Jump to content

J. J. Gittes

Član foruma
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by J. J. Gittes

  1. Pre ce biti da nije los, skokovi 4,5 u karijeri. Martin na primer za ove dve sezone u Olimpijakosu na 55 odigranih utakmica 3,7 prosecno.
  2. Zar nije bila neka prica da Singltonu treba da se porodi zena u decembru, pa ce nas kao uzeti u razmatranje?
  3. Ima nalog na instagramu, sad ce neko da mu javi da ga cekamo i come to Red Star bro, pa cemo znati koliko je vruce.
  4. Holins u Makabiju nikakav faktor. Statistika kaze u EL na 13 utakmica, 5 puta starter, ukupno 32 poena, 10 : 47 prosecno na terenu, 2,5 poena, 1,5 skokovi 0,4 asistencije, index 1,6. E sad, ovo je potpuno ludo, Holand kod nas, skoro preslikane cifre: 12 utakmica, 5 puta starter, 9 : 27 minutaza, 3 poena, 0,8 skokova, 0,5 asista, index 1,7. Procenti suta, Holins bolji za 2, Holand malo bolji za 3. Holinsa ne ide trojka ni u Makabiju 25%, Holand 27%. Holins uopste ne igra u Izraelskom prvenstvu. Da menjamo mi to glavu za glavu.
  5. https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/nikola-ivanovic-zbog-povrede-propusta-evropsko-prvenstvo/427045
  6. Hanga je imao bolestan ugovor u Barsi, 7,5 miliona za 3 godine. Nisam hteo da proveram koliko je dobio od Reala.
  7. J. J. Gittes

