Jump to content

Čombe

Član foruma
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Čombe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

59

Reputation

  1. Vidim da mnogi ljudi ne shvataju ozbiljnost situacije i mogucnost ozbiljnih incidenata u Podgorici.Vec nekoliko godina ne idem u Crnu Goru,mrze nas vise nego Hrvati,Milo Djukanovic ih je opasno zatrovao. Mrznja koju sam video u onoj trecoj finalnoj utakmici je neshvatljiva.Incidente na toj utakmici su pravili sinovi drzavnih funkcionera,sin ministra policije divlja a policajci ga samo nemo posmatraju. Njima su drazi Siptari nego mi.Ispran im je mozak kako su oni ziveli pod srpskom okupacijom. Zato bi mi sutrasnja pobeda protiv smradova bila jedna od najdrazih ikada.Naravno najdraza je ona u petoj utakmici finala protiv tih smradova. Za mene su oni daleko veci neprijatelj i vece zlo od Partizana.Partizan je za njih gospodski klub. Ako sutra budu pravili incidente i budu napadali nase igrace,neka imaju na umu da bi mogli u plej of seriji doci u Pionir.Onda bi ja na Nebojsinom mestu u Pionir doveo ljude kojih su se otac i majka odrekli,pa da ih onda fino domacinski docekaju.Ne treba zaboraviti da u finalu u prve dve utakmice mi nismo pravili incidente,oni su ih zapoceli u trecoj napadom na nase igrace i strucni stab.
  2. Tesko je proceniti izmedju Kuridze i Stimca ko je gori igrac.Ne znaju ni da normalno trce,kos ne mogu da pogode ni sa pola metra,pokusavaju da zidaju pa se odbijaju od protivnika kao od stuba. Kakav idiot treba biti da otpustis Derika i Fajea i na njihovo mesto dovedes Kuridzu i Stimca. .Pitanje je da li ce uci u plej of ABA.I da udje,nema sanse da ovakva Zvezda osvoji ABA pored Buducnosti,Partizana i Cedevite,plus nece biti prednosti domaceg terena. Cetvorka Filip,Davidovac,Kuridza i Stimac najgora koju sam ikad gledao.Ta cetvorka treba da plati odstetu svakome ko ih je gledao,oni nisu mogli da daju kos pola cetvrtine.
  3. Kakva nepravda prema Fajeu.Covek je ostavljao srce na svakom mecu,cuvao protivnicke igrace kao da mu zivot od toga zavisi a onda Coki dovede Stimca kog protivnicki igraci obilaze kao cunj. Faje je bio dobar i napadu,davao je energiju timu kada je najpotrebnije. Panj da neko donese i stavi na parket bio bi korisniji od Stimca,barem bi se neko spotakao na panj. Nema nama leka dok Nebojsa ne ode iz kluba. Hvala brate Mo za sve,veliko postovanje.
  4. Sone[Nebojsa je malo pe...ski] kao da je spucao u sebe istovremeno HORS,LSD I SPEED. Nemamo drugo objasnjejnje za ove transfere:Kuridza,Panter i Stimac in,Gist,D.Braun i L.Braun out.Ovakvu doselekciju ekipe ne moze da napravi normalan covek. Ovo ce biti verovatno najslabiji tim od kada je on na celu kluba sa sve senilnim trenerom koga je vratio iz penzije.Cuh jednu salu za Sakotu,kazu jos ne zna da je Tito umro,mislio da ce po povratku iz Kopra svratiti na Brione kod Tita na prijem.
  5. Prakticno postignut dogovor,uskoro i zvanicna potvrda. Vecina navijaca Crvene Zvezde nakon potvrde:
  6. Veliko postovanje za Vladana Milojevica,odlucio je sam da ode i pri tome ne trazi nikakvu finansijsku nadoknadu,raskida ugovor na svoju stetu. Ma sta ja mislio o njemu kao treneru,poneo se kao veliki covek i naklon do poda. Sto se tice Dejana Stankovica,super je lik i drugarcina ali kao trener je dosta upitan.On je bio pomocnik u Udinezeu Andrei Stramaconiju koji se medju italijanima smatra najgorim trenerom Intera u istoriji.Stramaconi je iz svakog kluba oteran govnjivom motkom.Pri tome Dekijev trenerski uzor je Murinjo cije ekipe igraju anti fudbal.
  7. Rekao sam vise puta do sada da mi necemo uci u plej-of ABA lige.Gubi se od tima koji je do sada zabelezio samo jednu pobedu u ligi. Ono sto mene fascinira je da Covic dopinguje botove informacijama kako je mu je Bartomeu obecao A licencu,te da je na to Djordi mislio kada je rekao da nije zagarantovano mesto sampionu ABA lige,vec da to moze biti i neki drugi tim iz ABA lige.Sada se oni mucenici ubise da objasne kako zbog toga Zvezda lose igra u jadranskoj ligi. Ako ne udjemo ove godine u plej-of ABA slede velike promene u klubu.Verovatno ce Covic otici sa cela kluba jer cemo ostati bez evropskih takmicenja.To znaci da ostajemo bez prihoda od karata,sto je Covicu cinilo 70% budzeta.
