznenadjenje u vidu bolomboja, kao i mitrović koji igra preko svih ocekivanja. Bre, nama skupo placeni stranci iz meca u mec mase serije otvorenih suteva, i to onako bas pozamasno mase. A ako ti skupe akvizicije iz meca u mec izgledaju kao sarlatani, onda i ovi sporedni izgledaju jos tuznije, jer se tek onda vidi njihova nemoc. Na stranu nesposobna uprava, mene zanima sta se desilo sa ovim pobrojanim ljudima, da li je moguce da su zaboravili da sutiraju?
  8. Ja svakako ne znam mnogo o kosarci, al bas da ovoliko ne znam, eeeee, to nisam ocekivao. Mislio sam da smo suterska ekipa, i da cemo evidentne nedostatke u odbrani u velikom broju slucajeva uspevati da nadoknadimo sutom za tri... kad ono, da ne kazem sta... Koji je ovo put ove sezone da nam je sut za 3 blizi 20% nego 30%, i to sve uz minimum pola otvorenih suteva. Za Rokasa sam mislio da je suter, da ne spominjem sad onog malecnog gmaza, on covek u EL ne moze vola da ubode. Toby, centar sa visokim procentom suta za 3, u ova 3 meseca u EL verovatno ima 5/beskonacno... I tako dalje, i tako dalje... A lepo sam bio prestao da gledam ovaj cirkus.
  9. Jaka stvar, mi smo i sa ... da ne kazem sta tacno mislim da jeste, bili na 35-40% uspesnosti, uglavnom zahvaljujuci Milošu. Od onog skretnicarenja u odbrani i beskonacnog hoblovanja parketa Nikola ce sigurno bar promil vise da odradi, sto znaci da cemo biti u najgorem slucaju na istom, osim sto cemo, umesto depresivnog metiljavka, da gledamo zvezdino dete kako igra. Malo li je na ovaj cemer i jad u Srbiji.
  10. Uffff, ovo je ono zbog cega se voli sport... u tvom omiljenom klubu karijeru polako zavrsava ziva legenda evropske i srpske kosarke i to ne stedeci se ni malo, a pored njega stasava buduca legenda srpske, a sto i da ne i evropske kosarke, decko ciji se dometi jos ne mogu ni pretpostaviti. I jedan i drugi zestoki navijaci tog kluba, u kome, sad je ocigledno ne igraju zbog para vec zbog ljubavi prema klubu. Hvala i velikom Milošu i malom Topu na svemu sto ce uslediti.
  11. E sad da se sa zadovoljstvom vratim gledanju onoga sto najvise volim 🥰. Kad se setim onih 2-3 minuta kod Radonjica, kontra, ukrsteni korak, pa trojka, da to vidim protiv ovih azdaja i meni srce puno. Koliko god voleo takmicarsku kosarku, ovo je vaznije i lepse od toga. I da, jebo vas vise Covic, da se skupimo i da ga oteramo, a ne pusto laprdanje na internetu. P.S. Pardon my french...
  12. Ohoho, sudeci po upisima vredi vratiti snimak, bilo je i leprsavog napada a i dobre odbrane... Ajd, pa nek se nastavi tako...
  13. Pa, obzirom da sam nekih 2 sata iskoristio da odradim posao umesto da gledam ovu skupinu cirkuzanata, sad imam vremena da cituckam i po malo nesto napisem... A imam i sacuvane zivce. Tako da da, meni je moje vreme dragoceno i ne trosim ga na gluposti, ti tvoje trosi na sta god hoces, nije moj problem.
  14. Vi ovo jos gledate 😳. Pise mi kolega, partizanovac, pre jedno sat vremena, da vecu rupetinu od Tobija nije video i da me sazaljeva, kaze "konjske zivce treba da imas da gledas onu beskorisnu masu na terenu, sve su preko njega dali" Rekoh, druze, dzaba pises, ja sam to prestao da pratim pre jedno 3-4 kola, meni je moje vreme suvise dragoceno.
  15. 😁 Drako je lepo sa sinom bio u bioskopu i pametno potrosio petak vece, boli mi qrac vise da trosim ovo malo zivota na ove bezveznjakovice. Radonjic mi je pre 2 sezone otvorio oci sa onim ciglarskim petorkama, kad se stekalo za Aba ligu, ovaj put je samo brze doslo iz dupeta u glavu. I posle starost ne donosi mudrost...
  16. Da ne pitam, jedno 15 razlike za Duska, sa preko 50 primljenih poena?
  17. I po prvi put otkada znam za sebe, u petak cu navijati za baskoniu, nadajuci se da ce da nas odvale sa bar 30 poena razlike. Pre 2 sezone sam prvi put prestao da pratim zvezdine utakmice, jer mi se ona radonjiceva skupina poluproizvoda negde u zadnjoj trecini el zgadila, ali mi je bilo drago da bacim pogled na rezultat i vidim da smo pobedili. Preksutra cu navijati da nas baskonija bukvalno zgazi jer je vreme da se krene iz pocetka, meni EC ne smeta, ali hocu da gledam kompetitivnu kosarku.
