Jump to content

Константин

Član foruma
  • Posts

    2,027
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Константин

  1. Што волим што има паметних, духовитих и занимљивих па ће да пршти од мудрости на спортским темама. Ово са баном на вијест о Жоцу је само мало битан повод, узроци су дубљи и тичу се концепта самог форума и појединих тањушних ликова који га воде. Тако да, збогом!
  2. Нисам добио пар одговора већ политичке инисинуације са принт скриновима. Жоц је био тамо и фотографија потврђује упркос насловима који могу да буду какви год, чудно је и занимљиво је како сам први пут и рекао. Друго пошто од вас двојице “шефова” нисам добио адекватне одговоре немој да се бојиш, и да ти дјелује да ће ово све да крене у нежељеном правцу. Ја могу и заувијек и моментално престати писати и што се мене тиче неће бити проблема, а ти ћеш имати ријешену једну тако велику бригу у свом животу.
  3. Када будеш познат као Жоц а у тебе не сумњам, јави се са фотком са другарима да пренесем вијест.
  4. Коме је проблематичан? Мени рецимо није. У томе и јесте поента. И мани се тих флоскула "паткометрија или национализам". Што је познатији субјект оно друштванце је занимљивије и чудније, баш онако како сам и рекао а био банован након тога.
  5. Интересују ме и неутрална у субјективна мишљења ако имају тежину што твоје није.
  6. Колико се сјећам форум је етимолошки јавно мјесто па вам је стварно глупа опција ако хоћеш да наставиш са дискусијом мораш да признаш разлог за бан. Ово горе што сам написао је разлог бана али и даље стојим иза тога. Нормалан пост и заиста јесте чудно и занимљиво јер је учесник скупа Жоц. За Човића нпр. не би било ни чудно ни занимљиво домунђавање са политичарима па макар био ДПС, некадашњи ЦГ "гигант". Е сад, не знам ко је тачно одлучио да ме банује због овога? Било да је Дон Душко који никада није имао ширину (као и његов полуимењак Жуан) или његов шеф Уврнуто који ваљда не дозвољава да се кандидују чудне и занимљиве теме ако је идол субјект? Ко год да јесте што се мене тиче гријеши! Отјераћете ме сами као што сте на овај или онај начин отјерали нпр. Харпера и Лакија а које сам врло радо читао. Као и велика већина у то нема сумње, слагали се или не. Само да подсјетим да се још од б92 времена никада нисам никоме жалио на некога, никога нисам репортовао и сматрао сам увијек да људи пишу о свему слободно (наравно не може без икакве модерације) колико је то год могуће. Без обзира што сам писао искључиво на спортским темама јер ме политика без које могу добро да живим ме не интересује, а за струку имам специјализоване форуме и сајтове. Чињеница да на спортским темама пишу и Звездаши и Партизановци је одлична и то управо издваја овакав форум од оних навијачких гдје се некако увијек повећава маса која увијек мисли исто. Навијачки форум не можете постати али смањити ваш капацитет на овај начин беспотребног стварања недодирљивих тема, итекако можете. Само барем наговијестите да идете у смјеру недодирљивости одређених тема на спорту (баш као да је политика у питању) и остаје још само да кажем па па. Никакав проблем.
  7. Упис ниђе везе. Па немају муда везе са селекцијом. Са тим се рађа а величина се додатно обликује прије свега фанатичним радом и потезима из тешких ситуација кад се ломи, из којих расте самопоуздање. Наравно сакривања без. Калина је имао гору селекцију поред себе па је морао вући муда у колицима.
  8. На крају меча Неда се прво сакрио кад је Ханги уписан ТО, па промашена тројка па промашено бацање. Шампион онакву партију украси баш на крају/кад се ломи, кад највише треба. Али то је познато и није то највећи проблем. Сподоба на челу клуба је потрошио рекордне паре а не назире се ни костур екипе за следећу евролигашку сезону. Надреално.
  9. Домаћа струка је зло! Не постоји бранша која толико заостаје за колегама у Европи. Ето талентованих клинаца о којима се пише по наруџби по медијима…
  10. Недовић је задње 2 сезоне највише допринио тиму кад је направио роштиљ.
  11. Персонификација Човићевих 55 година у кошарци.
  12. Недара очекивано одиграо кад је најпотребије, чек.
  13. Па и не гледам нешто посебно, тачније врло ријетко или бацим око на прескок буквално. На почетку мандата сам био презадовољан сад баш и не. Почели и код Пиксија трули компромиси иако објективно немамо тим за највеће домете, за разлику од очекивања народа који углавном о фудбалу нема појма. А и да гледам, право питање је како ти и теби слични можете да гледате оне побројане батађористе 🙂
  14. Шта је вама појединим и какав је то фудбал “личили на тим” могу да претпоставим. Али ниси ти и такви проблем већ струка која је ужасна јако дуго на овим просторима а више немамо много ни врхунских играча. Го просјек.
  15. Ма да, лиге петице Русија, Кипар, Грчка и Израел. Има логике да би од овог просјека од играчића направили репку која меље по Сп и ЕП, баш као што и тамо раде са бољим од себе по евро такмичењима
  16. Да ли би био љубазан да набројиш 5, нестрпљив сам. п.с. Иначе и даље велики број људи не капира да нам је фудбал одавно у кризи на свим нивоима и да ростер прије свега није ништа посебно. Ту нема пар врхунских играча све неки просјеци које смо некада штанцали кад смо хтјели у оној великој држави.
  17. Нажалост од Пиксија бољег немамо па немам ндоумице да мора бити селектор, али није дужан да слуша све глупости и ако је тако баш ме разочарао. ПОдсјећа ме на глупо правило о националном кључу за вријеме Осима па су Дејо, Роби и Панчев углавном били на клупи годину дана прије него ће узети ушкета и мало послије потписати за Милан, Реал и Интер.
  18. Зар још ниси научио? Увијек је бивши крив, и у КК и у ФК.
  19. Значи свака 3. побједа. Не каже се џаба 3. срећа. Молим један докторат за магистра.
  20. Мали зеко са бројем 26 наравно губи лопту чим имало има шансе за неизвјесност
  21. Треба им јавити да Човић навија за Пао.
  22. Најбитније што се тиче прелазног рока је да овај са бројем 55 оде у пензију...
  23. Чини ти се пошто си ти испод. Ја таман како треба.
  24. Видим сада све супер. Значи да се не сикирамо за Европу иако тамо нећемо имати оволико пенала, малих фаулова и црвених противничким играчима...
  25. Па стоји им се над главом буквално јер он и баба су редовно иза коша у првом реду. Али нема никаквих порука.
×
×
  • Create New...