Jump to content

wrach

Član foruma
  • Posts

    632
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by wrach

  1. wrach

    Novak Djokovic

    Kakva bre turneja po malim turnirima, covek cilja zlatni GS sledece godine.
  2. wrach

    Novak Djokovic

    Igrace on jos, mislim da hoce da obori sve rekorde i ozbiljnije se odvoji. 110 titula nije dovoljno
  3. Ne mogu ja Andjusica da pohvalim kad vidim ono simuliranje za faul u napadu ispod naseg kosa (koje mu je iz nekog razloga proslo ovog puta).
  4. Muka mi je od Andjusica i Kaminskog.
  5. Moze da se drami oko raznih stvari u igri ali mislim da nema potrebe da se drami oko celog ABA raspleta vec sada. Em mozemo zavrsiti kao prvi pa i uz jos 2 poraza, em mozemo da osvojimo makar i cetvrti bili.
  6. Danas ono bila prica zasto se proziva Andjusic? Evo samo ovaj pas Kaminskom iza ledja je dovoljno da se objasni ja mislim.
  7. Stvarno pokusavam da shvatim ovu koncepciju u odbrani gde se forsira da nas centar preuzima napolju ali ne uspevam... narocito sa Frenkom, bukvalno mi je muka to da gledam, znam sta sledi, taj napad protivnik nece realizovati samo ako promase.
  8. jel ovo stvarno okacio?? i zbog toga mi pre utakmice molimo da ne bude vredjanja... Ja se najiskrenije nadam da ce se oriti skandiranje idiotu
  9. wrach

    Izvan i iza turnira

    Djokovic se nije ni oznojio
  10. Opet pitam, zna li iko kada Andjusicu istice ugovor? I stvarno mogli bi da nadju bilo kakvog lika koji skace s obzirom da ocigledno od Brazilca nema nista.
  11. Bolja je bila Zvezda prosle godine nego sada. Na sta ovo lici, vise suteva za 3 nego za 2.
  12. Duva ispod kosa, usinuce nekoga jbt.
  13. Jbg ispade da nam je Mirotic jako sjebao planove
  14. Lik je vec zacrtao kako bi trebala da izgleda karijera klincu koji tek pocinje da igra ozbiljniju seniorsku kosarku. Tacno on zna koliko i kako ce da igra ove godine u Megi, sledece u Zvezdi a one tamo u NBA. To postoji samo kod nas a najzasluzniji za to je zalizani mag.
  15. sta mislite jel ima sanse da Pokusevski dodje? (nevezano za ovo uganuce zgloba sa kampa)
  16. wrach

    Konačno USO 2023.

    Mislim na Wimbledon, neocekivano mu je ukrao to. Ocekujem da Novak to osvoji sledece godine. Videcemo za ostalo
  17. wrach

    Konačno USO 2023.

    Eto, nameatila se 24 u USA da da tribute Brayantu, iako sam ocekivao Wimbledon umesto Roland Garrosa. Bravo najveci! Sledece godine osveta Alcarazu, ne sme niko da ostane duzan.
  18. Svaka cast za cene. Varate se ako mislite da nije radjena ozbiljna analiza pre nego sto se izaslo sa ovom postavkom. Ne idu oni na to da se proda vise sezonskih nego prosle godine a cenim da ce ih se opet prodati preko 10k. I kao sto @realno *w rece, 10 miliona od karata, postena prica.
  19. Cek jbt tek sad spajam, sto je flafer musko uopste? Jel ima flaferka?
×
×
  • Create New...