  18. Mene zanima kome ce da odgovara trio fantastikus Sabaz, Rokas, Tobi? Imaju li oni kakvih obaveza prema KK CZ za pare koje primaju, ili je dovoljno da izadju na teren i izigravaju fikus, oni su svoje slovo ugovora ispunili?
  19. Mi jedino na nesto licimo dok Teodosić ima snage, tj, 10-15 minuta po utakmici. Mislim da je krajnje vreme da se i Sabaz i Rokas polako sele na tribine, ni jedan ni drugi nicemu ne sluze, pa obzirom da oni nama unistavaju sezonu za ne male pare, da bar mi njima malo upropastimo karijere, jer ovo sto ova dvojica igraju je jednostavno sramota. Suter, koji masi 2 slobodna bacanja i otvorenu, po jedno 15-i put, trojku. Plej koji neumorno tapka loptu i za celu utakmicu podeli jednu asistenciju. Sto se mene tice, dosta je, dok ova dvojica igraju ja vise gledati necu. Teodosić izginu da vrati zvezdu u egal, dolazimo na -1, ulazi nonsalantni pajac i valensija za minut ode na 8 razlike.
  20. Mogu oni da budu bolji koliko hoce, ja za nas tim kome su svi nosioci stranci jednostavno ne mogu da navijam i gotovo. Ne moramo ni da igramo EL. Panter, Naneli, Dozier, Kostolomac i Kaboklo, petorka partizana koja zavrsava utakmicu...
  21. Dakle, mrznja prema Čoviću pojedinim ljudima stvarno pomucuje razum... Meni je stvarno neverovatno da neko smatra lakim rasporedom gde u prvih 7-8 kola igras sa 3 polufinalista prosle EL, i to 2 u gostima, a u prvih 11 kola igras sa 7 ekipa iz proslog top 8. Protiv kogu su tu pobede unapred upisane, i ko uopste, a preksinoc se videlo da to ne moze cak ni real, moze protiv tih ekipa unapred da upise pobedu. Jedini pravi kiks, po meni, je poklonjena pobeda partizanu, i donekle poraz od zalgirisa, sve ostalo je u nekim okvirima realnosti. Jedva cekam da ovaj hohstapler ode, pa kad opet budemo udarili u zid realnosti, da cujem ko ce ovaj put biti kriv.
  22. Ovo me bas zanima, kako smo imali povoljan raspored ako smo vecinu utakmica igrali sa ekipama iz proslogodisnjeg PO?
  23. Realno sagledavajuci, nije mi jasno kako uopste imamo i ove 4 pobede, a tek mi je misterija kako uspevamo da u velikom broju utakmica igramo takmicarsku, a jednim delom i prelepu napadacku kosarku. Nama prvi plej, covek koji je prosle godine nosio Armani u onoj ludoj seriji, lici na amatera koji vise dezorganizuje nego sto organizuje igru, i to traje od nekog drugog kola. Projektovani prvi centar masi zicere, pomeraju ga i nadskacu i bekovi, metiljav je i jedva pokretan. Covek koji je doveden da zatrpava protivnicke koseve i bude konstantna pretnja u napadu jeste pretnja, ali nasem napadu, uz sjajne procente suta u zadnjih 5-6 utakmica, koji se krecu oko 20-ak %. Two way igrac, koji je trebao da bude stub odbrane perimetra i opasnost u napadu iz senke je povredjen i ne igra vec 5 ili 6 meceva. Voleo bih da vidim tim u evropi, u bilo kom takmicenju, koji prakticno igra svoje meceve bez 4 nosioca i to uglavnom protiv gornjeg doma lige, i posebno kakve bi rezultate imao taj tim. Mi igramo na pogon domace osovine, Teo, Nedović, Luka, uz dodatak Bolomboja, i povremene bljeskove Davidovca i Jaga. Iz ove perspektive, ovih 4-7 je ravno cudu.
  24. O cemu se bre ovde prica, pojedine je mrznja prema covicu toliko zaslepila da pravdaju i stvari koje se ne daju pravdati. Ja sam sabaza gledao prosle sezone u vise utakmica i koliko god bio los u odbrani, a jeste dosta los, u Armaniju se trudio da je igra, bio u stavu, pokusavao da zasmeta igracu prilikom suta, pratio svog igraca. Ovo u zvezdi ne lici ni na sta, i to treba otvoreno reci. Sut je najmanji problem, sut dodje, ali covek niti organizuje igru (on i ivanovic u besmislenom tapkanju - mrtva trka), niti ide na prodor, niti deli pasove... Ove sto pricaju da se u tudj novcanik ne gleda, voleo bih da imaju svoje firrme i da dovedu masno placenog menadzera koji ce u njihovoj firmi da radi ono sto Sabaz sad radi u zvezdi - pretpostavljam da bi mu rekli, nema veze sto te placam sumanutu sumu para, nema veza sto firma zbog tvojih odluka nezadrzivo tone ka dnu, samo ti opusteno, mozda nekad i proradis i nekako doprineses ovoj firmi ...
×
×
  • Create New...