Jump to content
Vox92.net Forum

Ace Rimmer

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Po ovome ako Nadal ne bude igrao Cincy ili ako se i to otkaže nema šanse da stigne na listi Đokovića ove godine. Iako naravno sada je velika vjerovatnost da se neće ništa ni igrati ove sezone ili da se poeni neće računati.
 2. A kakva je situacija sa Memphisom i Portlandom. Ko ima više šanse za playof?
 3. A ko da je bitno, Đokovića su već zajebali pošto je 4 mjeseca prvi a ne računaju mu to. Ako se ne bude igrao Us open vjerovatno neće ni računati ovu sezonu rang liste niti nikoga neće proglašavati za završnog broja 1.
 4. Zašto bi Novak morao da odbrani titulu u Madridu ako mu po novom bodovanju ostaje rezultat iz 2019?
 5. Pa na udaru je kad im stalno dava gorivo. Zašto se malo ne smiri ovih nekoliko mjeseci kao Nadal za kojega se i ne čuje. On kao da je popio svu pamet svijeta, u sve se razumije, u vodu, u zdravu hranu, viruse, a onda na kraju ispadne glup.
 6. Mršav i sa bradicom od 2 dana, nije to naš Nole.
 7. E hvala, znao sam za delimited, ovaj transpose nikad čuo.
 8. Izvinte, kako da kopiram ta imena na popisu u excel da ne ide sve u jedan red nego da svako ime ide u jedan red?
 9. Sretan je onaj ko se sada zarazi dok je virus bezopasan.
 10. Ace Rimmer

  Novak Djokovic

  A šta je to celokupna teniska javnost. Pa i mnogi teniski analitičari priznaju Đokovića kao najboljeg. Nema to veze ko navija za Đokovića, po tebi svaki navijač Đokovića je debil koji ne zna racionalno razmišljati. Đoković ima bolji skor protiv Federera i Nadala Bolji omjer pobjeda od Federera, blizu Nadala Najviše osvojenih velikih turnira, Gs+Mastersi
 11. Ace Rimmer

  Novak Djokovic

  A vao, odakle znaš koji je rekord najvažniji, broj osvojenih turnira je glupost zato šta je Federer osvojio puno 250-ica, A Đoković se nije trošio na tim manjim turnirima. Naravno najvažniji rekord je broj Gs, a broj nedelja na 1. pozicija je sigurno u top 5 rekorda u tenisu. Plus Đoković ima pozitivan skor protiv Nadala i Federera.
 12. Ace Rimmer

  Novak Djokovic

  Pa i u decembru se računaju nedelje iako se ne igra tenis, tako da ne vidim zašto ne bi i sada. Koga briga šta pričaju.
 13. Ace Rimmer

  Izvan i iza turnira

  Nekako miriše i da će otkazati i šljaku, to je sve blizu Italije, Monte Carlo, Rim. Dobro da je Đoković odigrao Dubai, puno znači tih 500 bodova.
 14. Možda bi bilo bolje da je izgubio ovo, taman da ispuca jedan poraz protiv tenisera koji mu nije nikakva prijetnja u međusobnom skoru. Došao je na ovaj turnir da osigura 1. poziciju i to je uradio.
×
×
 • Create New...