Jump to content

gggggggg

Član foruma
  • Posts

    7,532
  • Joined

  • Days Won

    7

Posts posted by gggggggg

  1. 15 minutes ago, MrTwister said:

    Bio im je rok da uplate do kraja ovog mjeseca otprilike i onda im se bukvalno par dana pred uplatu povuce jedan od tih partnera krajnje misteriozno (citaj blizak Tayloru) pa su ovi morali da se cupaju da nadju od nekog drugog te pare za njega, napokon nasli i osigurali to i ovaj im sad kaze e jbg sad ja necu da prodajem.

     

    ali opet im je trebalo tri godine da rese situaciju, mogli su sve ovo mnogo ranije jbg. 

     

     

     

  2. 16 minutes ago, MrTwister said:

    Kakva splacina matora sto ispali ljude taman kad su rjesili da od fransize naprave nesto. 

     

    pa i ovima je tri godine trebalo da skupe pare, nisu ni oni nesto najnormalniji. za to vreme je i vrednost fransize mnogo veca...

     

    sada ce im leto biti jos zajebanije ako tylor ne zeli platiti previse luksuza.

  3. 28 minutes ago, Don Dusko said:

    Sta je uradio Drejmond sad?

     

    dobio dve uzastopne tehnicke u trecem minutu utakmice i izbacili ga. srecom niko nije stradao samo mu se nije igralo pa je lajao sudijama.

  4. posto je ove sezone i all-defense positionless, najverovatnije ce biti u prvoj ekipi. koliko je to zasluzeno je druga prica, ranijih godina ne bi bio. u svakom slucaju jokic i gobert su rekao bih jedine sigurice za nagrade.

  5. 22 minutes ago, DameTime said:

    Ma meni je najmanje bitno što igra za LAL. Ali pogledaj njihov DRTG sa i bez Davisa na terenu, razlika je skoro 10 poena. Onda:

     

    spacer.png

     

     

    moze neki source za ovo boldovano?

     

    a ovo na slici:

     

    56.9% shooting from within six feet of the rim :lol_2:

     

    gobert ista statistika 47.6%, porzingis 49%, kessler 51%, zubac 51.2%, hartenstein 51.2%, holmgren 53%, wembanyama 53.7, mcdaniels 54.4%, giannis 54.7%, claxton 55.3%, lopez 55.5%, nurkic 56%, derrick white 56.7%...izostavio sam jos nekih petnaestak igraca od kojih pola nije relevantno.

     

    a ukupno defended fg, sa vise od 10fga, neki od igraca: herbert 42.4%, gobert 43%, porzingis 43.4%, adebayo 44.2%, mcdaniels 44.9%, hartenstein, holmgren i wembanyama izmedju 45.5-46%, zubac 46%, kessler 46.2%, lebron 46.7% a davis ima 47.6%, opet nije ni medju pedeset najboljih, ali ajde mozemo bar pola njih izbaciti ako ne i vise jer cak i lillard tu ima 45% a jasno je da je to fluke.

     

     

    btw nije bas relevantno za ovu pricu i fga je samo 5.7, ali isaacovi protivnici sutiraju 41% iz igre kada ih on cuva. kada bi samo mogao da igra 25-30 minuta bio bi mozda i zvanicno najbolji defanzivac u ligi. on i suggs kada su zajedno na terenu orlando ima 102.2 drtg :Hail:

    • Like 4
  6. 5 minutes ago, DameTime said:

     

    Ne znam što je problem reći da AD igra sjajnu sezonu i da je legitiman kandidat za DPOY?

     

    igra sjajnu sezonu i moze se reci da im je najbolji igrac ali je legitiman dpoy kandidat kao sto je i tatum kandidat za mvpja.

    • Like 2
  7. 1 hour ago, DameTime said:

     

    Nadimak je Defensive Player Of the Year 

     

    pa bogami, lillard sutirao 30% iz igre mora da je to zbog 'dpoya', ipak se to ne desava svaki dan. ups, zapravo se desava svaki drugi dan u milwaukeeju...

    • Like 1
    • Ha-ha 3
  8. 2 hours ago, Magia said:

     

    Nije bas isto, kod ovih je bilo 1 razlike i mogao je da drzi loptu do kraja, u ovom tvom primeru je ostalo jos 2 sekunde razlike 🙂

     

    ne razumem kakve dve sekunde 😞

     

    zamisli kada je jr smith zdrav razum

×
×
  • Create New...