Jump to content

Zvezdinho

Član foruma
  • Posts

    9,517
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Zvezdinho

  1. Meni da zahvalis na tome Ali i ludacima Robinsonu i Portisu. Sta bi, nista od titule za Rekreativo i ove godine
  2. Desilo se tako sto sam ja vec bio u 1/4 sa izmenama , a Danak Robinson i Portis odigrali meceve zivota. Da sam samo umesto raspalog Vukcevica uzeo Kornea sa jednom asistencijom bilo bi nereseno i konacno da na nereseno i jednom i ja prodjem ali prc. Mogao si barem za 2 asistencije da pobedis, a ne ovak mucki i provokatorski za jednu. Prvi put otkako igram ovaj fantazi sam izgubio u 1/8 Steta , a sve se lepo otvorilo za finale, 1/4 protiv Rekreativa, Sabonis po 4 meca do finala. Pozdrav za Rekreativo tj, Matica.
  3. Cestitke tripe na pobedi za jednu asistenciju. Neverovatno sta se zadnji dan desilo. Ja sam vec poceo izmene da vrsim za sledecu nedelju i to me je skupo kostalo. Doduse nije pomoglo to sto Tajus Dzons 2 mece nije igrao tu bi se resile asistencije i mec. Za jednu asistenciju bukvalno.
  4. Dankan Robinson i Bobi Portis po tries poena, pa da li je ovo moguce. Ukupno 12 trojki samo ta dva igraca, vo imje oca i sina ... Sad je sve otvoreno. Ova dva mapetovca totalno preokrenuse rezultat sa 11-1-1 na 7-5-1.
  5. Plus meni skroz out Skoti Barns, M.Robinson, sad Klarkson i Tyus Jones povredjeni. Centar i z Memfisa ostao bez minutaze. Al ne kukamo ko ti.
  6. Svi se vracaju osim Hira sledece nedelje. To samo moze meni da se namesti i da se desi.
  7. Al sam se zajebao sto nisam uzeo Hayes-a. Ima zbog toga da me unakazi Matic u 1/4. Hebo me Moris, da me hebo, Rekoh mozda ce Dejvis da se vrati do ponedeljka pa ga ne pokupi, sad vidim malo bolje vesti malo morgen ce da se vrati. Nista onda @LayupFromTheMidget, cetitam ti prolazak u 1/2.
  8. U KCN Sport Basket voditelj @Mairosu a stalni gosti Jakovljevic i Grba, i naravno glavna tema spanski pick 'n roll.
  9. KCN Sport Basket Podcast basketasko-kabinetskog tipa.
  10. A sad ono pravo. Krecemo protiv tripa koga smo razchmarili u prvom kolu, ali u PO se to ne racuna.
  11. Ko je ispao, kUj je upao, ko je usao u PO, i pitanje svih pitanja da li je fantazi prevara Debeli @Fat Zadd konacno zglajznuo u B ligu ili sto bi jedan fantazer rekao smetsliste istorije posto se izvlaci jos od one sezone kad je uvaljao povredjenog Shai-a
  12. Ili moze @Dracarys i ovako: Bruji cela carsija, da je Draki tierchina, ne se cuje , nek se zna da je Draki Tierchina.
  13. Draki sta ti je, svuda vidis anomalije, sta ti je.
  14. @Dracarys kamo projekcije ko ce u B, ko ce u PO, novi tieri i tako to, projekcije za PO. Ipak si ti nas fantazerski Milojko Pantic. Kos kos kos, nebo se otvorilo, fantazi je eksplodirao !!!
  15. To bi bilo to sto se tice ove sezone, Skoti Barns gotov za ovu sezonu, Kem Tomas povredjen, Sabonis nacet. I to sve pred PO.
×
×
  • Create New...