Jump to content

BratMinli

Član foruma
  • Posts

    360
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BratMinli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

62

Reputation

  1. Čovek da ne poveruje. Pobednički gen se izgleda ponovo aktivirao, daj Bože da ovo potraje. Koliko talenata u ekipi imamo, skauti su odradili posao za medalju. Samo da je zdravlja, da niko ne nastrada pa da čekiramo konačno Top4 🙂
  2. Konačno i ja da se oglasim. Krećemo 😊 Pojačanja su odlična, posebno se radujem što konačno imamo pravu devetku, Gabrijel je ubica, nadam se da će sada pokazati koliko je dobar, samo da ga zdravlje posluži. Ostala pojačanja su takođe ok, jedino ne znam kakav je gošo, ali pitanje koliko će videti teren. Lenu mnoooogo sreće, zaista je odradio svoje odlično, svetla tačke prethodnih nekoliko sezona. Neugodni palas u gostima, ne leže nam poslednje vreme, mislim da imamo samo jednu pobedu u poslednjih 8 utakmica protiv njih + Zaha padavičar pa bude i neki penal. Kvalitet je na našoj strani pa se nadam da uzimamo 3 boda. Gabrijel i Saliba moraju početi, desno Tomijasu ako je zdrav, levo Zilčenko ili Tirni, mada verovatno će Zilćenko pošto je Tirni tek juče završio sa terapijama. Parti i Džaka drže sredinu, a za ostale znamo. Treba nam još barem jedno pojačanje u vezi, dobar centralni veznjak. Imamo dobar raspored na početku, zašto ne uzeti 13/15 bodova 🙃 Ajmo topovi!!!
  3. Prođe sezona... osećanja su mi pomešana. Da mi je neko posle prva 3 kola rekao da ćemo igrati LE i za 2 boda ostati ispod crte za LŠ, ne bih verovao. Ovako, LE sasvim po meri, nije loš keš, može se ukazati šansa i mlađima ukoliko grupa ne bude hardcore, tako sa te strane, sasvim ok. Mene brine malo Arteta, taman pomislim evo, naučio je, dođe Njukasl i odvali nas od života. Pepea i Salibu ne računam, mislim da neće videti terena kod nas sledeće sezone, tako da nam trebaju štoper, bek(ovi), veznjak, krilo i špic. Ako se bude trošilo, onda 2 špica. Ne znam ni sam šta da očekujem od leta i prelaznog roka.
  4. Sami smo krivi što ne igramo LŠ, januarski prelazni rok smo odradili amaterski tj nikako i ostali na Laki i Ediju u špicu, time smo pokazali ambicije. Verovatno su naši očekivali da će klinci i dalje da nas vuku, pre svega Saka i ESR. Nada postoji, mislim da će Norvič uzeti bod, ali ne više od toga. Pitanje i da li ćemo dobiti Everton kući.
  5. Ovde je priča o terenu, da neko što bi ameri rekli mora ,,step up,, . Ovo za dres, kartone, jadne tekme, sve to stoji, ali voljni momenat, zalaganje, uvek za 10, zato je verovatno i toliko opstao kod svih trenera + saigrači ga vole. (saigrači su ga i izabrali za kapitena)
  6. Ako je neko davao sve od sebe, uvek i svuda, to je Džaka. Mnogo puta je preterao u tome, ali nikada se nije šetkao po terenu ili bežao od lopte, duela. Kvalitet je nešto drugo, tu se većina slažemo.
  7. Dobro je ovo,nama je LE skroz po meri. Sranje je samo što će raspali spursi da igraju LŠ. Igramo bez bekova, bez Partija, sa špicem koji je zalutao u seniorski fudbal, sa drugim špicem koji je poslednji gol dao pred 15+ utakmica, i to iz penala. LŠ nam je trebala zbog para, lakše kupovine kapitalaca, ali mi smo kvalitetom za LE. I to treba igrati sa namerom da se osvoji. Kako smo krenuli sezonu, tako smo je i završili. Nada postoji, ali njima i X rešava posao.
  8. Najgore suđenje od top ekipa imamo. Ovaj "penal" se ne sudi u zonskim ligama...strašno. Oduvek sam smatrao Sona za dajvera, ali sada ovo prelazi na novi nivo. Naredio bih štoperima da ga 90min udaraju da zapamti svaki put zašto je pao... Do "penala" nisu izašli iz svojih 40m.
  9. Možda i cela sezona staje u današnjih 90min. Nerešeno nas dovodi na prag LŠ, a pobedom rešavamo sve. Nadam se da nećemo ići visoko, nego da igramo njihovu igru, kontre, pozadi čvrsto, jer moraju oni da napadnu, a tako ćemo i smanjiti prostor za Sona.
  10. Ne diraj Džaku, budućeg/prošlog kapitena 😉 Tilemans bi bio dobro pojačanje, posebno što ulazi u poslednju godinu ugovora, znači neće biti preskup. Opet se pominje da je jedan od uslova, igranje u LŠ. Dakle, 4. mesto moramo uzeti kako znamo i umemo. Desni bek, veznjak i top top špic.
  11. Sedrik leti čim se Tomijasu vrati, a verovatno će i Holding na klupu ako budemo sa 2 štopera - Gabrijel/Vajt, ali može igrati ako budu sa 3 štopera. Tavares će levo pošto je Tirni završio sezonu, a mislim da se nećemo igrati sa Džakom ili Sakom na levom spoljnom.
  12. Mislim da se prvo gleda gol razlika. Ali voleo bih da poslednje kolo ne rešava pitanje 4. mesta. Vratili smo se posle pada, ali sada samo da ne useremo sve, tj celu sezonu. Ne samo zbog samog igranja u LŠ, već zbog lakšeg dovođenja kapitalaca. Navodno jedan od razloga što Vlahović nije došao je i to što nije bio optimista da možemo igrati LŠ.
  13. Ogromna 3 boda! Imali smo sreće u nekim momentima, ali smo je valjda i zaslužili. Bekovi su nam igrači manje, mada bih Tavaresa istrpeo, ofanzivno je ok i mlad je, mislim da će napredovati u defanzivi,posebno u pozicioniranju. Sedrik, bye,bye. Nketia se setio da pokaže nešto posle 3 godine... Odlazi iz kluba i mislim da je tako najbolje i za klub i za njega, jednostavno nema kvalitet. Brine me malo Gabrijel, ne samo zbog primljenog gola, već što na svakoj tekmi u poslednje vreme napravi neku veću grešku koja (može da) nas košta. Sve u svemu,živi smo,u igri. WH nije u onoj strašnoj formi više,nismo ni mi, tako da će biti baš zajebano. P. S. Izgleda da stiže Jesus iz Sitija.
  14. Junajted, Spursi i Vesthem, od ovih utakmica zavisi sve. Ovo juče je bio bljesak, vratilo nam se za neke utakmice. Parti što pre da se vrati i Tomiyasu pa uz malo sreće da budemo u igri za to zlatno 4. mesto i kroz par nedelja.
×
×
  • Create New...