  8. Vec dve sezone je Zvezda igrala ligu sampiona i nikakvu korist nije imala od toga, Sve pare koje su legle je unistio trio Terzic,Mrkela i Milojevic.Umesto da iz sezone u sezonu budemo jaci,mi sve gori i gori. Mrkela i Milojevic su insistirali na dovodjenju ovih amatera Zandera i Tomanea.Zander je napravio glupost decenije,dok sam za Tomanea znao da ce promasiti,videlo mu se po faci i stavu pri izvodjenju da je nesiguran i da ce promasiti.Sva pojacanja osim Marina su zestoko promasili,spucali su pare na balvane. Milojevic je u vecini evropskih utakmica imao ludu srecu,veceras je to doslo na naplatu.Covek je insistirao na dovodjenju Causica i taj transfer je placen milion evra,Ekipa mu igra veci bunker nego italijanske ekipe sezdesetih godina. Treba svi u klubu da daju svoju platu Milanu Borjanu,da nije bilo njega Zvezda ne bi videla evropu i broj primljenih golova bi bio sramotan.
  9. Napisao sam jos pre mesec dana da postoji mogucnost da mi ne udjemo u plej of ABA lige. Ekipi hitno trebaju pojacanja.Nije problem samo Filip,nama je 90% ekipe u totalnom kanalu.Napadi i procenti suta su nam uzasni i u evroligi i u ABA. Ali nas najveci problem je Sone,rekao je da pojacanja nece biti i doveo trenera koji se penzionisao i ciji je najveci domet bio prosecni grcki klub.Neka nam je Bog u pomoci,tesko cemo uci u 4 najbolja u ABA ligi.
  10. Milojevic,Terzic i Mrkela su mi ogadili klub.Pustite price o budzetima,pogledajte kako je Slavija iz Praga igrala ekstra fudbal protiv i Intera i Barse u gostima. Milojevic da ima obraza veceras bi podneo ostavku.Na 5:0 uvodi treceg stopera umesto napadaca,to ce da se izucava na svim fudbalskim akademijama.Nije problem poraz vec to sto mu ekipa ne igra fudbal.Suteva na gol 0,posed lopte 10%,bez jedne akcije,nijedan igrac ne zna da predribla protivnika.Milojevic vec dve sezone ima srece u kvalifikacijama,izbacuje na srecu bolje ekipe od Zvezde koje bar znaju da igraju fudbal.Onda dodje u u grupnu fazu gde ih puni ko kako hoce. Terzic i Mrkela dovode razne Vukanovice,Vulice,Milunovice pored cinjenice da liga sampiona donosi veliki novac. Posle vecerasnje utakmice,sto se tice fudbalskog kluba dok su Terzic i Milojevic u klubu sto bi rekao Andjus:"Vidimo se nikad,cujemo se jos manje".
  11. Nebojsa Covic na konferenciji imenuje Dragana Sakotu za trenera i time nama navijacima porucuje:
  12. Kada se vec pominje otac i majka kosarke Markus Vilijams,evo da se podsetimo kako treba da izgleda jedan kreativan plej kojeg od njegovog odlaska Zvezda vise nema. Svi plejevi posle njega Mekel,Volters,Micic i Braun ovakve asistencije ne mogu da podele ni u video igrici.Kako bi bratina jos igrao da nije bio navaren.
  13. Postoje odredjene indicije da ce Nebojsa Covic ''silbovati'' strance.Derik Braun je jednom nogom na izlaznim vratima,Gist je na istom putu.Pominje se da ce i Lorenco Braun dobiti nogu.Veliki je bezobrazluk ovo sto je uradio izbacivanjem Gista nakon sinocneg blistavog izdanja svog naslednika. Racunao je da ce popuniti budzet rasprodajom pune Stark arene u svakom kolu evrolige ali posto su kola krenula strmoglavo ka provaliji,taj plan mu je pao u vodu. Svestan je Nebojsa da ce nakon ovakvih izdanja Zvezdu u evroligi gledati minimalan broj navijaca. Nas veliki problem je sto ce Covic ako zaista otera strance na njihovo mesto dovesti igrace FMP-a,naravno na mestu trenera ce ostati Jasar Ahmedovski. Jos veci problem je sto je konkurencija u ABA ligi ove godine nikad jaca.Buducnost je sada dodatno dovela Klikpatrika i Serafina,Cedevita izgleda jako dobro,Mornar je izuzetno nezgodan,sa Partizanom uvek tesko izlazimo na kraj.Neka nam je Bog u pomoci,tesko cemo osvojiti ABA ligu.
  14. Ova sezona ne sluti na dobro.Pre pocetka sezona mnogi navijaci su mastali o fajnal foru EL,pricali su kako je Zvezda sklopila drim trim a evo sada je svima jasno da mi mozda cak necemo otici ni u plej of ABA lige. Jos letos sam napisao da su pojacanja osim Gista promasena i da mi opet nemamo resene pozicije 1 i 5. Lorenco Braun je los plejmejker,kreacije bez,lopta mu stalno ispada,solidan ciglar.. Centra igra Kuzmic koji je bio dugo povredjen i Odzo koga je neko slagao da je kosarkas. Derik Braun je bio rizik,znalo se da bi mogao biti problem i da ga nije Ataman slucajno iskljucio iz Efesa. Poznavajuci Nebojsu Covicu siguran sam da ce ostaviti Gavrilovica.Meni je neverovatno da Gavrilovic nema nijednu krstenu akciju a toliko godina je u Himkiju bio pomocnik Kurtinaitisu koji je jedan od trenera sa najacim ofanzivnim playbook-om.
×
×
  • Create New...