Jump to content

ИEsA IlIC

Član foruma
  • Posts

    778
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ИEsA IlIC

  1. rastura nas bili kakav majstor lojd se raspada opet dobijamo!
  2. isto kao protiv uniksa, bili ih pokrenuo... dobijamo holins je dobio robu od markusa!
  3. plus su razbili uniks pre par dana, ekipu koja je sugurno u top 5 ekipa po formi u evropi. jeste uniks bio bez centra ali to je ekipa koja je totalno hot i koja samo ludom nesrecom nije dobila barsu u gostima. bili je pokidao tekmu, klasika kad udje u sut sipao sa svih strana. lojd je bio odvratan, dobro su ga cuvali i bacao je cigle, uzimao preteske suteve. gudaitis je bio vrlo dobar i pojtres je unistio uniks u reketu. bice jako tesko, ali ovo su tekme koje moramo dobiti i tu nema price. poraz nas vodi u veoma tezak polozaj za 8, dok pobedom se vracamo u igru i imacemo 2-0 u h2h. nesa ilic je kad je 90% foruma kukalo pre sezone detaljno objasnio kako ce biti i da ce sve biti ok. bukvalno dosadasnji deo sezone je za mene sasvim ocekivan, i skor i igra. mogla je biti neka pobeda vise u el, ali sta da se radi. ispustili smo previse tekmi na jednu-dve lopte, pogotovo ovo protiv efesa je bilo tragicno. plus vajt nam je nedostajao puno. ekipa ima hemiju, znaju se uloge, zna se ko je sef na klupi, zna se ko je sef na terenu, svi znaju da se mora igrati jaka odbrana, puni smo domacih igraca koji veoma dobro igraju. sve na svom mestu. i cirbes je tu sa razlogom i moze da pomogne. nista ja tu ne bi dirao. fali samo jaka. posle valensije u gostima dobio i cibose juce bukvalno sam u 4/4. to je jedina greska, sto ga nismo uzeli ako smo mogli.
  4. kalina 20 poena, 50% sut, trojke, 3+1, 5 ass i samo 17 index. uz plajsa apsolutno najbolji igrac na parketu, skolovao je ceo mec, igrao za index 30. promasena bacanja, desava se, vukao nas je ceo mec do tad. nemam zamerke ni na sta, malo smo bili zbunjeni u 1/4, oni usli u sut... posle toga mi smo se pitali na parketu i kontrolisali mec. osecaj kao da smo dobili a nismo. lazarevic odlican! konacno smo se opustili u sutu spolja, svi pogadjaju, cak i holins. i dzoni se popravio, mora da preuzima odgovornost i bude jedan od lidera. poraz koji moze da nas kosta top 8, u poslednjoj sec sa bacanja, protiv prvaka evrope, od igraca koga smo olako pustili... mozemo da igramo sa svima i to je ono sto raduje. i to bez dede i dobrica. i vajt se tek vraca. ne trebaju nam pojacanja, ako ova tekma nije dokaz ja ne znam.
  5. naravno da nije, vrhunski je spremio ekipu i vodio tekmu. nezasluzeno smo izgubili i kontrolisali smo tekmu dobrih 30 minuta. fantastican mec, mi smo u jednom momentu imali 60% trojke, 12/20, oni na 55%. lazaina partija kao prekaljeni vrhunski bek suter u napadu. sve dok dunston nije ugasio onaj tm sulud prodor. lazarevic mece trojke bez koske, kuz skida sve lopte, kalina razbija 3+1... i izgubimo. 13 trojki uz 50% i jos bar 5 puta gazenje linije. posle prve cetvrtine odbrana je bila odlicna ako se uzme u obzir stil njihove igre i tim prepun opsanih sutera. ja ne razumem zasto je markovic pravio faul? vasa je bio u nekom divljem prodoru, mozda bi ga volters faulirao ali nije trebao da ga dira. i jos sekirica. pobeda za top 8...
