Jump to content

Alija Sirotanović

Član foruma
  • Posts

    228
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alija Sirotanović's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

198

Reputation

  1. Fantasticno! Strastan igrac. Obozavam Sljivu, pratio sam ga u mladjim kategorijama, decko ima najveći plafon od svih klinaca. Terza ga zeznuo za godinu dana fudbala, da nije danas bi bio sa matorcima.
  2. Nikad mi necemo porasti kao klub ako prodajemo najveće talente za siću... IMT trazi za onog Lukovica 6 miliona, a mi hoćemo da prodamo Mijata za 5, zločin. Nije sto je nas razlika u kvalitetu je ogromna. Jbt, prodas najvećeg bisera da bi pokrio Mitinu gresku zvanu Šerif. Niko iz Uprave ne odgovara, teraj dalje do nekog novog Serif. Mogu slobodno za sebe da kazem da sam lud kad jos pratim Zvezdu sa ovim lopovima iz Uprave.
  3. Ladno moze i kod nas da igra Abu po 30 min. dok u Evroligi moze samo da pomogne. Mi na bekovskoj poziciji konstantno imamo igrače u padu forme ili povredjene. Da smo imali Topa dok je Nedović bio povredjen ili mesto Sabaza protiv Olija sigurno da bi doprineo.
  4. Mitrovic pre Lucica, svaka čast. Micko opet bek, Mijatovića nema... Daće nam bar 3 komada
  5. Neka ide onda u politiku kad za fudbal nije. Voleo bih da počne Mijatovic, mali je u najboljoj formi i mozda vec sad nas najbolji igrač u navali.
  6. Kako brutalnu ekipu kad spominjete Mitra kao prvog centra, a niko ga nije hteo iz el ni kao trećeg... A da Dusko je nemac pojma. Imas Real, Barsu, Monako, Fener, Oli, Pao, Makabi, Milano, Partizan, Efes, Bajern... To su sve ekipe gde ne mozes reći da smo po kvalitetu bolji i ne znam na osnovu čega gradis taj stav da smo itekako za top 8? Koliko mi se čini El je izbacila spisak sa favoritima gde smo mi 11. Ti pričas o dva odlaska iz Partizana a nama svi otisli. Zamisli da su ti sad kreatori Kampaco i Sabaz. Da imas Petruseva, Vildozu i Dobrića. Ovo nema nigde da posle dve utakmice mi samo kukamo. Čuj zabuguje Duško,pa zabaguju i ostali... ne mozes biti perfektan celu sezonu. Pamtite samo bagove, a kad covek tuče Oli u gostima ili Partizan u prvom istorijskom derbiju u El pred 20000 grobara, to je verovatno sreća.
  7. To je projekat koji traje od kad je dosao Zeljko i sasvim je logicno da kvalitetni igracu izgledaju bolje kad su zajedno dve godine. To mi nemamo, a zasto je to tako vise je pitanje za Covica nego za Duska. Ja se čak slazem sa tobom za 4/4, odbrana sa Nedovićem i Teom je unapred potop, kiks trenera, nemam problem to da kazem. Ali brate rano dajes sud, pa pominjes od prosle sezone Cibonu i sl. Pa Radonja je bio redovna musterija u Laktašima pa ga nismo besili. Jel stvarno mislis da treba menjati trenera? Realno mi nismo favoriti u Abi niti smo za top 8 El ako cemo da priznamo sami sebi. Da mozemo da kliknemo mozemo i da napravimo nesto veliko, tu dosta faktora mora da se poklopi.
  8. Da taj Zeljko nije imao izgradjenu ekipu od pre dve sezone, sa pojačanjima u vidu Nanelija i Egzum? Dok smo mi poceli sa trenerskom veličinom Jovanovicem i timom zbrda zdola. Stvarno sram bilo Duska sto nismo prosle sezone otisli u top 8 od 1-6 skora i takvog roster kakav smo imali.
  9. Sezona se ne zavrsava u drugom kolu, mnogo ozbiljnije ekipe padaju u Kaunasu. Prva im utakmica kuci, puna dvorana, nije bilo mnogo promena u igračkom kadru izmedju sezona, realno bili su favoriti. Da, jeste Dusko kriv za zavrsicu utakmice i sam poraz, ali isto tako bilo je bas dobrih momenata. Bićemo sve bolji iz utakmice u utakmicu, samo ajde da ne smenjujemo trenera na startu sezone. I komentari tipa kako bi i Jovanović dobio ono sinoć bas je bezobrazno. Eno komsije proslo kolo bas dobise cas kosarke od Makabija, ali nisam primetio da smenjuju Zeljka i zovu najtrofejnijeg Dula da spasava sezonu posle prvog kola.
  10. Ivanović uzeo endesu sto Radonja nebi za pet zivota. Jeste Radonjić ostavio najveći trag u Zvezdi tu nema polemike. Meni je samo mučno čitati kako poredite Radonju sa svakim drugim trenerom Zvezde, kad god izgubimo, eh da smo imali Radonju dobili bi sigurno, eh da je Radonja imao ovoliki budzet igrali bi top 8 i sl. Daj da dovedemo Radonju i damo mu večni ugovor da se ne zajebavamo vise. Bas ste preterali.
  11. Mijatović bas igra poziciju sto je Lučić igrao u domaćici. Prvi Barakov kiks(Mirkova povreda) kad je odlucio spustiti Krasa u sredinu, a Lučića stavio odmah iza spica, od tada nasa igra ne postoji. Lučić ima vic samo ne pamtim odavno igrača koji ima tako losu zavrsicu, tu ne mislim samo na golove, već i taj zavrsi pas. Mijatović je spreman da igra odmah iza Serifa i ko to ne vidi onda je slep. I naravno da ima mesta za Nedeljkovica, nam svi igraju desnog beka koji nemaju veze sa tom pozicijom. Mitrović je bas u padu i nemam drugo objašnjenje da ga guraju samo da bi ga prodali. Šljivić mora za početak da imam minute u nasoj ligi jer se radi o igraču sa najvećim potencijalom. Sinoć je nasa sredina pukla. Mora Evropa da se igra sa Mićkom, Stamenićem i Hvanom.
  12. Nemam nista protiv da se vrati Davidovac, mi kao tupimo o njegovim manam a svi bi podigli obe ruke da smo ga imali prosle sezone. 😊
×
×
  • Create New...