Jump to content

ters

Član foruma
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

570 Excellent

Recent Profile Visitors

513 profile views
 1. Dolazimo sa istog prostora i iz istog vremena, ali valjda postoji jezicna barijera...
 2. Pretpostavljam da je ovaj navod sugestija kako bi forum trebao funkcionisati? Moja sugestija bi bila da se ne stavljaju neprovjereni navodi i da se ne pripisuju ljudima koji to nisu nikada rekli 🙂
 3. Bice da je u pitanju neka posebna duhovna veza Vucelica i SPC koju obican puk ne razumije... Vucic, Sinisa Mali, Gasic, Vucelic.... Hodajuci sveci takoreci...
 4. ters

  Crna Gora

  Ne nekom nivou se slazem sa ovim jer bi svako trebao imati priliku da osjeti blagodeti svog izbora. Samo da ne bude kuknjave poslije...
 5. ters

  Crna Gora

  Time stamp kaze 1 hour ago...
 6. ters

  Crna Gora

  Sinavatre su cisti primjer tragedije Crne Gore i vjestackih dioba izmedju Srba i Crnogoraca - Taksin je Crnogorac, a njegova rodjena sestra Jingluk Srpkinja... Ista krv, porodica, rod, pleme a razlicite nacije. Eh sta Milo uradi od ljudi.
 7. ters

  Crna Gora

  1) Perkos je taj kojem smetaju strani drzavljani kao menadzeri. 2) Ovo poredjenje uloga Vladimira i Prvoslava u Crnoj Gori si napravio ti.
 8. ters

  Crna Gora

  Pa ne upravlja ni Tajland... Koji si ti uveo u pricu.
 9. ters

  Crna Gora

  Jovan je iz Crne Gore, ali pricam o generalnom menadzeru Prvoslavu koji je iz Srbije. Jorge, reneralni menadzer katolicke crkve je izrazio zelju da posjeti Srbiju, ali ne dobija dozvolu za to... Toliko o toleranciji prema stranim drzavljanima.
 10. ters

  Crna Gora

  Veoma tacno poredjenje dva strana drzavljanina, sa identicnim pravnim statusom u Crnoj Gori, i to kao odgovor na besmislicu da je neko htio dovesti tajlandske menadzere za manastire... Da ne pitam zasto je Perkos izabrao bas Tajland?
 11. ters

  Crna Gora

  Azerbejdzan i Tajland su za Crnu Goru strane zemlje - kao i Srbija. Po cemu Првослав ima vise prava na menadzerisanje manastirima od nekog สมชาย sa Tajlanda ?
 12. Naucno je dokazano da homeopatski preparati pomazu jedino u slucaju dehidracije 🙂
 13. Pa EU jeste ponudila masan mito vladajucoj partiji - dala im je 10 godina apsolutne vlasti i mogucnost privatnog ugradjivanja u SVE projekte - putevi, mostovi, pruge, poljoprivreda, stanogradnja, medicinska oprema i lijekovi - malo li je?
 14. Prvi let JAT - Sarajevo - Beograd, imao 6 godina, stjuardesa pokupila mene i jos troje djece istog uzrasta i vodila nas jedno po jedno u kokpit da vidimo i pozdravimo pilota... Nakon toga sam par godina sanjao o pilotiranju...
×
×
 • Create New...