  6. kako ste? ja ono 😑 zasto je markovic udario sekiricu?
  7. kako nije realno, pa to je samo 20 minuta. najbitnije je da budemo u mecu do 5 min pre kraja, a ne vidim zasto ne bi bili.
  8. majk je garant trofeja, neka ga tu kao treca opcija. bice on ok za 5-10 minuta, bar ima telesinu i zna da igra pnr + dobre livade pravi. mozda nas i zatrpaju baskonija stajl ali 6.3 na nas brine me sto devil ne najavljuje pobedu... i 4 pobede za redom, i to sto im je must win tekma... pre deset dana su dali 140 poena ajfonu bayern ih dobio u 4/4, barsa uz ludu srecu posle produzetka... ataman je odlican trener, ulaze u formu... ne znam kako, treba nam festival trojki uz odlicne procente i da idemo preko 80 poena jer tesko cemo ih spustiti ispod tih 80... tesko...
  9. ovako bi se i niksi proveli daj taj efes da vidimo sta znaju
  10. http://fc.freestreams-live1.com/arenasport1-sr1/
  11. da budemo bolji od reala i barse jasno je. oly nam bezi 4 pobede uz mec tamo. tesko cemo ih prestici. uniks i armanai nam beze po tri pobede uz ubeljive pobede nad nama. uniksu jos i gostujemo. znaci to mu dodje kao 4 pobede da beze. zenit nam bezi 3, ali imao brejk i moramo to potvditi u bg. to je must win tekma za top 8. cska nam bezi isto 3, imaju i pobedu nad nama, ali realno tesko je ocekivati da budemo bolji od njih. efes samo jednu pobedu, ali zar iko ocekuje da takva ekipa i sampion ne udje u 8? jos sad idemo tamo gde nikad nismo dobili tako da je ocekivano da i oni odu na dve pobede razlike. fener takodje ima cilj bar top 8, nema tu sta da se prica. i njih moramo dobiti u bg, i to vecom ralikom nego sto smo tamo izgubili. makabi, i njima je naravno cilj top 8, i njih imamo kuci uz brejk tamo. bayern se nece predati, tamo moramo uzeti brejk i imati 2-0 protiv njih. sve u svemu koga mi to da izbacimo iz 8? real, barsa, cska, oly, efes deluju sigurni. koga? uniks ima 3 pobede vise i pobedu u bg, armani slicno, a tu su i fener, makabi, bayern... kuci moramo manje vise sve dobiti i treba nam bar 17-18 pobeda. povoljna okolnost je sto imamo bolji raspored. treba nam i neki skalp ovih velikana. reala ili cska ili efes kuci tako nesto. bice gusto do par kola pre kraja, to je sigurno... nikad slabija el. luka je uvek bio u jokic modu, hocu reci uvek je ikao skill i bio veoma talentovan igrac. dve uzastopne teske povrede su ga ubile, unistile mu totalno samopouzdanje, izgubio je sut, izgubio je od svega po malo. post igru je uvek imao, osecaj za asist urodjen, da je talentovan nema dileme. sad je mnogo iskusniji i tacno se vidi da igra na glavu, smireniji i koristi pre svega skil. fenomenalan je do sad, samo ovako neka nastavi. imamo i mi luka magic! tako je, jedini koji se usudi da postavi pitanje i koji ima neko kosarkasko pitanje da postavi. ostale 90% podguzne muve cute i cekaju da idu i prepricaju ono sto su rekli treneri. rajko je zaljubljenik u kosarku i treba ga postovati, meni je bas ok i zbog toga a i zato sto ga jednostavno interesuju neke stvari i nece da cuti. inace tekma juce je bila odlicna, ja ne razumem kako neko moze da ima zamerke. i u prvom gde smo primili 45 poena smo igrali odlicnu odbranu, samo su luca i veb pogadjali suteve preko ruke, luca jos i par preteskih ulaza. imao smo 7/9 trojke u prvom, tekma je bila vrhunska. i u drugom je bilo slicno, oni su nastavili da pogadjaju teske suteve, ali ni se nismo dali i prelomili smo odbranom u 4/4 kad su se oni konacno umorili i prestali da pogadjaju te divlje suteve. kalina mvp partija, covek sa lakocom rutinira protivnike sirom evrope. luka na glavu jokicevski, laza odlican, holins u odbrani, dzoni konacno zapazena uloga, dobric 3/3 trojke u prvom. svaka cast i luci, veliki je to majstor sto bi rekao denda. i jaramaz je bio odlican, ne bi se bunio da je nas. idemo dalje, za top 8 bice potrebno dosta srece i bar jos 10 pobeda.