    Tata

    900000 je ponudio Milano Panteru, toliko je ovaj trazio od CSKA, sa kojim je takodje pregovarao. Ili je trazio celu milku, tako nekako.
  8. Kumce od Nolana Smita, pa sad ti vidi.
  9. Ja ne verujem u ovu pricu da smo mi produzili Vajta, tu je mnogo verovatnije da je bilo obrnuto 1+1 i player option.
  10. Na koju foru prekobrojan, covek bio medju najboljima u finalu Endese protiv Barse? Posto je Real imao problema na poziciji pleja, dosta koriscen kao organizator igre i odlicno se pokazao.
  11. Pa gledamo one koje ne mogu vise da zabodu ugovor u NBA, a smucila im se G liga, pa sad gledaju jel ima srece overseas. I toliko zeljenog Sabazza je Zenit izvukao iz tog lonca, doduse na ugovor vredan 1,4 miliona. Ali Volters je igrao u prvom mandatu za 350000 evra, Lorenzo nesto kasnije za vecu lovu verovatno, valjda mozemo naci nesto da nam valja, a da je u cenovnom rangu 500-700 hiljada, odnosno duplo manje od Shabazzovog ugovora u Zenitu i onoga sto Henry trazi. Kazem, valjda moze, znam da se trziste promenilo i da nije lako, a ako ne moze onda se bar zna, ostaje nam ovo malo nerasporedjenih koji su igrali Evroligu a bez ugovora su ili da se pokupi iz Eurocupa neka macka.
  12. Sa obzirom da ne mozemo da platimo Shabazza ili Henryja i cinjenicu da Radonja nije trener, moguce je da cemo gledatiti vise preko bare. Nismo puno pokusavali da dovodimo igrace direktno iz NBA ili G lige, a imali smo fine pogodke: Dzenkins, Kvinsi, Volters ( sa iskustvom iz Turske od par meseci ), Lorenco Braun. Imao je i FMP dobar ubod sa Boldenom.
  13. Ne mora da pravi razliku, neka drzi egal. Covek je back up.
  14. Shabazz je prvi plej, Waters drugi, Dimitrijevic treci. Ivanovic i Markovic pedala. Teo ne dolazi, nece Jelisaveta, on bi rado. Proveren info!
  15. Daj druze, uozbilji se. Teo ima ugovor u Virtusu, platu 1,7 miliona i Virtus ga ne bi pustio ni u Real ili Barsu.
  16. Ocekujem sad Bjelicu, Dilejnija, Pengosa i mozda jos jednog.
  17. Gde je i sta radi kolega Chaos? Ako se dobro secam, imao je odlicne predikcije kada je potpisao Dzoni O'Brajent, voleo bi da procitam njegovo misljenje o Bentilu?
  18. Forumski preki sud me nije uverio da je Bentil takva kanta od igraca, a istorija nas uci da su se neki potpisi koji su ovde izazivali efekte histerije, pokazali sasvim suprotno. Treba primetiti da smo proslu sezonu poceli i ( zavrsili ) sa pet igraca na pozicijama 4 i 5, Vajt, Davidovac, Kuzmic, Mitrovic i Cirbes. Imali smo Kalinu i Lazarevica kao dodatne opcije na 4. Vajt se odmah povredio i realno, nije se ni vratio iz povrede, tako da se moze reci da smo sezonu izgurali bez njega i Cirbesa, sa 3 unutrasnja igraca i jos 2 koja mogu da pokriju na 4. Trenutno unutra imamo 6 igraca: Vajt, Ilic i Bentil na 4, Hasan, Petrusev i Luka na 5, ostao je i Lazarevic kao dodatna opcija na 4. Ne znam kakva je ideja sa Bentilom, ali nije doveden da bude nosilac, verovatno igrac za rotaciju sa ogranicenom ulogom, nekakva 4/5 opcija.
  19. Cigani, folira Covic za sada, kao i svake godine. Za sada svi potpisi u rangu vidjenog prethodnih godina. Kalina prosle sezone i Nedovic ove kao iznudjeni presedani, nekakav odgovor na dogadjanja u Partizanu. Daj Boze da se Shabazz dogodi.
  20. Neeeee, Bora je bio plavo lane, zbog brzine i krhke telesne konstitucije izmedju ostalog. Tomic je bio genijalac, nikako neki banalni stihoklepac, ponekad izuzetno lucidan u opisu i gotovo uvek duhovit.
  21. Ovog trenutka se danas secam sa osmehom, utakmica je bila Rijeka - Zvezda na Kantridi, voditelj iz studija kaze idemo hitno na Kantridi, cuje se graja, radovanje, ali nejasno ko je dao gol, posto Zvezda ima puno navijaca gde god da gostuje. I onda, posle duze dramske pauze se javlja Ivo Tomic, po mom secanju rekao je drugacije: Ako ste kod sanka, popite za Janka. Janko Jankovic je dao gol za Rikeku i misliim da su nas dobili tu utakmicu, davno je bilo, sredina osamdesetih, Vasovic je bio trener, Piksi kapiten...
  22. Pa imali smo prenos Coviceve govorancije na skupstini ovde, na temi, u lajvu. Clan gledao negde i prenosio ovde. Ove za Lasa je rekao, secam se odlicno da je komentator preneo i prokomentarisao: Covic se drogira! To sto Covic sad prica je foliranje, zvao sve zive i nezive, pa na kraju trener Jovanovic. Folirao je i ranije, puno puta. Folirao je Radonjica da moze da obezbedi redovno placanja igraca, jednom, pa drugi put. Prica o iskoraku je uvek bila foliranje, one sezone sa Tomicem najavljen iskorak, budzet istorijski 8 miliona, pa dovedeni Gist, D. Braun, Stimac...i na kraju Lorenzo na pleju, koji je po meni bio macka u dzaku u tom trenutku. Znaci dva izakana veterana, jedan nije hteo da igra, jedan nije mogao, jebeni Stimac i kocka sa Lorenzom. Uspeo je da zadrzi ogrece iz prethodne sezone, sto nije bio problem, osim Berona nije ni bilo interesovanja zs nekoga. Pa sezona za Obradovicem, novi iskorak a u stvari staro foliranje, povratak legende, dobar pocetak prelaznog roka ( prva dva potpisa Lojd i Noko ako se dobro secam ) i posle neuspesni pokusaj da se dovede ozbiljan plej ( bajka o Pengosu ) i sve ostalo redom, do raspada sistema na pola sezone. Folirao je prosle sezone, kaze imamo para za centra i dovodimo centra i centar ne dodje do kraja sezone. Znaci sto se mene tice, Covic folira da imamo kintu, slucaj Kalinic i evo ove godine Nedovic su incidenti, na neki nacin afektivne reakcije na razlicite povode ( Kalina na povratak Obradovica i sve sto se dogodilo i dogadja u Partizanu poslednjih godinu dana i dalje, a Nedovic na odlazak Radonjica i osipanje ekipe ). On bi se mogao otvoriti jos samo na poziciji pleja, posle iskustva sa Pengosom iz Obradoviceve sezone, jer je slaba vajda od foliranja igraca, pa price tipa evo ti pola milke i porodicni koncept, znas ipak si zadnje dve sezone uglavnom bio povredjen, tesko ili nikako ne prolaze.
×
×
  • Create New...