Jump to content

Contador54

Član foruma
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Contador54

  1. 1. Martin 2. Banjaja 3. Bastianini
  2. 1. Ver 2. Lec 3. Per 4. Alo 5. Nor 6. Rus 7. Ham 8. Pia 9. Str 10. Alb FL Max
  3. 1. Ver 2. Lec 3. Per @goldbergPromeni prognozu, Sainz nece voziti ovaj vikend zbog operacije slepog creva.
  4. 1. Ver 2. Lec 3. Per 4. Sai 5. Rus 6. Ham 7. Alo 8. Nor 9. Pia 10. Tsu FL Max
  5. Moj je komsija dobio karte za Engleze, ostale tekme je poduvao. Mi smo aplicirali sa 5 naloga i ukupno dobili 8 karata za tekmu vs Danske.
  6. Cestitke @nlavrnja na potpuno zasluzenoj tituli, dominacija od pocetka do kraja. Jesu li ovi moji nesrecnici zasluzili visi rang plasmanom u finale?
  7. Zasto ne igraju Orbovic i Djordjic, oni bi trebalo da mogu nesto pogoditi spolja. Vejin, Kojadinovic i Milosavljevic deluju skroz bezopasno.
  8. I bas kao sto sam se pribojavao, Allen 2 TD trcanjem. Uz porobljavanje Williamsa tesko da su mi ostale ikakve sanse. Jedino neko ludilo JJ od 4 TD hvatanjem.
  9. Ideeeeeeeeemo!!! Finale je tu, ne znam na koju foru su se kockice ovako poslozile, ali zakazali smo duel sa Mladjanim Zmajevima koji redom ciste sve pred sobom. E sad, ako Cook bude unosio loptu trcanjem u end zonu, a ne Allen, mozda i mogu necemu da se nadam.
  10. Iako se Dak nije pojavio na tekmi, James Cook, Waddle i defanzivci su vrhunski potegli i eto plasmana u SF. Nadam se da ce sledeci protivnik opravdati naziv ekipe i da ovi moji mogu do finala.
  11. Cetvrtfinale vs @Romantik i njegovih Ubica bez haubica 🙂 Vrhunski je popunjen na RB poziciji, pa se sve nadam da ce onaj kog ostavi na klupi imati najvise poena. Ja se uzdam u Daka i nadam se da bi JJ mogao da isporuci ozbiljne brojke nakon izlaska iz povrede.
  12. Gledam tabelu i cudim se otkud ove brojke. Svakako sam vec razbio telefon kad je Didja zavrsio drugi. A osetio sam da ce tako biti jos kad je Miler izleteo. Na kraju sreca da se desila ova kazna. Glupo bi bilo da izgubim titulu jer nisam na vreme poslao prosli vikend 😕 Titula je tu, ideeeeeeeeeeeeeeeeemo 🙂 Vrhunska borba @Romantik, "tukli" smo se citave sezone i samo su sitnice odlucile da prevagne na moju stranu.
  13. Apropo sesira, izgleda da nece biti prevelika razlika izmedju treceg i cetvrtog posebno ako Rumuni odole Svajcarcima i zadrže prvo mesto. Onda bi sa nama u cetvrtom bili Italija i Svajcarska, potencijalno Ukrajina. Iz treceg ostaju kao opcije za izbegavanje Hrvatska i Holandija dok su Ceska, Slovacka, Slovenija i Skotska ekipe sa kojima mozemo igrati.
  14. Ja sam hteo Martin Banjaja Zarko Ali sam ocigledno zakasnio 😞
  15. Ja sam navio alarm na 7.55 ali mi nije pomoglo, cista nula od prognoze.
  16. Sepang 1. Martin 2. Banjaja 3. Binder
  17. 1. Martin 2. Banjaja 3. Espargaro A
  18. Meni oduzmi poene za Australiju jer sam zapravo gadjao nedeljnu sprint trku, nisam znao da je pomeren termin tako da je moja prognoza stigla nakon trke.
  19. Igrom slučaja sam trenutno u Tegucigalpi i gledam ovdašnji klasiko. Ako neko od skauta cita ovo, obratite paznju na Jorge Alvareza, centralni vezni je u pitanju. 25 godina, vrednost na TM nekih 250k 🙂
  20. To bi bas bilo nezgodno, otisao bi na nenadoknadivu razliku. Cenim da bezis trenutno nekih 30ak poena.
  21. @Romantik Nista ne kapiram, glavna trka u Australiji ide pre sprinta?? Stvarno su nakrivo nasadjeni. Meni tek pocela subota, sve mi se pomesalo. Jesi uzeo neke bodove?
  22. 1. Martin 2. Banjaja 3. Binder P. S. Dajte update tabele, da znamo kako stojimo pred sam finis sezone 🙂
  23. Bas tako, otisli su Maledonci na taj nacin. Ali su onda promenili format LN i u grupi D je ostalo samo 7 najlosijih ekipa i sada mesto u barazu popunjava pobednik lige D ako se ukaze neko nepopunjeno mesto nakon kvalifikacija.
×
×
  • Create New...