  12. igramo dobru odbranu, pogodili su brdo teskih suteva. samo nastaviti ovako, ne smeju preko 30 u drugom.
  13. seljacenje i sad ce celu tekmu da pevaju to debili mozemo da ga podjebavano na druge nacine a ne da vredjamo stvarno bi bilo bolje da ne dolaze uopste
  14. nesto malo iz fioke... pa da vidimo ko i sta i kako i gde. https://www.aba-liga.com/match/53/21/1/Boxscore/q1/1/home/crvena-zvezda-mts-partizan-nis/ dobric 15 poena, index 17. panter 6 poena, index 3. rutinirali smo ih i to sa domacim petorkama. ali rutinirali. tako bi i niksi prosli, ko da gledam kako laza jede d rouza a luka salje po burek ostalu boraniju.
  15. ja prizivao? kad, ko gde? koja sezona? kakvi moka, nesa? pricamo o sadasnjem trenutku i o igracu za koga znamo da ume i sta moze da nam donese. i ne prizivam djenku vec jaku. inace ja sam pre pocetka sezone jedini tvrdio da nam je i tadasnji roster dovoljan i da ce sve to biti ok, pa i da ce npr domaca petorka moci da se nosi sa komsijama... jaka je kvaliteniji igrac, mada imas poentu. slicni su po stilu, ali jaka je sad daleko iskusniji i zreliji igrac nego sto je bio kod nas. umesto holinsa uvek. u trecem mandatu je dosao u prenatrpanu spoljnu liniju, tu su bili i lorenco i bili i lukas i panter. jeste bio los u el i ovo je skandalozan procenat za 3, ali mi znamo da on moze i da kad udje u sut da ce da kida jer i pola od tih promasaja je on pokrio u odbrani. u aba je imao 52% trojke i 66% za 2. plus pokidao bi u play off-u 99.4%. u oly-ju 42% trojke, u tenerifama sad 52%. plus o odbrani ne treba govoriti. crni i napucaniji branko lazic sa brzim rukama. djenka je fantazija od igraca, zestoko potcenjen. ma kakvom slicnom nivou? djenka je elitni el defanzivac, prvi kradljivac el dva puta. ej prosek preko 2 ukradene po tekmi. po meni najbolji odbrambeni igrac koga sam gledao u zvezdi. ikad. branko i kinsi dele drugo mesto. holins mu nije ni do kolena. i naravno da bi se sastavio, to smo vec imali prilike da gledamo kako razbija u po aba. o ulazu nema potrebe uopste pricati, djenka je kao silo, ima brze noge, neuporedivo bolju kontrolu lopte, dribling, napada obruc... nije dzabe fender bacao pare na tv kad mesa odbranu. vratite djenku! u kojim je to sezonama holins bio bog? i eto tako ja isada da prizivam djenku, a u stvari prizivam jaku. ali neke stvari oko djenke moraju da se rasciste. trebali smo odraditi kompletan reunion.
