Jump to content

Vince Carter

Član foruma
  • Posts

    275
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vince Carter

  1. Preporuke za Android telefon do 40.000 dinara? Telefon koristim za pozive, fotografisanje, slušanje muzike, surf internetom, email, Viber, Skype, WhatsApp... Ne igram igrice.
  2. https://days.soccerstreams100.io/
  3. Vince Carter

    Hard & Heavy

    Paradise Lost - Forever Failure
  4. 9 godina od pada vojnog helikoptera u Surčinu kada je poginulo 7 ljudi. Pamtimo žrtve, ne zaboravljamo ih. Pamtimo i krivce i nikada im nećemo oprostiti.
  5. 5. marta slušam Vesti dana na Radio Beogradu i prva vest je ko je sve od svetskih lidera čestitao rođendan našem predsedniku. Kao da živimo u Severnoj Koreji. Rođendan je čisto privatna stvar i to ne treba da bude vest dana. Neko nije naučio neke lekcije iz novinarstva, ali jeste iz poltronstva.
  6. Klasična zloupotreba dece u političke svrhe. Ovo je moglo da ide i na pdf "Gadost dana".
  7. Slabo divanim engleski jezik, pa da vas pitam. Kako se na engleski prevodi "Skok u budućnost - Srbija 2027" ? Da li je ispravan prevod "Great Leap Forward - Serbia 2027" ? Mislim da je ovaj prevod korektan i u duhu engleskog jezika, ali i jer me asocira na nešto što se događalo u Kini od 1958. do 1962. Smatram da će posledice sporovođenja ovog programa biti katastrofalne. Naravno, neće biti gladi kao u Maovoj Kini, ali će ekonomske posledice biti strašne. Prezadužena država će se zadužiti još više da bi se napunili džepovi tajkuna bliskih vlastima i stranačkih funkcionera. Uostalom, šta očekivati kada je direktor Expo-a čovek koji se lažno predstavlja kao profesor Ekonomskog fakulteta u Strazburu? I, naravno, opet "lex specialis", opet tajni ugovori bez sporovođenja Zakona o javnim nabavkama... O urbanističkom haosu da i ne govorim. Pa, neka nam je srećan Expo 2027!
  8. Pravda za Leku! Jadan čovek. Sada neće imati 'leba da jede. Kako će da plaća alimentaciju za maloletnog sina i da živi komforno? I da privodi devojke 30-35 godina mlađe? Penzija mu je mala, a ušteđevinu verujem da nema. Zaista ta Anđela nema srca.
  9. Stručni žiri na "Pesmi za Evroviziju" i u njemu Sajsi MC?! Ha, ha, ha... Pa, mogli su i onog maskiranog Devita da pozovu da bude član žirija. Ili Desingericu i Pljugicu. Komedija.
  10. Ko je kum Dejana Bodiroge? Šta se desilo sa preduzećem "Hleb" iz Novog Sada koje su privatizovali Dejan Bodiroga i njegov kum? Ne postoje više. Treba da budeš ili velika neznalica ili veliki muljator da uništiš najveću industrijsku pekaru u Vojvodini. Zato, nemojmo se zaletati sa Bodirogom. Ne vidim po čemu se on razlikuje od mnogih javnih ličnosti koje su podržale SNS i zajedno sa njima muljaju.
  11. Naleteo sam na ovu sliku na Fejsbuku. Faul "za zatvor" Pipena nad Lembirom. A i zaslužio ga je. On je jedan od najprljavijih igrača u istoriji NBA lige. Lembirovi grubi faulovi su ličili na pokušaje nanošenja teških telesnih povreda protivniku. Kada uporedimo NBA iz '80-ih i '90-ih sa sadašnjim, ovo sada je balet.
  12. Pomno se pratio "Utisak nedelje" na Andrićevom vencu. Mislim da oni mogu biti zadovoljni nastupom Milice Đurđević Stamenkovski i da je uspešno položila test. Srčano je branila režim od optužbi za izborne malverzacije. Mogao bih da se opkladim da će dobiti neku funkciju u vlasti.
  13. Mihael Prec (Michael Preetz) je četvrti. U Herti je prikazao najbolje igre u karijeri. Kada je "okačio kopačke o klin", priključio se menadžmentu Herte gde je radio čak 18 godina, od 2003. do 2021.
  14. Najbolji strelci Bundeslige u sezoni 1997/1998. Verujem da većina starijih fanova Bundeslige može sve da ih imenuje bez problema.
  15. Velikani klasičnih horor filmova : Kristofer Li, Vinsent Prajs i Piter Kušing.
  16. MILICA IZ ŠAPCA JE MORALA DA UJEDE DOKTORA NA POROĐAJU: "Inače bih izdahnula..."
  17. Aryna Sabalenka 😘 Kada se "namontira", izgleda odlično. Barem ja tako mislim.
  18. Kako je Tito rešio nemačko pitanje u Jugoslaviji? Šta su to bile fojbe?
  19. Ha, ha, ha... Indira Radić i Ramštajn!
  20. Sedmorica veličanstvenih reditelja: Ron Hauard, Stiven Spilberg, Martin Skorseze, Brajan De Palma, Džordž Lukas, Robert Zemekis i Frensis Ford Kopola na proslavi 50-og rođendana Džordža Lukasa (1994.).
  21. Dafne Schippers završila karijeru
  22. Da li su srpske balističke i krstareće rakete zajebancija ili ozbiljna priča? Ako je to ozbiljna priča, postoji potencijal za izvoz u Aziju i Afriku što bi doprinelo jačanju domaće vojne industrije. Većina našeg vojnog izvoza je i dalje municija.
×
×
  • Create New...