Jump to content

larry

Član foruma
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by larry

  1. 12 minutes ago, Боги said:

    Izgleda su već otišle karte za Real..  U utorak na utakmicu krećem u spido gaćama, ono što je bilo protiv Barse je mačiji kašalj šta će biti protiv Reala 

    Srećan Badnji dan svima sa kraja reda za čekanje pristupa sajtu. Uđoh dva puta na Monako, oba puta dođem do plaćanja i sve zablokira, ništa se ne dešava.

     

    Ako neko bude prodavao 3 karte za Monako, rad sam ih uzeti.🙂

  2. Ja se izvinjavam, u najgorem mogućem trenutku sam ostao bez laptopa na par dana, na telefonu na tapatalku nisam mogao da nađem vox92, a preko browsera se nisam mogao ulogovati. 

     

    Ako je potrebna bilo kakava pomoć oko komesarenja idalje sam tu, napraviću mejl tamo vidljivim. 

     

    Što se drafta tiče, utorak-sreda bi bilo optimalno po meni, ako bude moralo ponedeljak prilagodiću se nekako.

  3. 15 hours ago, nlavrnja said:

    @larry koji si ti od ovih silnih ljudi, da znam kome da prebacim? 😁

     

    Gle čuda, ja sam larry i tamo 😄 

     

     

    Ovako, Manu i Kant su se javili i potvrdili. Anfield se javio i rekao da nema vremena za igru i da bi odustao. To znači da smo se svi javili, a

    P51 i Anfield ne igraju. Opet nas je paran broj (12) a ovi iz B lige su već kompletni i dogovorili su se za draft, te predlažem da igramo sezonu u ovom sastavu da izbegnemo dalje komplikacije oko prebacivanja u "viši rang" itd.

  4. Izvinjavam se zbog pauze od par dana od poslednjeg posta.

     

    1. Belgrade Big Ballersi - Manu
    2. Midsomer Ravens - San Epifanio
    3. Gotham City Rogues - Sharp
    4. P 51’s - de Havilland Mosquito
    5. Astroworld - djole
    6. Young Dragons - nlavrnja       ISPAO
    7. larry - larry 
    8. Runaway Nuns - Kolbas
    9. ye - gggggggg
    10. Underdogs - L’Imperatore
    11. Tašmajdan Leftovers - anfield
    12. Vandelay Industries - Elias
    13. Immanuel Kant - Immanuel Kant
    14. Alfie - Ridji      ISPAO

     

    + Ikac

    + Jurgen

     

     

    Dakle, čekamo @Manu,  @Immanuel Kant i @anfield za potvrdu.

     

    Takođe, @nlavrnjamolim te kada stigneš prebaci na mene ovlasti komesara pa da mogu urediti ekipe.

  5. Stavite mene kao komesara pa da igramo, ako već svi ostali izbjegavaju tu dužnost.

     

    Pošto nisam dugovečni član foruma, nemam pojma ko je ko tamo i kako se zove na forumu, pa ne bi bilo loše da napišete kako vam se zove tim u slučaju da ja budem komesar.

     

    Koji je format igre, tj kako ono gledamo ko ispada a ko ide dalje? Ispadaju zadnju u regularnom delu i zadnji u PO ili?

    • Like 2
  6. Zna li se služben, da ne kažem ozbiljan razlog, pored njegovog kukanja o svemu i svačemu? "Smorio se" odbijam da prihvatim kao validan jer bi bio takvo nepoštovanje prema sportu i igri, i ne spada u razloge jednog profesionalca. Uglavnom, ako razlog nije ozbiljan i opavdan, bar u mojim očima njegova reputacija strmovito opada.

     

    Shvatam da u šahu nema mnogo para, shvatam da je počistio Nepa u decembru pa mu nije izazov(?) igrati protiv trenutno drugog najboljeg na planeti(!), ali drugi razlog osim zdravstvenog (ne daj Bože) ili odlaska u penziju ne vidim. 

  7. Volio bih da mogu da vjerujem da će biti drugačije, ali nažalost očekujem da će se ponoviti KC-Bengals samo bez raspada u drugom poluvremenu, tačnije gledamo dva prva poluvremena te utakmice...

     

    2 hours ago, Darth Steva said:

    Stvarno ne vidim razlog da iko navija za Ramse veceras 

    Ne samo večeras, već i inače😆

    • Like 1
  8. 9 minutes ago, Xpert said:

    Ja zbog toga, sa svojih 1200 ne smem da udjem. 😄

    Ma uđi slobodno ako ti nije stalo do rejtinga, ja sam 1000 i nešto pa ću odigrati koju. Svejedno mislim da nećemo gubiti previše bodova ako izgubimo od nekog 700+ jačeg, a lichess mi se svejedno acc da igram kad sam polu-pijan ili pijan, onaj na chess.com čuvam😄

     

    Ironija je što sam na lichessu mnogo bolji što se tiče rejtinga (i kad uračunam razliku sajtova)... trebao bih popiti koju možda😅

    • Like 1
  9. Prije nego počnemo shitpostovati, mislim da Tom zaslužuje koju ozbiljnu. NFL pratim od 2015. i suludo je i reći da nisam ni pratio kroz njegovu najveću dominaciju, a od tada je uzeo 4 SB-a... Sada kada je na kraju karijere mogu reći da je Tommy veći i od Jordana, ako je neko gledao obojicu, da li se slaže?

    • Like 2
    • Ha-ha 1
  10. Ja ću probati stići u subotu, u nedelju ne vjerujem da ću moći. Uglavnom da se opustim i igram random poteze, jer svakako očekujem pranje guzova od jače rangiranih kolega.😄 

  11. Zadnji put kada sam gledao drugi tim kako igra football i osećao se bolje oko svojih miljenika je bilo kada sam gledao Giantse i zahvaljivao se svim božanstvima što navijam za Arizonu. 😄 Tampa je sada nova na listi. Ima nešto oko ove DL-a Ramsa, tačnije njih 6-7 u boxu.

  12. Okej, mi smo bili živi raspad i prije wild carda pa idalje nisam mogao opravdati onaj meltdown protiv Ramsa, ali opet gledam istu stvar samo što je Tampa dosta bolja ofanzivno od Arizone pa usijevaju bar prve downe da dobiju. Očito da nisam kvalifikovan da objasnim zašto Ramsi ovo već drugu nedelju rade PO ekipama pa neću ni pokušati, ali ovo je drugi blowout u najavi u 6 dana.

×
×
  • Create New...