  16. pa djenku da smo vratili bio bi duplo bolji izbor od holinsa. jel se seca neko nekog uspesnog ulaza holinsa? ja ne. i jaka i djenka su doktori kosarke za holinsa. na danasnji dan, ne u prajmu. holins je jedan bezlican igrac, tacno neko rece sporedna uloga i da se ne istice previse. sut los, ruzan, ulaz nepostojeci, dribling takodje, nije klacer. dobar je u odbrani, ali evo juce dva nepotrebna faula od lopte u poslednja dva minuta za poklonjena 4 bacanja. pa jos i otvorena trojka za nereseno. sto bi klinci rekli resio nas za dva minuta. plus isto i protiv cska. takoreci jedan bezveznjak kome je mesto u nekom gencerbirligiju. ne znam, tako smo i tompsona cekali i cekali i cekali... 😍 za jedno 10 godina da nasledi radonju! bayern mora pasti, to nam je must win ako kanimo u berlin.
  17. djenka je doktor odbrane za holinsa. djenka je bio prvi kradljivac cele el, i to pola tih lopti zive krade iz ruku. vec sam postavljao npr tekmu protiv cska u areni gde im je ponistio celu bekovsku liniju za 5 minuta, ukrao jedno 4 lopte, teu zivu, itd... nevezano za sve to, djenka je ljubav. o da bi. jel si gledao komsije protiv cedoli? jaka je rutinski metnuo 19 poena, uz par klac poteza. jaka vise nije onaj jaka iz zvezde, sad je puno iskusniji, smireniji, racionalniji. za holinsa je pojam u napadu. prvo je puno brzi, ima bolji ulaz, bolji sut, ume da iskreira sut, podeli asist, klacer, ima muda, uvek je dobar u bitnim mecevima. lagano bi bio glavni igrac uz kalinu da smo ga uzeli. jaka je clan idealne petorke abe prosle sezone, uz prosecan index 18.5. par i bud stavljao 24, 28, 26, 28. prosle godine u ec trojke 46% (41/88), ove slicno (14/32). o da metnuo bi tu trojku, kao sto je metuno kosijama dva minuta pre kraja i prelomio tekmu. a pre toga bi metnuo jos koju. ja ne razumem zasto nismo uzeli jaku, legao bi nam savrseno. kako bre ne treba ocekivati vise? pa od koga onda treba? ne treba od holinsa, ne treba od ivanovica, ne treba od voltersa... a da dobric i deda su krivi. i kuzmic i luka. i simon i laza. oni su valjda projektovani za nosioce igre? naravno da dzoni mora bolje, puno bolje od ovoga sto pokazuje. bukvalno 😍 ja imam utisak da je volters premoren. covek nas vuce vec tri meseca, mislim da je najvise doslo do premora i da je to uzrok losijih partija. mogao bi dzoni malo da proigra, pa ce i njemu biti lakse.
  18. holinse brate da se ne ljubimo prodao lik tekmu vise puta. trojka za -1, u poslednja dva minuta redom promasena trojka, pa prekrsaj u bonusu, pa opet prekrsaj u bonusu i trojka za nereseno. znaci to je mogao i nole da odigra. kalina u drugom i luka ceo mec sjajni. imali smo ih, vise puta. davidovac odlican! svaka cast kako je par puta cuvao mirotica. i treba reci da dzoni ne isporucuje ono sto se ocekuje. i to je vec neko duze vreme. steta, markovic je bio odlican u finisu na obe strane, falio je neko da metne dve trice i cao. idemo dalje, nije katastrofa ali bayern moramo dobiti. eh da je jaka mesto nesrecnog holinsa. goreo bi pionir veceras vise puta.
  19. prerano je kalina sutira i to preko ruke sta tek reci za pas kuzmica ispanicili smo za sve novce a oni u bonusu
  20. holins trojka ze nereseno, i dva faula u bonusu ajmo
  21. ocemo li ih jednom vec uhvatiti jebote dve odbrane i dva napada ajmo na dva poseda do 2 minuta
  22. da se ja pitam holinse brate dovidjenja... nije on ovde da baca cigle u bitnim tekmama. prelomni momenat tekme do sad, 44-47 i on ne dodaje kalini koji je vezao 3 suta vec uzima neki tezak sut sa 8 metara. odbrana mora da bude bolja. ima jos vremena.
×
×
  • Create New...