Jump to content

zakkturbo

Član foruma
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 Excellent

About zakkturbo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zakkturbo

  Izbori 2022

  Zemun (kod bolnice), čekali pola sata. Glasačko mesto pored, veća gužva i duže se čeka.
 2. Deca dok su bila mala su baš retko dobijala Ab (pediajtri bili odlični), a sad pokušavam da se setim kada su poslednji put imali Ab terapiju i nema šanse da dobacim toliko unazad. Tako da poptuno pozdravljam stav i za male i za velike - Ab samo posle antibiograma.
 3. Evo naše iskustvo sa dr u COVID ambulanti - brzi Ag +, urađena KS, dobili suplemente, bez antibiotika (jeeee). Niko nema povišenu temperaturu i iskrena da budem da nije korone, za sada kao obična prehlada i verujem da će tako i ostati.
 4. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Neki ljudi ne žele ništa tokom života da nauče i usvoje, tako da je ovde jedino rešenje flaster na usta🙂
 5. Evo da prijavim da smo i mi porodično poklekli - sin, muž i ja pozitivni na brzom antigenskom. Svi vakcinisani, za sada baš blaga slika, sve kako je dr Jovanović rekla. Verujem da će tako i ostati.
 6. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Kao neko ko radi u laboratoriji i dugo se bavio lab dijagnostikom, moram da kažem da sam iznenađena porivom da se čitaju tuđi QR kodovi i gledaju tuđi rezultati. Sad ćete vrv da mi kažete da su dostupni bili rezultati, ali stvarno smatram da to nije u redu. Mi moramo našem telu za akreditaciju da dostavljamo potpisane izjave o povetljivosti i to naših izvršilaca gde se oni, a i mi kao lab obavezujemo da nećemo tuđe rezultate iznositi i pričati o njima.
 7. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Uzeće poreskim obveznicima, ne političarima
 8. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Ako je neko posle kontakta sa njim od novinara/fotografa dobio koronu, već bi se saznalo za to, sigurna sam.
 9. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Torlak ima Thermo Fisher (Applied Biosystems 7500), a Vatreno oko u Kliničkom centru ima kinesku opremu. Za druge ne znam.
 10. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Nije za odbranu, ali bez preterivanja molim, deca ako su OŠ išla su u školu celo polugodište, srednjoškolci ceo decembar.
 11. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Da, Torlak se obavezao da bude za šest sati dostavljen rezultat, dok se Institut za Biocide nije obavezao. Zavisi od laba, pritisaka i tako...
 12. zakkturbo

  Novak Djokovic

  http://www.torlakinstitut.com/sr/news/details/57/DOBIJANjE+REZULTATA+RT-PCR+TESTIRANjA+NA+SARS-CoV2
 13. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Ajd još jednom - i državne i privatne rade brzi antigenski test. A samo državne PCR, i ot traje znatno duže od brzog antigenskog. Kako vidim u žalbi piše da je 16.12. urađen PCR, a kad je dobio rezultat ne znamo. U našin sertifikatima piše datum uzorkovanja. Inače se slažem da zaista nije bilo nužno da ide među ljude.
 14. zakkturbo

  Novak Djokovic

  Šta kako? Sleteo NĐ
×
×
 • Create New...