Jump to content

Godzo

Član foruma
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Godzo

  1. Kritikujete naš izbor protivnika a ovi Englezi igrali sa Brazilom koji se na evropsko nije nikada ni plasirao. Od odbrane ne očekujem bukvalno ništa, sredina će morati da odigra vrhunski turnir za neki iole korektan rezultat.
  2. Mi protiv ovih tokova u basketu ne možemo, a i ne treba. Ovde je jedina stvar što nemamo kadar koji će iz svega toga da izvuče najbolje za region a i za svaku državu posebno. Ovo bi za prave rukovodioce koji gledaju pod br 1 interes sporta bio zicer, ali...
  3. https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/
  4. Slabo sam gledao Vanju MSa ove sezone, da li nam je on realno medju dva najbolja golmana trenutno?
  5. Od nas četvorice sa ukupno 6 naloga samo je drugar dobio 4 karte za Sloveniju. Kaže moja žena pa nema veze idete u Minhen na samo dva tri dana [emoji23]
  6. Nekako ste se brzo prodali i odustali od partizanštine. Bilo je kao i ovo zlo će proći a sada kada to zlo donosi novac puj pike ne važi, treba likovati potpisali smo najveći ugovor na ovim prostorima baš na Čovin rodjendan. Eh kada bi se citirali sad raznorazni vaši upisi prethodnih godina... Ali ipak nije mi to najgore, najgore mi je to što bismo mi na vašem mestu bili isti a možda još i gori. Odosmo svi zajedno u jedan krasni... Trajaće sve ovo još jako dugo.
  7. Ibanjez u Grafičaru, šta sam propustio? Zar je on stvarno spao na taj rang?
  8. Bez Kaline i Belog danas. Trebalo bi da budu spremni za polufinale/finale
  9. Uvek lepo podsećanje da se Bruks 3 meseca posle porodjaja priključila pripremama pre par godina. Bravo devojke, svaka čast. Marina je sinonim za kosarku.
  10. Potpisali smo saradnju sa Trotters Independent Scouts?
  11. U magnovenju....ode ovaj topik!
  12. Godzo

    Tata

    Raspisao se Kupi znači da mnogo boli, troluje za sve pare ali džaba. Možemo da se vratimo na jedan od najdivnijih poteza partizanštine ovoga puta u vateropu. Dobili bazen na upravljanje za dž i izdavali ga drugim klubovima izmedju ostalog i Zvezdi. I baš kada je Zvezda bila u najtežoj finansiskoj situaciji oni povukli menicu jer smo im bili dužni i tako direktno učestvovali u gašenju kluba. Sportski nema šta.
  13. I baš danas mi uvalili drugu smenu kao pilot projekat, dok se ovi iz Arizone probude, qrac palac... Tito daj grafiku skroz sam se pogubio.
  14. Posle ovakve sezone odlično je što će Beli biti tu od početka. Ovakvu ekipu sa treninga bi mnogi poželeli da imaju i na samom olimpijskom turniru. Biće to sve super.
  15. Al mi vam dovodimo samo one kojima je keva iz Čačka tako da nema šta da brinete za basketaški pedigre.
  16. Čik da vidimo može li da nas uvede dva puta za redom u EL.
  17. Bravo Dejo, bravo momci. Zaista divan osećaj posle ovakve sezone. Poželeo bih Miloju otkaz samo kako bi imalo bar malo šanse da radi sa Nokom tokom pauze, ne verujem da to može dok je trener drugog tima iz lige. Kako je sredio Cirbesa kada nam je prvi put došao... Nisam siguran ni da li je Noko Miškov, ako nije mrka kapa.
  18. Pantela XIV - FSS to sam ja. Konstantan potop već doživljavamo tako da je sve jedno bio on ili Bjeko XV na čelu ovog cirkusa.
  19. Godzo

    Tata

    Kada su komšije poslednji put put nešto osvojile jedino su vesla pokretala čamce.
  20. Stomak zavija kao u starim dobrim vremenima. Užas je kada upadne smena od 6 pred ovakvu utakmicu pa sad treba dočekati da počne. Nisam znao šta da očekujem od prve dve a tek sada nemam pojma, jedino što znam da će rakija biti ladna a sremački kulen je najzad stigao. Tek ce sutra stomak da zavija.
  21. Stankela posle gola složio facu kao da je igrao od 2 do 4.
  22. Sve ste imali poslednjih par godina samo vam je još makro falio [emoji4]
  23. Neka bude da sam se ja pogrešno izrazio ali drugi pasus nema veza sa onim što sam hteo reći [emoji846] Pod navijačima sa emocijama sam mislio na one koji su skoro svakog vikenda na stdionima ( corona excluded) u odnosu na one sa strane koji bi plaćali tv prava kako bi gledali te klubove. Klubovi su ipak poslušali ove prve. Nisam poredio emocije među narodima niti gledao Azijate sa visine ( kako li si tek ovo shvatio?! ) ali ne može da me ubedi niko da bilo ko sa strane može da voli Liverpul kao neko koga je ćale vodio u kop još od malih nogu. Neko je juče napisao kako bi uvek pre gledao mislim Man UTD protiv Reala nekoliko puta godišnje nego protiv Barnslija u PL, e pa navijači Čelsija su jasno dali do znanja večeras šta misle o takvoj ideji. I ja mislim da je debela reorganizacija potrebna. Najgore što bi sada moglo da se desi je da se UEFA razgoropadi i napravi još veće sranje.
  24. Čitam malo forume navijača ovih klubova a evo sigurno sam desetak minuta gledao protest navijača Čelsija, ima jedna stvar o kojoj razmišljam od kada se pojavila ova vest a to je da ipak verujem da jedan navijač sa emocijama vredi bar kao 100 onih "pre bih gledao Man Utd vs Real svake nedelje nego vs Ajax/Dortmund..." Svet je postao jaaako plastičan a fudbal ga prati sve brže. Mene ne može niko da ubedi da jedan navijač Liverpula iz Azije može više da se raduje osvajanju LŠ-a nego ja što sam se radovao protiv Jang Bojsa ili Kopenhagena. Isto tako ne verujem da su tugovali više nego ja protiv Strazbura ili Bordoa. Ali na globalnom nivou to postaje sve manje bitno, što bi HP reklo "Ništa nije sveto sve je bruto i neto sve je zabava".
  25. Neka se malo 'pusti loša krvTM' možda na kraju ispadne i dobro.
×
×
  • Create New...