Jump to content

SteveFrancis#3

Član foruma
  • Posts

    5,890
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by SteveFrancis#3

  1. Izervirao me Wout bas, ne samo da se on skrsio nego je sjebao sezonu i Stuyvenu koji je bio u zivotnoj formi. On je kriv za pad, idiotski je zakacio tocak svog timskog kolege, oborio Kirscha, posle naleteo Jasper koji nista tu nije ni mogao da uradi... Ronde i Roubaix su sad osakaceni za nekoliko vrhunskih vozaca i krug mogucih pobednika se jos vise suzio, ali se nadam da ce ovi koji su ostali odvesti jednu uzbudljivu trku. Jorgenson je stvarno jak, videlo se vec od ranije ove sezone da nije nista specijalno iza Wouta, mozda cak... No svejedno je sas prvi vozac i jedini pravi kandidat za podijum za Vismu. Koliko moze Bettiol? Quickstep je otuzan, svi glavni vozaci su im u katastrofa formi, koprcace se nesto Alaphilippe, ali mrka kapa. Iskoristicu priliku da jos jednom prozovem Gannu, neverovatno mi je kakva je pizdica i kako nastavlja da preskace cobbled klasike iz godine u godinu. Rajovicu svaka cast, top50 plasman na Dwarsu je zaista jako lep rezultat. Videcemo kada se potvrde startne liste hoce li biti nas prvi biciklista koji zavrsava Ronde. Bilo bi zaista lepo.
  2. Nzm, to bas zvuci kao obican lejm izgovor. Narocito sto nema neke logike da se tim gradio nesto bitno drugacije zbog toga sto je Tank uleteo umesto Mirotica, kad su obojica sa vrlo slicnim skillsetom i otprilike busni na istim mestima. Naravno, jedan je seasoned EL veteran, drugi pocetnik u evropskoj kosarci, postoji i razlika u kvalitetu, ali kazem, sa stanovista potreba i uklapanja ostalih kockica, tanka je ta prica jako.
  3. Bas ozbiljan podbacaj. Ukoliko ne uzmemo ni ABA gde smo u hendikepu domaceg (a kao tankovasmo je jer EL je prioritet), eto verovatno i najgore sezone u istoriji kluba - suplje na svim frontovima sa nikad skupljim timom.
  4. Faulcina kao bgdh2o kulcina. Ali na kraju dana, Papi ce opet biti najlepsi igrac lige, a ovaj samo pola dzordza...
  5. Ako mozete da dovedete Gudurica, onda ga dovodite juce i to jednostavno ne treba da bude pitanje
  6. I meni je jedna busy little bee rekla da ce biti Gobert
  7. Zagrcnuh se, setih se Stanislavine replike iz Bumeranga
  8. U ovoj americkoj ekranizaciji domace sage, Ishbia briljantno tumaci ulogu Nebojse Covica. Ne propustite spektakl, ovog proleca/leta na vasim strimovima i league passovima.
  9. Dakle, 'Zona protiv Clemsona u sweet16. Protiv njih su bez dileme favoriti, e sad kako ce to izgledati, videcemo. Mislim da SDSU moze da napravi utakmicu protiv UConna, ali bas da ih dobije, jako jako tesko. Ne vidim ni da 'Bama ima sta da trazi protiv Tar Heelsa, a na Illinois-Iowa State ocekujem da sve prsti. To bi mogla biti poslastica ove runde. Sto se tice ove druge grupe utakmica, Marquette jeste bolja ekipa od NC Statea i ocekujem da to i pokazu. Gonzaga je iz moje vizure vec napravila sjajan rezultat imajuci u vidu kvalitet sastava, a sigurno da je Purdue jedan od najtezih protivnika kog su mogli dobiti. Na Duke-Houston je sve moguce, to mi deluje kao najotvoreniji par sa ove strane. Creighton svakako ima dublji tim od Tennesseea koji nije bas tako bogat nekim talentom, ali su prilicno borbeni i recimo igraju znatno brze od onoga sto sam ja ocekivao, a odbrana je opet jedna od najboljih u NCAA. Dakle, zajebana momcad.
