Jump to content

Brigate BL

Član foruma
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Brigate BL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

55

Reputation

  1. Nisam se baš dobro izrazio, slažem se sa konstatacijom o njegovoj igri i sam sam to napisao, ali moj utisak je da on ide.
  2. Omiljena tema Cigana već na šest strana, mašala. Ovo što pišem nisu insajd informacije već mi tako djeluje na osnovu igre. Nejt je bivši, jednostavno djelovalo je da se čuva u igri, pri tome ne mislim ništa loše. Ovu sezone je odigrao zaista dobro, vukao ekipu, iznenadio me čak i odbranom , ali siguran sam da će ove partije htjeti da naplati. Holins bi mogao da produži. IMa minutažu, ima povjerenje trenera kluba, a djeluje i da je zadovoljan gradom i klubom, tako da se nadam da ćemo se dogovoriti na zadovljstvo svih. Vajt-sve suprotno od Holinsa. Bez minutaže jasno je da je bivši. Nažalost ona povreda ga je baš zeznula tako da se nije oporavio cijele sezone. Kalina -On može da naplati svoje partije i da ode. Vratio se u najgorem momentu. Sjećam se nakon grobarskih potpisa, kad su svi već "predali titulu" da mi je njegov potpis značio samo jedno-borićemo se do kraja. Gajim nadu zbog porodice i bebe da bi mogao da ostane još jednu godinu. Ako se ipak odluči na odlazak, onda mu najveće HVALA i dobrodošao uvijek. Kuz - po meni ostaje. Ne znam zašto ali imam utisak da se o njegovom odlasku i ne pomislja. Jasno je da će ekipa dobiti trećeg centra koji će biti različit od njega i Luke tako da mi se čini da je on blizu ostanka. Volio bih iskreno mladju svježu krv da vidim u ekipi
  3. Razumijem da nije bilo vremena da su kratke pripreme ali jedna stvar definitivno bude oci. Pozove se akcija i igrači kao da ne znaju ko gdje treba da bude. Onda je dva puta Kalina pokazivao Avramu da ide na drugu stranu, jednom ga čak i gurao jer je dosao u lijevi ćošak gdje je bio on, dok je Petrusev otisao u reket iako da je Teo dva puta zvao u blok. Meni to dovoljno govori o uigranosti ekipe. Takođe igra u odbrani. Apsolutno nikakva reakcija igrača, stručnog štaba nije bila tokom meč. Bjelicu volim kao brata ali ono sinoc je bilo za zatvor. Apsolutno nikakvo cimanje u odbrani, ništa baš. Mene to boli što nisam vidio nikakvu glad za uspjehom I da neko spomenu da treba da igra 12 najboljih, ja mislim da tih 12 treba da budu oni koji najvise odgovaraju sistemu koji želi trener, čak i po cijenu da se nekog odreknes ako ti ne odgovara.
  4. Meni lično smeta pljuvanje po Laziću . Svi nasi stranci sa kojima sam pričao su hvalili kapitena. Ko je Djenki bio najbolji drug , Cirbesu. Spominjete Omića pitajte njega šta misli o Laziću. Meni smeta pljuvanje a ne kritika. Logično je da ćemo kritikovati Lazića za partije u jednom periodu Evrolige kad nije mogao da se sastavi, sad je na tapetu DeDa ali on uvijek iz te krize izlazi. Sto se tiče JOB on je takav igrač. Jednostavno navikao da igra za statistiku, povuče ga lopta. Ali ne može se reći baš da se ne trudi i ne pokuaša timski. Imao je već nekoliko dobrih partija, sve češće vraća loptu napolje. Meni lično najviše smeta šut unazad kad ima mismeč umjesto da ugura protivnika. Treba reći i da u odnosu na petiod u drugim klubovima kod nas još on početo ulazi u reket i gura se..
  5. Spiridonović i on u provodu sa nekom ribom. Ja mislio da je montaža jer su u kratkim rukavima ali ovi moji cigani tvrde da je svježa.
  6. Bogme nakon ovih slika provoda sa Spiridonovićem, stvari oko Nikolića su puno jasnije.
  7. Nemojte tako o Srniću. U prvom pohodu na LE nas je bas gurao. Davao golove i to bitne, asistencije (Boaci u Pragu), i uz to defanzivno sjajno stajao. On je limitiran lik u nekim segmentima igre, ali je u vecini mečeva bio veoma koristan za tim.
  8. @Constantin Kakav je bio Meleg kod Vas. Dolazi u Borac Bl , pa interesuje moje Banjalučane
  9. I uz to sjetite se kakvu je ekipu zatekao Milojević na startu i šta je napravio. Jednostavno mi smeta pljuvanje po čovjeku koji je posvećen svom poslu i uradio je puno za ovaj klub. Ok ne sviđa se ni meni kako smo igrali, ali tri titule ,dvije LŠ i Liga Evrope zaslužuju bar poštovanje
  10. Braćo onaj koji se ne spominje ne ostaje u Monaku. Nadam se da će nas ipak mimoići
  11. Kad sam čuo vijest, bukvalno nisam vjerovao. Nije moguće da se desilo, onolika vrijedna ljudina , dobričina. A onda potvrda vijesti, tuga kao da mi je neko najbliži preminuo. Onaj njegov zarazni osmijeh, dizanje klinaca u Laktašima da se slika sa njima izmamili su suze. Počivaj u miru brate naš
  12. Brat Kuzmic uveliko radi u Doboju i sam misli da se prerano vratio prosle sezone. Sad ocekuje da ce da odradi pripreme normalno, najbitnije je da se bas dobro osjeca cak je uspio i kilazu malo da nabaci
  13. Protiv Borca kreću Borjan, Gajić,Pankov , Eraković, Rodić, Sanogo, Nikolić, Katai, Spiridonovic , Ivanić i Tomane.
  14. Samo mene brine ko će defanzivno pokrivati tri igrača, jer znamo kakvi su Kanga, Katai i Ben. Oni duel ne mogu da dobiju a na sve to i Veljko.
×
×
  • Create New...