Jump to content

J. J. Gittes

Član foruma
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

845 profile views

J. J. Gittes's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

82

Reputation

  1. Pre ce biti da nije los, skokovi 4,5 u karijeri. Martin na primer za ove dve sezone u Olimpijakosu na 55 odigranih utakmica 3,7 prosecno.
  2. Zar nije bila neka prica da Singltonu treba da se porodi zena u decembru, pa ce nas kao uzeti u razmatranje?
  3. Ima nalog na instagramu, sad ce neko da mu javi da ga cekamo i come to Red Star bro, pa cemo znati koliko je vruce.
  4. Holins u Makabiju nikakav faktor. Statistika kaze u EL na 13 utakmica, 5 puta starter, ukupno 32 poena, 10 : 47 prosecno na terenu, 2,5 poena, 1,5 skokovi 0,4 asistencije, index 1,6. E sad, ovo je potpuno ludo, Holand kod nas, skoro preslikane cifre: 12 utakmica, 5 puta starter, 9 : 27 minutaza, 3 poena, 0,8 skokova, 0,5 asista, index 1,7. Procenti suta, Holins bolji za 2, Holand malo bolji za 3. Holinsa ne ide trojka ni u Makabiju 25%, Holand 27%. Holins uopste ne igra u Izraelskom prvenstvu. Da menjamo mi to glavu za glavu.
  5. https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/nikola-ivanovic-zbog-povrede-propusta-evropsko-prvenstvo/427045
  6. Hanga je imao bolestan ugovor u Barsi, 7,5 miliona za 3 godine. Nisam hteo da proveram koliko je dobio od Reala.
  7. J. J. Gittes

    Tata

    900000 je ponudio Milano Panteru, toliko je ovaj trazio od CSKA, sa kojim je takodje pregovarao. Ili je trazio celu milku, tako nekako.
  8. Kumce od Nolana Smita, pa sad ti vidi.
  9. Ja ne verujem u ovu pricu da smo mi produzili Vajta, tu je mnogo verovatnije da je bilo obrnuto 1+1 i player option.
  10. Na koju foru prekobrojan, covek bio medju najboljima u finalu Endese protiv Barse? Posto je Real imao problema na poziciji pleja, dosta koriscen kao organizator igre i odlicno se pokazao.
  11. Pa gledamo one koje ne mogu vise da zabodu ugovor u NBA, a smucila im se G liga, pa sad gledaju jel ima srece overseas. I toliko zeljenog Sabazza je Zenit izvukao iz tog lonca, doduse na ugovor vredan 1,4 miliona. Ali Volters je igrao u prvom mandatu za 350000 evra, Lorenzo nesto kasnije za vecu lovu verovatno, valjda mozemo naci nesto da nam valja, a da je u cenovnom rangu 500-700 hiljada, odnosno duplo manje od Shabazzovog ugovora u Zenitu i onoga sto Henry trazi. Kazem, valjda moze, znam da se trziste promenilo i da nije lako, a ako ne moze onda se bar zna, ostaje nam ovo malo nerasporedjenih koji su igrali Evroligu a bez ugovora su ili da se pokupi iz Eurocupa neka macka.
  12. Sa obzirom da ne mozemo da platimo Shabazza ili Henryja i cinjenicu da Radonja nije trener, moguce je da cemo gledatiti vise preko bare. Nismo puno pokusavali da dovodimo igrace direktno iz NBA ili G lige, a imali smo fine pogodke: Dzenkins, Kvinsi, Volters ( sa iskustvom iz Turske od par meseci ), Lorenco Braun. Imao je i FMP dobar ubod sa Boldenom.
×
×
  • Create New...