  10. Kolek je odigrao majstorski i proslu sezonu. Steta sto je Prosper pizda izdo pa napustio, bili bi sa njim ove sezone u bas najuzem krugu favorita za f4. Nadam se da ce resiti Colorado na kraju...
  11. No Hard Feelings (2023) Zasto sam gledao ovaj tres? Pa, nisam ni sam siguran koji je pravi odgovor... Bilo je par dobrih, pametnih kezual humor linija. Kao nazire se koja je nacelna ideja bila, medjutim kad se sve sabere prilicna papazjanija sa dosta nedoslednosti i gimme a break momenata. Mislim ne mogu reci da me film nije nimalo zabavio, ali ono... Od kad se pojavila, uvek sam je hejtovao, ali ne moze da se porekne da je Lawrence danas sasvim pristojna u ovakvim ulogama, mozda cak i vise od toga, deluje da joj ova nisa bas lezi. BTW, nisam siguran da se moze objektivno nazvati lepoticom, ali da je privlacna, hell yes she is.
  12. I sad ce naravno vdP na Kemmelbergu da skoci Pedersenu na onoj 21% sekciji i cao, djaci... EDIT: bogami, Pedersen drzao fantastican tempo od starta do kraja, ne dade Mathiueu da skoci...
  13. Tennessee je bas zajeban. Mnogo zajebaniji nego sto sam ocekivao pre pocetka sezone. Herojski otpor Oregona protiv Creightona koji je zaista impresivan ove sezone. Standardna njihova kosarka, samo su sada loaded jako dobrim seniorima koji u trenutku sprovode sve sto se trazi. Kalkbrenner je recimo strasno napredovao od frosh sezone, plus se Scheierman sasvim prilagodio posle proslosezonskog transfera...
  14. Razvali ih vdP na Paterbergu. Nema ko da prati taj skok. Lazkano se bas trudio, vozio agresivno. Mozda i previse trosenja pa na kraju bez nekog top plasmana. Van Aert rekao bih nije na svom maksimumu, sto ce biti problem sa ovakvim Matthieuom, dok se Jorgenson jos jednom potvrdio kao #2 u ekipi za ovo prolece, u najmanju ruku. Stuyven stvarno deluje kao da je mozda i u najboljoj prolecnoj formi u karijeri, ali eto ima nesrecu da ima ovu azdaju protiv koje ne moze nista. Pedersen opet nekako bangavo odvezao trku, deluje pomalo neuroticno na momente na stazi. Generalno Lidl-Trek imao sjajnu trku - 4 vozaca u prvih 11. Bettiol se skrsio i odustao, videcemo hoce li biti spreman za Ronde.
  15. Podrska za Dzejbija, ukinuti kladjenje na svim nivoima
  16. A gledam, sta cu, jebo me pas ludi. Ili lisac, kako god...
  17. Ne bih da recikliramo stare teme iznova, ali meni nije jasno koji je to Musin greh konkretno, izuzev toga da ga prosto ovako ne gotivis, sto je naravno skroz okej.
  18. Ne mogu se nikako sloziti sa boldom. U citavoj EL ne znam da li moze da se sastavi petorka igraca koji bi bili legit u NBA. Iz godine u godinu kvalitet prosecnog igraca u EL opada i to je tako iz citavog niza razloga, o cemu je vec mnogo puta nadugo i nasiroko pisano. Dakle, danas je ozbiljan posao napraviti jak tim, cak i sa ogromnim budzetom - pool iz koga se zahvata nije bas toliko impresivan. Zato i jeste bitno ovo pomenuto u drugom delu posta, skauting i rad sportskog sektora kako bi probao da amortizujes negativne tendencije na trzistu evroligaskih igraca. Mora mnogo, mnogo vise paznje da se posveti grananju kontakata, prekookeanskoj i intraevropskoj saradnji sa kosarkaskim glavama. Ne moze se sve svoditi na kombine sa menadzerima i ostavljati njima da ti traze igraca i kasnije ga nude i reklamiraju, a da ti kao klub to samo posmatras i delas na bazi uzmi ili ostavi, kao da zakljucujes ugovor sa nekakvim mobilnim operaterom.
  19. suvereno vladamo 'el vam krivo, paori
×
×
  • Create New...